Some days are more usual then others

Ojoj, uppe kl 9 idag, inte illa! Ner i tvättstugan och hämta torr tvätt, stuffa undan den och sen frukost (rödbetssallad och köttbullsmacka, det knullar som fan i munnen!)

Fortsatte att röja och fixa, fattar inte att det aldrig tar slut! (Dock är jag i skrivande stund helt klar, har städat klart, dammat, dammsugit och tom moppat golvet, det ni!) Vid tolv kom Åsa, vi drog en sväng till stallet för att fodra hästarna lunch.

Sen kaffe på Götas, men vi kom dit vid exakt fel tidpunkt... massor med barn som tjöt och rusade runt och bara var vandrande reklampelare för preventivmedel kändes det som! Visst att barn är barn, men högfrekventa små människor är inte det som får min biologiska klocka att skynda sig iallafall..... Stötte iallafall på Jörgen och fick gästlisteplatsen bekräftad. Ska bara se vad ekonomin säger, kan ju vara kul att komma ut och kolla på folket lite. Kanske lite fylla också ; )?

Kvällens planer börjar lägga ut sig lite, blir tacomiddag med Åsa och nybakad chokladkaka till efterrätt. Längre än så har jag inte kommit i planen! Får se om något mer avancerat kanske sker...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback