Timmarna

Nu är jag inte uttråkad längre. Nu är jag ledsen. Så förbannat jävla ledsen. Jag har gråten i halsen och känner att jag snart inte längre kan hålla tårarna tillbaka. Hur fan kan en film beröra så? En film som jag dessutom redan sett en gång, men då inte reagerade nämnvärt på den. Jag vill bara krypa ihop i en lite hög och glömma att världen runt omkring mig finns. Jävla skitfilm, sluta uppröra mig så!!


 

Hur kan vi vara så ensamma, även om vi har personer runt omkring oss? Varför smärtar det så, varför skär svartheten i en så? Vad är det som gör att för vissa så känns livet som en enda plåga som inte är värd att kämpa för. Hur kan man klara av att dag efter dag stänga in det man verkligen känner, böja sig för det man tror är det rätta? Det som inte ens skaffar en någon lycka, utan bara bringar sorg? Att hela tiden bära på den stillsamma tomheten, som tillslut exploderar för minsta lilla petitess.....


Måste någon verkligen dö för att vi andra ska uppskatta livet mer?

 

 


Säger som Garfield...

I'm bored. I'm soooooo bored! Bored, bored, bored, bored, bored, bored, booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooored!

Första lärcenterträffen

Vaknade 05.17 i morses. Idiotiskt, med tanke på att jag inte behövde gå upp innan 05.50... Men men, sjuka drömmar stör alltid min nattsömn...

Halv åtta gick tåget mot Falköping för min första telebildkonferens. Lite försenat tåg plus en förvirrad jag (gick åt helt fel håll i stan när jag klev av tåget, smart : P) gjorde att jag klev in sist i konferensen, dock fortfarande i tid!

Föreläsningarna för dagen hanterade Kunskap och Lärande (8.30 - 10) och Konflikthantering (10.30 - 12). Efter det kaffepaus och rundvandring på lärcentrat, sen grupparbete där vi skulle diskutera frågorna Vilka kunskaper är det som skolan skall förmedla, och hur kommer detta till uttryck i läroplaner och kursplaner, samt diskussionsuppgifter ur boken Kommunikation och konflikthantering.

Min grupp tog sig dock friheten att diskutera en punkt ur föreläsningen, Förebyggande "friskvård" för konflikthantering inom grupp istället, då vi inte ansåg oss ha någon nytta av diskussionsuppgifterna, som mestadels vände sig till redan yrkesverksamma människor. Så nu gäller det bara att vänta och se om läraren tycker att vårt initiativ är bra, eller om vi blir halshuggda för att vi inte lyder order ; ).

Jag kan även säga att jag blev glatt överraskad av min grupp! Vi fungerade jävligt bra tillsammans (nåja, tre av fyra är ju inte illa...), vi förde diskussionen framåt och samarbetade sjukt bra! Formulerade oss gemensamt på ett sätt vi alla kände oss nöjda med, och stöttade varann när vi inte riktigt fick fram det vi ville ha sagt. Högintressant blev det! Och effektiva var vi, höll tidsschemat nästan på sekunden, och jag hann med 15.50 tåget hem. En snabb vända till mor och far för att bada ena hunden, sen direkt hem och renskriva diskussionsanteckningar och pränta ner lite mer i processdagboken... faaaan vad jag är seriös och diciplinerad, wohoo!

(Förresten, redan nu har utbildningen fungerat som lite av en själaskådning för mig... Kan låta lite klyschig, men genom att läsa särskit  kommunikation och konflikthantering förstår jag hur jag fungerar och vad jag borde tänka på för att bli bättre inom främst området. Sen att vi även tar upp saker som jag: ets olika dimensioner och hur man ska förstärka sin jagbild, det är jag inte precis ledsen för. Det vete gudarna att jag kan behöva : P!)

Så nu lägger jag allvaret på hyllan för kvällen! Strax dax för Simpson+Simpson+House, wiiie!


"Det var så klart inne i huvudet på mig, men det hände något på vägen ut!"
                                                                                                                                        - Nalle Puh


Cutta upp mig och bränn mig

På mitt favoritforum på internet har jag just läst igenom en tråd angående donationer efter ens död. Jag vill härmed meddela min önskan, om det värsta skulle hända och jag på något sätt inte finns med er mer:

* Ta det som går att använda, försök att rädda så många andra med delar av mig som det bara går
* Bränn mig sen

Och ja, jag är anmäld till organdonationsregistret, så ni behöver inte göra det personligen ; )! Men nu vet ni, mina nära och kära, vad jag önskar. Men låt oss hoppas att vi aldrig behöver hamna i den situationen....


Let´s rock out with our cocks out!

Underbara dag, spenderad med mina två killar. Fan vad det är myyyysigt att ha hundarna hos sig nu när man är hemma hela dagarna. Perfekt att få lite paus då och då med att gå ut med dem, särskilt när vädret varit så underbart som det varit idag. Fett med sol, me like : )! Dock LIVSFARLIGT att gå utanför dörren, marken är ju fan glashal överallt!

Frågan lyder: Är jag den enda som har balkongdörren öppen på vädring i januari? Kan jag inte tänka mig va, det blir ju så sjukt varmt i lägenheten! Frisk, kall luft är skönt.

Recolletion av i lördags:
Massor med mat (Ywonne rockar som vanligt!!)
Massor med folk (30 pers and counting...)
Massor med alkohol (24 öl för 24 år)
Massor med skratt (lyssna på slinkyn, den låter som Star Wars!)
Massor med grinding (JUUUUUUUSTIN!)

Ballaste företeelsen var att Högberg hängde på när Anders&Mudden bangade! Skitkul! Och snyggast och fullast var Åsa med kasslerlinnet!! Wohoo! Bästa värdinnan ever!

Och stor eloge till Mia&Maja, fulast på kort men snyggast i sinnet : )! Vi har ju svar på allt juuuu ; )

Förlåt

I know I said it, I know I did it
Maybe I went overboard to prove a point
But sometimes my pride gets in the way
Maybe I need some time away to get my head together,

Maybe this was my last chance
I may never get to hold your hands again
I can say that I'm a better man
I'm sorry
(Because you made me understand)

I'm so sorry that I tore your heart apart last night
And I'm sorry if I scarred you again today
I didn't mean to take your dreams and make them seem so trite
I sincerely
Apologize for doin' what I did

Everything you taught me and everything you showed me
It never seemed that I would listen to anything
But you've got my attention more than you know
I take it in, I dealt with it,
But I waited too late to use it,

Maybe this was my last chance
I may never get to hold your hands again
I can say that I'm a better man
I'm sorry
(Because you made me understand)

I've never ever been so
(Shameful for what I did)
You made me know
(But you made me know one thing)
(That I shoulda never did)

If you never take me back again
I never wanted to burn this bridge
(If I could do it)
Do it
All over
Again
I'll never mishandle you ever again



Försvarstal

Du kanske ser mig gå omkring
i ett ändlöst ingenting.
Du kanske ser mig spela över
på nån festlig happening.
du kanske ser mig skaka dagen efter
när jag letar efter tråden.
-
Herr Ågren står och ler
när jag vaknar uppochner,
och alla väggar skriker att jag trampar i klaver.
Då är det sant att jag slant
och knappast har något briljant att försvara.
Men för min egen del
behövs det ingen panel
för att få mig att förstå att jag gjort något fel.
Nej, det behövs knappast sägas,
det kan huvudvärken själv förklara.....

Flyg och fläng

Suck, fan vad allting decentraliseras i min utbildning då... först ska jag till Falköping istället för Alingsås för att se våra telebildkonferanser.... Och nu vill de lägga min verksamhetsförlagda utbildning i Nossebro! Fan vad trött jag blir...

Tre timmars sömn, men det var det fan värt!

Party hos Mart igår, jääävligt kul! Höll mig ju i stort sett nykter, knäckte första ölen kl 2.... onödigt kanske, men så jävla geeöött!

Att sitta och bara snacka om allt och inget till kl halv sex är absolut underskattat och sker alldeles för sällan! Fast iofs har jag haft flera sådana dagar under denna årets första månad... och fler hoppas jag att det ska bli!

 Ett under att du ser mig
Att du fortfarande ser mig
Ett under att du ser mig
Som någon som kan ge dig nånting
Som får dig att vilja vara min

Missvisad omtanke....

... är det värsta jag vet. Finns ingenting som får mig att må värre än när någon ska försöka vara snäll, men gör det på ett så SJUKT negativt och nedtryckande sätt. Att få någon att känna sig oseriös och dålig är INTE peppande....

Mamma, jag älskar dig mest av allt, men det där är något du måste arbeta på....

There and back again

Så, då var mitt äventyr i Karlstad över för denna gång! Och eftersom det jävla kukinternet inte fungerade, så får jag göra ett gemensamt inlägg för söndag och måndag! För även om jag inte kunde publicera dem, tro inte att jag inte antecknade lite om mina hårda dagar! Håll till godo (och skit samma om texten ser lite konstig ut, orkar inte göra mer än att kopiera direkt från Word : P!)

Söndag 21/1

Transportsträcka, ja tack!                                           


 

Det finns inte mycket som gör mig så avkopplad som att resa. Det är inte målet som lockar mig mest, utan just att färdas, att ta mig från punkt A till punkt B. Karin Boye visste vad hon pratade om, då hon skrev ”visst finns det mål och mening med vår färd, men det är vägen dit som är mödan värd”.


 

Jag älskar att sätta mig i mitt transportmedel, vare sig det är bil, båt eller tåg, och bara… landa. De timmar jag spenderar på resande fot ser jag absolut inte som bortkastade, utan som ett gyllene tillfälle att bara förlora mig i mig själv. Jag kan verkligen slappna av och släppa allt, samtidigt som jag blir ytterst skärpt, alert och analytisk. Jag kan ta tillfället i akt att reflektera, att fundera, att spendera tid med mig själv och endast mig. Om man försöker sig på det hemma blir det aldrig på samma sak, det finns alltid saker som stör då. Telefonen ringer, disken ropar, sängen behövs bäddas eller så vill någon få ut mig på en fika.

 


Men när jag är på resande fot, då finns det inget som kan rubba mig från min plats, från mitt centra. Det enda jag kan göra är att sitta ner och sjunka ner i mina egna tankar. Jag är aldrig så fokuserad på mina egna tankar som när jag är på väg någonstans. Jag blir så otroligt avslappnad och lycklig, sorglös helt enkelt.

 


Resan idag till Karlstad var verkligen inget undantag. Så fort jag satte mig på min plats på tåget så infann sig ron i kroppen, och jag blev helt tillfreds. Jag hade absolut lite att fundera på från gårdagen, funderingar som behövde få sjunka in lite och bearbetas…

 


Tack vare snön så var tåget en aning försenat, samma med bussen från Laxå till Karlstad. Så jag kom fram till centralstationen runt 16.00. Sen var det bara att söka upp hotellet/pensionatet jag skulle bo på. Solsta Hotel är absolut rent, fräscht och hemtrevligt, lagom boende för lagom pengar…. Men det spelar mig absolut ingen roll, då deras trådlösa nätverk inte fungerar!!! Jag får paniiik! Det suger som satan i webbtarmen! Men men, det är ju bara tills på tisdag, det ska väl funka….Och förhoppningsvis så kommer någon i receptionen kunna hjälpa mig när den öppnar i morgon.

 


I morgon ja…. Då ska jag ta bussen till Karlstad Universitet och försöka hitta rätt bland alla salar och korridorer och starta livet som student på riktigt. Det ska bli otroligt roligt och spännande.



 Måndag 22/1 


Insane in the brain                                                                              

 


Herrejävlar vad det snurrar i mitt huvud just nu! Dagen har varit späckfylld med nya intryck och ny information, det känns som om huvudet är fyllt av bomull och ögonlocken är gjorda av bly. Jag är så jävla trött och slutkörd att jag till och med fryser (fick precis ta på mig en tjock tröja, INTE vanligt), men jag är otroligt glad ändå. Det här känns så sjukt bra, även om jag redan har panik för hur jag ska fatta allt och hinna med allt. Men det här är ju något jag VILL göra, och som jag VILL kunna, så det ska nog bli bra tillslut…

 


Idag har vi haft en introduktion till vår första kurs, Lärande och undervisning, 10 p. Den kommer vara uppbyggd med veckovisa teman.

 


v. 4: Att vara lärare, kunskap, lärande, kommunikation

v. 5: Att vara lärare, konflikthantering, utvecklingspsykologi

v. 6: Grupper i det lärande rummet

v. 7: Ämnesdidaktik

v. 8: Lärande hinder och möjligheter

v. 9: Genuspedagogik, Nyttan med kunskap

v. 10 – 11 : VFU (verksamhetsförlagd undervisning) Grupper i det lärande rummet

v. 12: Yrkesrollen

v. 13: Opponering på fördjupningsarbete och evaluering

 


Vi kommer även att ha inlämningsuppgifter, både individuellt och i grupp. Denna vecka lyder min individuella inlämningsuppgift som sådan:

 


”Du ska göra en vandring i ditt eget lärargalleri. Reflektera kring kunskaps – och lärandebeteenden samt människosyn utifrån egna erfarenheter och litteratur. Använd dig av Kveli: ”Att vara lärare” del 1 och ha frågeställningarna som stöd. Vilka kvalitéer utmärker en god pedagog? Ställ dig själv i relation till detta! Vilka kvaliteter anser du dig besitta i nuläget? Din syn på kunskap och lärande, samt din människosyn.”

 


Tidsfristen på denna uppgiften löper ut på fredag kl 16, och jag har inte fått boken levererad till mig än… tiiiight om tid kommer det bli!

 


Varannan vecka ska vi även lämna in en processdagbok, som är till för att sammanställa reflektioner som ska utmana min seminarieledare (Ulf heter han, stencool gubbe som hela tiden ställer frågor som får en att tänka till lite extra. Låter som någon annan jag känner…) och ska innehålla sammanfattningar från veckornas innehåll, föreläsningar, litteratur och gruppdiskussioner.

 


Som sagt, jag är sjukt nervös, men känner mig även sjukt peppad inför uppgiften! Och framför allt är jag otroligt glad för att få använda hjärnan igen, även om det kommer att ta ett tag innan jag kommer upp till min forna kapacitet… om jag ens någonsin når dit igen!

 


Nu ska jag läsa igenom del ett i Arne Malténs bok Kommunikation och konflikthantering – en introduktion. Efter det får det vara nog för idag! Då ska min hjärna få slappna av med Simpsons, och kanske lite CSI efter det.


Vad händer med vädret?!

Gaaaah! Jag HATAR snö! Och nu är den här, den vita jävla skiten som bara strömmar ner från grå himmel och täcker allt, kyler ner allt, förstör allt! Bort bort bort! Snöstorm är något jag INTE vill ha nu när jag ska åka både tåg och buss i morgon, usch och blä! Jag kan sätta något på att antingen så blir tågen inställda, eller så åker bussen av vägen.... Goddammit, jag vill inte bli strandsatt någonstans mitt emellan Alingsås och Karlstad! (det bästa med mig är min härliga, positiva inställning tll allt : P )

Jag som skulle gått ut i skogen idag hade jag tänkt, men FAN heller att jag går utanför dörren idag! Får stanna inne och fixa och dona istället, kanske ta mig ut senare ikväll om vädret så tillåter....

Nu väntar ren tvätt på vikning och viktiga papper på sortering. Glamouröst värre!

Fill me up

run, desire, run this sexual being
run him like a blade to & through the heart
no conscience, one motive...
to cater to the hollow.
screaming feed me, fill me up again.
temporarily pacify this hungering.
so, grow, libido, throw dominoes of
indiscretions down.
falling all around in cycles/circles.
constantly consuming.
conquer and devour.
it's time to bring this fire down.
bridle all this indiscretion
long enough to edify and permanently fill this hollow.
feed me, fill me up again.
temporarily pacify this hungering.


My preciousssssss

Tog en tripp med pappa till Göteborg igår, för att kolla på datorer. vi åkte till tre datoraffärer för att känna på tangentbord, jämföra priser och innehåll. Vi delade up det så att pappa tittade på prestanda, jag kollade på designen (jag suger på teknik, men vet vad jag tycker är snyggt ; ) ). Vi hittade en så sjukt cool laptop på ena stället, 11,1 tum med specialdelar i kolfiber och nån form av ny teknik på skärmen (inte LCD eller liknanade alltså), så locket var inte mer än 2-3 mm tjockt! Vi snackar näst intill papperstunn här alltså! Dock kostade den mer än den smakade, 25000 pix är jag INTE sugen på att lägga ut bara för att få en sjukt tunn skärm : P.

Vi åkte dock inte därifrån tomhänta! Efter vårt tredje stopp summerade vi vad vi sett och åkte tillbaka till PC World (tror jag det hette?) och införskaffade en LG LW-J2MW/ PM740. Världens längsta namn på en sån liten dator! 12,1 tums skärm, 60 GB minne, 1 GB RAM, 5-i-1 kortläsare, DVDbrännare och allt annat jox man bör ha i en dator. Dock ingen integrerad webkamera som jag helst ville ha, men det är ju ett smärre problem! Fanns ju webkameror där från 200 till 2000 kr. Och, det bästa av allt för mitt prylbögiga sinne, den är läckert vinröd! Wohoo, jag dansar och ler!!

Och lagom till att vi kom ut från affären, jag glad som en tok, så började de smälla av ett sjuhelsickes fyrverkeri en bit bort. Inte har jag en aning om varför, men jag tar det som ett gott tecken att jag köpt rätt dator ; )!

Jag, rosa frågor?!

Jag blir så frustrerad på mig själv när jag inte finner ord, när jag tappar min retoriska förmåga. Att hjärnan är så förslappad att den inte kan argumentera för min sak, att jag ger upp. Jag tystnar och skrattar istället för att jobba tillbaka med ord, istället för att försvara min ståndpunkt och slåss för den! Sån har jag aldrig förut varit, sån ville jag aldrig bli!

Jag har blivit ytlig och banal istället för djuplodande och analytisk. Vad fan gick snett!? När fan vissnade mina synapser ihop och skrumpnade, likt krukväxter utan vatten och näring. Jag ska börja nära mig själv igen, nära mitt minne, odla min kunskap och applicera den på mitt vardagliga liv. Jag vill inte vara den som bara klarar de rosa frågorna i TP!!



Och Kim, för att späda på din redan orubbliga självbild ; ): Det är på något sätt ALLTID intressant att prata med dig, vad fan det än handlar om! Me like!


This is the start of something good

This is the start of something good
Don't you agree?
I haven't felt like this in so many moons
You know what I mean?
And we can build through this destruction
As we are standing on our feet
-
These reeling emotions they just keep me alive
They keep me in tune
Oh, look what I'm holding here in my fire
This is for you
Am I too obvious to preach it?
You're so hypnotic on my heart

This should be interesting....

Scarlett Johanson är tillfrågad att spela Jenna Jameson på vita duken! Jag tror att det skulle kunna bli en mycket intressant film att se!

Damn att jag inte fått köpt Jennas bok än. Tror att den kommer vara förbannat hård att läsa, även om hon försöker glamourisera det lite.... Traci Lords biografi var rätt tuff att ta sig igenom också. Lika svår som tvdokumentären om hon (vars namn jag för tillfället tappat) som satte rekord i gangbang. En mer mentalt trasig människa har jag sällan skådat...

Vad är det med mig och min fashination för porrstjärnor : P!

Superwoman

Ja jävlar... har sen jag slutade fyra hunnit handla, tvätta, bädda rent i sängen, storstäda badrummet (knäskurat till och med, nu blir mormor apnöjd!) och sopat golven. Diskat lite också, inte att förglömma!

Ibland tror jag faktiskt att jag är Gud ;)

Resan bokad och klar

Söndag 2007-01-21
Avgång Alingsås Station 12.29
Byte till buss Laxå Station 14.14
Ankomst Karlstad Central 15.45

Tisdag 2007-01-23
Avgång Karlstad Central 18.14
Byte till tåg Laxå 19.54
Ankomst till Alingsås 21.29

Nu ska jag bara hitta ett hotell att bo på också... : P

Efter regn kommer solsken

Eller ialla fall ett leende..... Hela dan har varit heeeelt fucked up, har kännt mig helt off, värdelös, övergiven och urkopplad... Nu är nog första gången jag fått fram en glad feeling på hela dan. Och det är tack vare mina underbara killar, Beatnik och Warro!

Jag har hängt hemma hos mor och far hela dan (minus ett litet stopp hos min bästaste vän... TACK som fan för att du är du och för att du står ut med mig, hur ceeepeee jag än är!! Love you loads!). Så nu när jag åkte därifrån så snodde jag med mig hundarna för att fylla upp sängen lite. Det tog inte mer än två sekunder, sen hade Beatnik dragit ut ALLA sina leksaker ur lådan där jag förvarar dem, och Warro slickade i sig granbarr som fick honom att grina illa. Puckohundar!

Sen har de båda gjort ett väääldigt fint jobb med att bädda upp sängen! Täcke, kuddar, överkast och underlakan ligger i en enda hög just nu. Fint pojkar!

Sen går det ju som det går ibland när man är en osmidig och lekfull hund och det är ett litet mellanrum mellan säng och vägg....


Tråkigt!

-Tråkigt, jag kommer inte upp!



Det drar en storm genom staden...

.... och även genom mig verkar det som. Ingen bra dag idag, jag känner mig upprörd. Jag är skakad, brydd, irriterad och jag vet inte vad. Jag hatar när jag känner mig sån, blir så jävla ledsen på mig själv... Och när jag inte vet om anledningen till min sinnesstämning, så kan jag inte göra så mycket åt den. *suck*

Vissa dagar borde man bara krypa ihop i fosterställning och låta dem obemärkt segla förbi....

Samling vid pumpen

Just det, här är fotot som mamma och pappa fick i julklapp av mig och syrran. Morsan har tjatat i 10 år om att hon vill ha ett foto på mig och syrran tillsammans, och detta är resultatet! (deras foto är 50x70)

Syskon

Visst är vi stiliga!

Spelkväll och spontanitet rockar!

Hårdhet, thy name is rödvinsbakfylla! Oj oj oj vad sliten jag var efter gårdagens tripp till Göteborg!

Blev nerlurad i full storm för att fira Ohlssons födelsedag, spännande spårvagnsresa till studentlägenhet var en perfekt start på kvällen. Tur att Linn med sin humanistiska böjning var där, kände mig rätt så malplacerad bland alla chalmerister med tekniksnack hit och dit. Sen kom ju även Byzze och Madilyn och jämnade ut siffrorna lite grann. Rödvinet flödade, osten var smakrik och sällskapsspelet var underhållande, Dock lockade telefonens msn rätt mycket då chalmerssnacket tog över.... tråkigt nog dog telefonen av, så konversationen fick ett abrupt och antiklimaxartat avslut.

Runt tolv (tror jag, vinet tog hårt och snabbt : P!) begav vi oss ut, med sikte på Heaven 23. På vägen dit blev jag totalt livrädd när två killar barskt frågade om vi hade cigg att ge dem. Den ene höll nämligen i en över 20 cm lång sax! Jag gillar INTE skumma typer med vassa saker i nävarna.... Nåväl, vi klarade oss helskinnade från den incidenten och kom fram till baren, eller loungen kanske är en mer passande beskrivning. Inte riktigt mitt gebit, men det var trevligt att hänga med Ohlsson o Linn i alla fall.
 
Vid kvällens slut blev jag riktigt nervös (igen!) då Linns spårvagn kom innan den jag skulle på, och hon lämnade mig ensam mitt i min fylla! Efter att ha slängt en blick på tidtabellen och konstaterat att den vagnen jag skulle ta inte hade ankomsttid förens om 43 minuter, så rusade jag fram till första bästa vagn som kom, och som TUR var så gick även den vagnen förbi centralstationen. Och ni får gärna skratta åt min okunnighet av Göteborgs spårvagnar, det kan jag lätt bjuda på!

Jag hade absolut inte nån koll på klockan what so ever, så när jag kom fram till stationen så var den kvart i tre, så jag hade en halvtimme att döda innan tåget började rulla hemåt. Jag köpte mat och placerade min berusade lekamen i en av vagnarna. Jag valde dock helt fel vagn, för jag hamnade med ett gäng med sjukt irriterande och puckade småkillar! Inte en dag över 18 kunde de vara, så jävla kaxiga och gapiga. En av dem satt och berättade för de andra hur han minsann hade blivit nersparkad av fyra andra killar, som alla stått och sparkat honom i huvudet och hoppat på honom. Han hade dock rest på sig och nitat allihop.... Yeah right, och vad drömde han sen?? 

Har aldrig varit så nöjd som när tåget kom fram till Alingsås station och jag kunde rusa efter en taxi som tog mig hem, till min underbart sköna, varma säng. Det enda som hade kunnat göra det hela bättre hade varit om den inte gapat fullt så tom... ; ).

Uppvaknandet var dock inte lika skönt som sänggåendet.... Bultande huvud, ökentorr mun, ljuskänsliga ögon.... You name it! Och så var jag sådär skönt halvfull, så huvudet kändes fyllt av bomull och allt bara var komiskt och skitkul. Jag slog en pling till Åsa och krävde en frukost(lunchdate på Götas, duschade i rätt så rask takt och försökte mitt bästa för att undvika att se så vrakig ut som jag kände mig : P! På med de fetaste solbrillorna och en promenad i det underbara solskenet!

Jag trodde jag lyckats någorlunda med att fräscha till mig, men det första Suleyman säger till mig är "Fy fan vad du ser bakfull ut Mia!". Så mycket funkade min maskering : P! Inte heller Jocke, Bwian eller Jörgen var långsamma med att påpeka mitt uppenbara tillstånd, och Jocke förklarade vänligt att det var tre saker jag kunde göra för att förbättra min situation: Äta mycket flottig mat, dricka mycket cola, och knulla.... (jag lyckades ialla fall göra två av dessa tre saker, not bad!)

När Åsa kommit och maten blivit uppäten beslutade vi oss för att mitt huvud behövde luftas, så vi tog en Roadtrip i de närliggande omgivningarna. Bland annat dök vi in hos den hårt arbetande Mart och fick kaffe och Le Grande Tour av jobbets faciliteter. Mycket trevligt, även om Touren inte var den mest avancerade ; ).

Vi fortsatte vår trip över Magra och Sollebrunn, där vi på vägen blev vittnen till något mycket mycket märkligt... Pojkar i Volvos som körde på kapp, och helt plötsligt slängde sig upp genom takluckan för att gestikulera sexuella anspelningar till oss! Att vi inte körde av vägen av gapskratten var fan ett under!
Vid checkpoint Gräfsnäs upptäckte vi både en ensam svan och fick pinnar i underredet.... Inside joke, men ett förbannat roligt sådant! Sen gick färden hemåt igen, Äsa dumpade av mig hos mor och far ett par timmar. Jag spenderade en av dessa i Nolhaga park med mina killar, och de blev sjukt nöjda och trötta av det.

Runt 20 åkte jag hem till Åsa för spelkväll. Det var SJUKT kul! Jag och Åsa mot Carro och Fredrik och Mudden och Högberg (Mart var också med på ett hörn, men gjorde en ovanligt blek insats. Får skylla på att han var så däst efter jobbet ; ) ) Och som vanligt så regerade jag och Åsa! I Alias vann vi med 27! rutors mellanrum. Hög femma på oss! Och jag var även nära att avlida av skratt flera gånger, och jag har fan Mudden att tacka mest för det! Så jävla klockrena kommentarer om och om igen, goddammit!

Vid elva började folk dra ihop sig, och jag och Åsa drog till McDo för lite nattmat. Planen var att vi skulle åka hem efter det, men då visslade det till i min telefon, och vem var det om inte en cpfull Jörgen som lockade oss med att han var på Tallert. Givetvis nappade vi på det, och snabbt som fan tog vi oss hem till respektive bostäder och rockade till våra utseenden (och JÄVLAR vilken skillnad det blev, på bara 15 minuter!)

Så kvällen har nu avslutats på TH, med folk, dans och en mer och mer cpfull Jörgen som drack Long Island Ice Tea och rockade loss likt Justin Timberlake på dansgolvet! Jävligt kul och spontant var det, och en perfekt avslutning på kvällen.

Så här sitter man nu, efter att ha skjutsat hem Åsa och Peters till respektive hem. Tog kylskåpets sista cola och känner hur jag bara blir mer och mer sugen på sömn. Ska bli så otroligt geeöött att få lägga sig och glida in i sömnen. Detta trots att sängen gapar exakt lika tom nu som igår...Bedrövligt alltså, dagens största I-landsproblem! Fast det är klart, det är ju inte precis vad som helst som man vill ha och pryda sängen med, väldigt selektiv är man ju med det.....

Och det här är nog fan någon sorts rekord i längd på blogginlägg : P!!

Top Model : P

Haha! Nu alla Alingsåsare (med omnejd) så verkar det som om ni ska få stirra på min glada nuna i tidningen nån gång framöver : P! Chefen kom precis och frågade om han ev får använda mitt foto i en annons i Fastighetsmäklarnas bilaga som ska ut i tidningen. Blir väl samma käcka bild som rullat på Maxis reklamTV, som vissa av er varit så lyckligt lottade att få se ; )!

Han behövde det som en sista grej nu innan jag slutar, och inte kan jag säga nej till en sån vacker förfrågan : )!



Åååh fyra timmar kvar till slutedax!


Here comes the sun

I morse var det ett under att jag ens kom upp över huvud taget! Jag snoozade till 10 över 8, men faktiskt inte för att jag var slapp, utan för att jag bara var tvungen att drömma klart.... fantastiskt trevligt vad ens hjärna kan koka ihop ibland : )!

Och nu vill jag nästan börja gråta av glädje! Solen! Solen har tittat fram! Det är underbart vackert och värmer både själ och hjärta på mig. Även om den säkert kommer att försvinna strax igen, så är detta en underbar början, nu kan man ana att våren kommer att komma ännu en gång. Och även om jag klarat mig väldigt bra denna höst, trots mitt annars så höstdeppressiva sinne (tack till mig själv och ni andra som gjort det möjligt..), så finns det nog ingen som blir lyckligare än jag när ljuset kommer tillbaka.

Till sist: Lycka till Åsa, första skoldagen idag!! Wiiiee!!



Thank God it's Friday!!




Ensam är stark!

Klockan sex idag skulle jag och mina blivande studiekamrater mötas på Campus Alingsås för att diskutera gruppen, eventuell samåkning till Karlstad nästnästa vecka och lite allmänt om utbildningen....

Bara det att när jag kom dit, visar det sig att ALLA andra än jag hoppat av! Jag är alltså helt ensam på denna utbildningen *garvar högt*. Tack som fan för den då! Inte för att jag bryr mig, jag arbetar bättre själv än i grupp (inga andra lever upp till mina krav och standard ; ) ), men nu är det så att jag troligtvis kommer bli förflyttad till lärocentrat i Falköping istället! Det betyder att jag en dag i veckan ska få ta tåget dit och sitta där och arbeta med min grupp. Nog för att jag gillar Falbygdens Ost, men en gång i veckan?!

Nåja, det är ju bara att acceptera hur det är och se det positiva. Miljöombyte en gång i veckan behöver ju inte vara så fel? Måste bara webba in på SJ nu och kolla vad fan tåget kostar....

Haha, watch out Falköping, here I come!!

Jag ska SKJUTA snön!!

Men HELVETE också! Varför denna jävla snö! Kan vi inte bara smäcka på växthuseffekten å det grövsta så vi slipper skiten nån gång!! (Ok, miljöförstörning kanske inte är svaret.....)

Jag hatar verkligen snö!


Queen of all Web!

Fan, syrran e grym! Webmaster Alabama alltså : )! Huuur snygg är inte bloggen nu då!?

Och nu visar jag verkligen att jag litar på henne, genom att lämna ut lösenord och allt till bloggen. Får hoppas att hon är så ädel att hon inte rotar runt och lägger ut massa konstiga, osanna inlägg, hehehe.... *skrattar nervöst*

Hör du det, Malin! Gör inte bort mig nu! Och tack som faaan för hjälpen, du är värd guld : )!!

I love ANTE!

Fy fan vad bra min hyresvärd är! Ska visst få både bredband och kabeltv i lägenheten för endast 150 kr i månaden! Jag ligger ju och betalar 300 kr nu till Bredbandsbolaget, men de kan ju ta sig i röven om de tror att jag fortsätter vara kund hos dem nu! Ska ringa direkt och säga upp mitt avtal, har väl tre månaders uppsägningstid antar jag...

Och pengarna det kostar ligger redan inbakat i hyran sen årsskiftet, så när det väl kommer igång med bredband o kabel så kommer vi få återbetalningar på de pengarna också.

Det här året startade fantastiskt och blir bara bättre och bättre hela tiden!

Två idioter och en av tre tre-mobiler

Wohoo! Nu är datorsladden inte sur på mig längre!! Hårda timmar då jag inte vågade testa!

För att fira lägger vi upp en härlig bild från gårdagen på allas vårt Götas:

två idioter och en av tremobiler

Snillen spekulerar... ; )

Aldrig får man vara nöjd...

Gah! Nu har nog min laptop dragit sin sista suck! Skulle ju fortsätta blogga efter Simpsons igår, men icke! DatORN (ja mina kära språkpoliser, jag SKA sluta säga datan!!) har ju krånglat ett tag, batteriet är gammalt och slitet så jag har fått ha sladd i hela tiden (även om hela poängen med en laptop försvinner då : P), men igår så lade den helt plötsligt av att ladda!

I ren och skär panik (vaddå webberoende!) så försökte jag allt, ta ur och sätta i sladd, vicka på sladd, plocka isär sladd och adapter, byta jack... men inget fick min älskade vän att återupplivas. Så nu sitter jag där i min högborg, helt avskärmad från cybervärlden. Hur ska det gå? Hur ska jag klara mig?! Jag kanske (ve och fasa!) inte kommer ha access till Internet hemma ända tills jag skaffar mig en ny datOR! Jag kanske *rys* måste umgås med folk IRL istället för över msn och communitys! Kanske t.o.m. måste göra saker istället för att webba! Sååå 1900: tal alltså ; )

För övrigt var jag och klippte mig igår. Fixade till en lugg för omväxlings skull. Är jag på bra humör kan jag se likheter med Bettie Page, vid dåligt humör tror jag mest jag ser ut som Birgitta Dahl , hahaha! Men huvudsakligen sitter jag nöjd, förändring är alltid kul! Kommentarerna från andra är hittills positiva ialla fall : )!

Nä, kanske ska börja jobba lite....?


Stormtrooper

Ett tips man borde tänka länge och väl på: Försök inte att ta av dig vantar samtidigt som du cyklar i världens stormblåst... Kan resultera i att du är två milimeter ifrån att svänga rätt ner i sjön : P! Där började mitt hjärta pumpa sjukt hårt.... 

Jag blev så sjukt jävla irriterad idag på jobbet! NU kommer chefen och börjar ifrågasätta om de kan ge mig ledigt under hela min utbildning! Men HALLÅ, lite framförhållning kanske, jag börjar den 22 januari för fan!! Jag vet allt vad de håller på med, de ska ge mig ett ultimatum mitt under utbildningen: "kom tillbaka till jobbet, eller säg upp dig!". Fan heller, ska de köra med sånt falskspel så är det fan de som får säga upp mig, och inte tvärtom!!

Oj, Simpsons börjar! Får fortsätta gnälla senare!

To be continued...

Rise and shine

Herregud, andra dan i rad jag vaknar strax innan alarmet går kl 05.50, pigg och utvilad! Vad händer med mig??

Men det är fan totalt urkukat att jag ÄNNU en gång städat bort min bankdosa : P ! Slå mig, någon!

Tallertlördag

Alltså, antingen så är jag världens mest okoncentrerade eller mest kreativa människa. Jag har fortfarande inte blivit klar med sorteringen av min skivsamling. Det måste ju betyda att jag hittar andra saker att göra hela tiden. Istället för att konsekvent arbeta mot målet att få in skiten i boksatvsordning i hyllan, så snurrar jag bara in min i nya uppgifter som drar ut på tiden. Men men, man ska ju inte stressa fram saker och ting : P!

För övrigt var lördagen något av det bästa på länge! Jag var the designated driver som fick ansvara för mina vänners transport till och från Tallert, och visst var det liiite segt att inte dricka god, kall, immande, underbar öl.... men det positiva med kvällen övervägde verkligen denna lilla lilla tråkighet. Mycket dans, mycket mingel, massa roliga människor, lite fight (varför fattar inte idioter någonting ?!) och många skratt! Sjukt kul att Ohlsson hängde med också, I lööööve that guy!

Som sagt, en fantastisk kväll, men märkligt nog kom utekvällens bästa, varmaste känsla genom att kliva uppför en trappa...  

8 days left and counting!

Nobody expects the spanish inquisition

Det sägs att det mest spännande i livet är det spontana, det oväntade, det vi aldrig hade kunna tänka oss. Just nu är jag nog fan redo att hålla med...

Nightmare on Arkitect Street

Nu jävlar i min lilla låda händer det grejjer här! Det måste vara jävla Åsa som dragit hit sitt spöke eller nått, för just nu har jag ingen förklaring på nattens händelser!

Jag slökollade på tv till halv tre i natt (heeelt jävla onödigt) och gick sen och lade mig. Orkade inte ens läsa ett nummer av Larson innan ögonen började sluta sig på mig, så jag släckte och la mig tillrätta och började vaggas till sömns av vibrationerna från tåget....

WTF! Helt plötsligt var jag klarvaken! Inte fan känner man några tågvibrationer här, det var ju när man bodde hos mamma och pappa! Vad i helvete kunde det vara då?? Jag kände efter, och visst fan vibrerade hela sängen, stundtals tom skakade den!

Min första logiska tanke var att nån idiot satt igång en maskin tvätt, men den teorin sprack för 
a) Jag har ALDRIG känt av tvättmaskinens vibrationer i sängen tidigare.
b) Vem FAN skulle komma på idén att ställa sig och tvätta halv tre på fredag natt?

Så nästa tanke var faktiskt en smärre jordbävning, så jag gick upp och tittade ut genom fönstret. Inte såg jag någon mark som rämnade eller träd som föll, inte heller skakade resten av lägenheten, utan det var just min säng som satts i gungning! Inte var det jag som skakade heller, jag stod stadigt på marken. Så det enda att göra var att lägga sig igen och använda skakningarna till att bli vaggad till sömns.

Hej Exorcisten-feeling!!! 

Anorexia är inget för mig!

Fy fan, hur kan man äta så mycket som jag gjort ikväll! Illa mår jag nästan, men det var geeöött! Och stackars Åsa som mådde illa redan innan middagen.... Och förresten så ROCKAR min chokladkaka!

Nu är frågan, sova eller vara vaken...?

Som om stämningen fanns kvar
när mörkret lagt sig dunkelt över stan
Som en känsla i förvar
Som i trans blev jag harmonisk och human
Du var mitt hem och min oas
Du gav mig gåtorna tillbaks
Du gjorde mig lycklig och förvånad

Some days are more usual then others

Ojoj, uppe kl 9 idag, inte illa! Ner i tvättstugan och hämta torr tvätt, stuffa undan den och sen frukost (rödbetssallad och köttbullsmacka, det knullar som fan i munnen!)

Fortsatte att röja och fixa, fattar inte att det aldrig tar slut! (Dock är jag i skrivande stund helt klar, har städat klart, dammat, dammsugit och tom moppat golvet, det ni!) Vid tolv kom Åsa, vi drog en sväng till stallet för att fodra hästarna lunch.

Sen kaffe på Götas, men vi kom dit vid exakt fel tidpunkt... massor med barn som tjöt och rusade runt och bara var vandrande reklampelare för preventivmedel kändes det som! Visst att barn är barn, men högfrekventa små människor är inte det som får min biologiska klocka att skynda sig iallafall..... Stötte iallafall på Jörgen och fick gästlisteplatsen bekräftad. Ska bara se vad ekonomin säger, kan ju vara kul att komma ut och kolla på folket lite. Kanske lite fylla också ; )?

Kvällens planer börjar lägga ut sig lite, blir tacomiddag med Åsa och nybakad chokladkaka till efterrätt. Längre än så har jag inte kommit i planen! Får se om något mer avancerat kanske sker...

Raaaaastlööööös

Gaaaaah! Jag är rastlös, och har ingen inspiration på vad jag ska hitta på! ORKAR inte städa mer, tv är tråkigt, kan inte laga mer mat för det får inte plats mer i frysen..... Får väl vika min rena tvätt och gå och lägga mig eller ngt.... Crap!

Åsa ska ha pyjamasparty, Mart lagar duschdraperistång, syrran mockar, Camilla är skadad, och Gubbaudin har körförbud! Tack för den, televerket!!

Men, som alltid, tur att MSN finns.....

Shop til´I drop!

Herregud vilken produktiv och kostsam dag!

Lyckades med konststycket att komma upp kl 8, trots sömnlösheten i natt och ledigheten idag, hög femma på mig! Satte raskt igång med att plocka ner alla julattiraljer till källarförrådet, diskade, röjde, plockade ner ljusslingan, bäddade rent sängen.... Sen tog jag macka och kaffe och började att laga till en kycklingfilé.

Runt tio ringde jag till min ömma moder och bestämde att hon skulle komma och hämta mig lite senare. Hoppade in i duschen, otroligt skönt efter arbetet! Snyggade till mig lite och blev hämtad av mamma. Först en sväng till mattaffären, där en ny köksmatta införskaffades. Men för i helvete vad dyyyyrt det är med mattor!! Hade jag helt ärligt inte en aning om, är man ignorant då : P?

Sen tog vi en lunch på underbara Götas och snackade lite skit, och fortsatte sedan vår shoppingfrenzie! Det mesta inhandlades till att omdesigna mitt kök, gardiner, ljusstakar, krukor, dukar m.m. And I can tell you, it will look fucking good!

Efter strapatserna i stan tog jag tillfället i akt när jag hade bil tillgänglig och fick med mamma till Maxi för att fylla på skafferiet lite. Var bl.a. tvungen att köpa min nya drog, rödbetssallad! Jag åt det för första gången för typ nån månad sen, och nu kan jag inte sluta!! Så sjuukt gott! La även vantarna på en ny kaffekokare, en svart för att matcha köket (jaaa jag är en gigantisk pryl- och matchningsbög, jag vet ; ) )

Dagens hysteri tog slut kvart över fyra när min älskade mamma släppte av mig och alla mina varor här hemma. Då var det bara att slänga in sakerna i kylen och dyka ner i tvättstugan och börja använda min välbehövda tvättid. Sju omgångar har jag lyckats samla på mig, skamligt nästan! 

Så nu medan maskinerna får arbeta har jag äntligen fått satt mig ner, ätit lite, och ska chilla en liten stund. Sen blir det till att röja, dammsuga, stryka och framförallt inreda köket, wiiiiee!

Alla som tror att jag kommer däcka av trötthet ikväll, räck upp en hand!!

Insomnia

Hmm... jag som tänkte somna för över en timme sen för att komma upp tidigt imorgon... Men fan heller att jag var trött! Måste vara kaffet som spökar....

Tur dock att msn och kvällspigga vänner finns!

Hello happiness

Jag slogs av en sådan underbar känsla i förmiddags runt nio. Jag var på väg in till stan från jobbet för att köpa en frukostmacka. Rimfrosten satt fortfarande kvar på gräs och grenar och solen lyste skarpt igenom tunna gråa molnslöjor. Jag var precis på väg över bron vid polishuset, då jag bara fylldes av förunderlig, oförklarlig lycka.
 
Nu menar jag inte bara en glad känsla eller en lycklig tanke, utan hela mitt jag bara överrumplades av ren och skär, oförfalskad lycka. Hade jag inte varit agnostiker, hade jag fan trott att det var ett rejält religiöst tillfälle, att jag skulle bli förkunnad om the second coming eller något liknande. Men då jag inte tror på religiöst blaff, så kunde jag njuta av känslan utan att bli pådyvlad massa regler eller uppdrag, som gudomliga uppenbarelser brukar medbringa (Jeanne D´Arc, Moses, Noak.... ring a bell?).

Med risk för att låta fånig, så började jag nästan gråta av denna känsla. Igenom mig strömmade tankar på allt som är bra i mitt liv, hur tacksam jag är för allt jag har, min familj, mina vänner, mitt liv i stort. Det är fantastiskt att vara en liten del av något så stort som verkligheten runt om oss egentligen är.

Momentet höll inte så länge, utan jag återgick till mitt vanliga, mer normala sinnelag (en härlig mix av alla känslor, inte enbart lycka...). Men det var sjukt härligt, som en fet mental orgasm ungefär!



Sen är jag som sagt ledig till på måndag, så I´m up for some fun! Känner inte för att slappa bort dessa dagar (också). Fick erbjudande av Jörgen idag att sätta upp mig och "hon med de snygga tuttarna", AKA Åsa, på gästlistan till TH på lördag då han ska DJ:a. Så där är första alternativet. Om nån kan toppa det, feel free to call ;)!

Nu ska jag ta mig en kaffe, kontemplera lite i allmänhet, sen blir det till att diska. Har nästan fått ordning i lägenheten nu, så jag slipper skämmas över att bjuda hem folk.... Kan inte fatta hur jag lyckats stöka ner så när jag knappt varit hemma sen innan jul!!

Lös, lat och ledig!

Bara nån timme kvar, sen är jag ledig i fyra dagar, wohoo!

Gäsp.....

Fy fan, att jag inte lär mig att jag inte kan vända på dygnet hur som helst! När klockan ringde 06,35 idag ville jag bara skjuta mig själv! Jag KAN inte vara uppe till två när jag ska jobba dan efter, idiot-jag!

Och vilken idiot kom på att man ska behöva gå upp innan 8 egentligen?? Som tur är är det ju bara två veckor kvar av jobb, sen hoppas jag att pluggandet går att lägga upp så att man kan sova till 8, det skulle vara sååå skönt!

Dagen igår blev allt annat än produktiv. Min största ansträngning var att flytta kroppen från sängen till soffan :P. Inte bakfull, men trött i kropp och huvud. Klarade däremot att vara vaken ända till kl 18, då jag sov två underbara timmar framför tv:n. Varför är det så, att när man inte ska/får sova, så somnar man alltid så gudomligt skönt? När man gick i skolan fanns det ju inget bättre än att när man kom hem på eftermiddagen lägga sig och slumra i soffan. Att man tack vare det fuckade upp sin nattsömn, det är ju en annan femma....

Vaknade till vid 20 igen och slökollade på tv samtidigt som jag msnade lite. Har förresten fått sätta till min tredje block ever nu på msn. Konstiga, tråkiga människor har jag inget intresse av att de ska kunna kontakta mig. Särskilt inte sådana som ändrar beteende nått kopiöst helt plötsligt! Väck säger jag bara!  

Och det är sjukt förresten hur lat jag kan vara, orkade inte gå och köpa nån mat ens! Och vad har jag, kanske 50 meter till närmsta kiosk? Så då fick jag laga till lite av det jag hade hemma, och visst var det gott, men kroppen skrek efter hamburgare och cola.... :P.

Du må vara nymf, men vi SKA inte ligga

Blogginläggets titel kan kanske vinna kategorin årets fulaste/roligaste mening, och då yttrades den ändå redan runt sju på morgonen den 1 januari. Tack Kim, för den klockrena kommentaren :)!

Jag måste försvara mig om jag kommer låta svammlig med att kl nu är strax halv tre, och jag har varit vaken i en timme, samt gick och la mig vid tio i morse! Sov två timmar sammanhängande, sen har jag bara dåsat av och till lite. Tur är dock att jag åt sådana kopiösa mängder mat HELA jävla kvällen igår, så jag blev inte mer än lite småberusad nån gång under kvällen, trots att jag drack en salig blandning av öl, vin och likör under kvällen. Så så värst bakfull har jag inte blivit, dock är jag seeeg i huvudet.

Nyår ja... amatörernas afton som Dean Martin kallade det.... JÄVLIGT trevlig kväll hade jag, och snygg utav bara fan var jag ;). Glittrade som en discokula i min paljettklänning, är det nyår så är det!

Först lyxmiddag med familjen + min partner in crime forever, Åsa. Trerätters och med tre olika sorters vin. Och gudomligt kött, som bara smälte i munnen..... me like!

(måste bara inflika att jag inte skulle ha något emot förbud mot alla fyrverkerier på nyår. Alla djur blir så uppskrämda i onödan! Tur dock att mina två killar börjar bli lite gamla och halvdöva, de hörde nästan inte några av smällarna)

Runt elva på kvällen så körde kussen mig och Åsa till första anhalten, där vi relativt snabbt konstaterade att klientelet på festen inte var vårt huvudsakliga. Fastnade i köket med den gudomliga pastagratängen i stället! Halv ett kom min underbara mormor och hämtade upp oss (mormor REGERAR!!) och skjutsade iväg oss till nästa anhalt, festen som lät som en dålig sitcom, Fyra Män och en Son. Men det var otroligt mycket bättre, öl och sällskapsspel rockar! Körde Med Andra Ord och TP, och i vanlig ordning var jag och Åsa de bättre, att vi inte vann skyller jag helt på att de två andra lagen samarbetade emot oss :)!  Det snyggaste var dock Marts vinnarstråk, 15 rätta svar på raken! Way to go Mart!!!

Runt fyra började Åsa tackla av, så min käre kusin fick ställa upp som skjuts igen. (Dagens ros går fan till Marcus!) och lämpade av oss på våra diverse platser, Åsa i sin säng, Mart på Hantverks och jag o Kim i vårt hood. Och eftersom vi stod med både vin och öl kvar, inte kunde vi hoppa över att ha efterfest! Därav anledningen till att jag kom i säng vid den okristliga tiden 10 på morgonen! Men klagar gör jag inte, kul som fan hade jag, särskilt när vi efter fyra timmars tryckande på dvdkontrollen äntligen hittade repeatknappen!!

(Och jag får mentalt stånd av A Perfect Circles The Hollow!!)



Hmmm.... tror jag får vila mig lite nu, tog på krafterna att formulera adekvata meningar känner jag ;)