Mitt lokalsinne och jag

Hmmmm....... jag som faktiskt har cyklat vilse i Alingsås har fått den stora äran att agera chaufför åt Mattias och hämta upp honom i Göteborg. Hur fan ska detta gå??!

Crap.

Dagens citat

"Det ser ut som om vi rör på oss! Jag blir åksjuk!"

- Åsa, sittandes i bilen på Statoils biltvätt

Jag är en dum dum dum dum dum sill!

Åh jag ÄR så dum! Har totalt missat att examinationsseminariet i Karlstad inte börjar förns kl 13 på torsdag! Jag trodde att det böjade 8 på morgonen, så jag har bokat tåg och hotell tills i morgon redan..... Hade ju inte behövt åka förns torsdag morgon!! Åh vilka onödiga pengar!!

Men men, wtf... då slipper jag ju känna mig stressad iaf.... sovmorgon i Karlstad är ju inte så fel *försöker hitta positiva saker*

Jag sover bort mitt liv!

Åh crap, jag har sovit från 21 igår till 1030 idag.... Hur fan gick det till?? Visst, jag var mentalt slutkörd efter min session hos kuratorn igår, but this? Jaja, är väl bara att ta det....

Nu, frukost, sen ut i solen med mina killar!

The weekend that was

Fredag:

Standup på Storan med Magnus Betnér. SJUKT roligt! Första rad e geeöött, eller hur Åsa : )! Kvällens bästa kom dock då vi klev av tåget i götet, och en helt fämmande kvinna (verkade t.o.m. nykter!) kom fram och berättade för mig hur otroligt fin och häftig hon tyckte att jag var i håret. Jag menar, hur ofta vågar folk gå fram och säga så till fämmande människor? Tack vare henne kände jag mig sjukt läcker hela kvällen! Inte för att det gjode någon nytta, då jag och Åsa strax efter föreställningen böjade HATA Götebog och alla som bodde där, så vi sket i att gå ut och dricka öl. Istället tog vi en bugare på BK, sen gled vi hemåt mot vår älskade småstad igen.

Lördag:

Ååååh Marsnatta : P! Hade en otroligt rolig förfest, med Singstar och folle! Jättekul att festa med Lena, Sara och Frida, kändes som om vi var tillbaka på gymnasiet igen...
Hotellet var lagom fullt, och så var även jag ; ). Mycket roliga människor att träffa på, bl.a. min nya bekantskap Per, en man så lång så t.o.m. jag kände mig liten!  
Efter väl utfört verk på Hotet så tänkte jag ge mig på att sova i min egna säng i mitt egna hood, men då jag inte var sömnig riktigt än så jag letade febrilt efter efterfest på Stockslycke, både bland vänner som jag visste var ute och vänner jag visste skulle jobba dan efter (lite får de tåla ; ) ). Men tji fick jag, inte en enda Stockslyckeefterfest fanns att finna! Då gjorde jag det enda rätta, traskade hem till mor och far och sov i mitt gamla flickrum ännu en gång. Dock efter att ha blivit bjuden på en jääääävligt fet burgare av min käre kusin Marcus!

Söndagen kan nog falla i glömska, det enda vettiga jag gjorde var att fika med Lena och Åsa, sen sov jag mest hela dan.

Ännu en partyhelg till ända : )!

Men ge upp?

Ponera att du är medlemmar i en community på Internet. Du hittar där en person av motsatt kön som verkar intressant. Du skickar ett mail till denna. Personen svarar på ditt intetsägande, dåligt stavade mail med ett artigt "ser att vi kommer från samma stad, känner vi varann?" Ni skickar tillbaka ett lika dåligt stavat mail där det visar sig att ni inte alls känner varann. Personen ignorerar dig därför, för du är inte intressant nog att lägga ner tid på. Dock verkar du inte förstå det, utan skickar inte ett, inte två, utan FYRA mail med ointressant innehåll. Ett där du frågar vad personen ska göra ikväll. Ett där du frågar om personen har msn. Och två som personen slänger utan att ens öppna dem. Inget av mailen får du nått svar på.


Summasummarum: Har du inte nu fattat att dina mail inte är intressanta, så är du en idiot!

Furthermore, du som mailar gång på gång och säger att jag ser ut som en dominant kvinna, och frågar om jag vill bli din härskarinna och trampa på dig.... eeeh, nej?



Det finns många lustiga djur i vår herres hage.... ; )

Åh crap

Har precis skickat in min examinationsuppgift för den första kursen. Något av de SÄMSTA arbetena jag gjort i hela mitt liv : P!

But FTW! What are they going to do, shoot me?

Tankar från en roadtrip

* Varför kallas SMS i engelskspråkiga länder för "text", som i "I'm gonna text him"? Det är ju ändå en förkortning av en engelsk benämning (Short Message Service). I Sverige kan man ju ofta säga mess istället, men den kopplingen känns ju mer naturlig....

* Vad är det som gör att man blir kär, och vad är det som gör att man slutar vara kär i någon? Jag är ute efter den fysiska händelsen, synapser och signalsubstanser. Är det enbart kemiska reaktioner som gör att man blir kär i någon? Är det till största del en psykisk eller fysisk händelse när man blir kär? Och vad händer kemiskt när man slutar vara kär i någon?

* Vaför ser mitt hår (och då särskilt min lugg) så jävla mycket plattare ut när jag får på mig solglasögon?

Red is tha colour of passion?

hmmm..... färgar håret just nu, kulören är inte riktigt vad jag hoppades på : P.... Oh well, i värsta fall får jag göra en Britney!

Ta i trä...

Femte dan på raken som allt känns bra! Mer än bra, faktiskt riktigt underbart! Jag är nöjd och hamonisk och känner mig pigg och glad. Jag börjar bli riktigt, riktigt kär i livet igen!

Sen att jag har -3 kr på kontot gör detsamma, har en tjuga i plånboken som räcker till en kaffe i morgon, och på fredag kommer lite nya stålars in. Och på fredag ska ju jag och Åsa busa loss i storstaden, först på Magnus Betnérs aggressiva standup på Storan, sen någon annanstans. Rockbaren låter inte allt för tråkig i mina öron.... ;).

Bara jag kan få klart min exuppgift i morgon. I stort sett är det bara diskussionen kvar, men fan vad krånglig den ska vara att få till då!! Jag har fått lite hjälp med korrläsning och fomuleringar, men det går trögt som sirap! Jag behöver bli förlöst!! Tror dock att jag ställer lite för stora krav på mig själv, uppgiften är ju inte någon grundläggande undersökning som man ska ha jobbat med i flera år, utan endast en liten check för att se om man lärt sig ngt. Jag har döpt den till något så fantasilöst som "Aktiv fritid - positivt eller negativt på skolresultaten". Och om ni inte är snälla, kanske jag publicerar den här ; )!

Jaja, whatever! Bara att korrigera och komplettera senare om det skulle vara helt uppåt väggarna fel! Ser med största spänning och intresse fram emot nästa kurs: Människans estetiska och kulturella intryck.NU börjar vi snacka intressanta saker! Skit bara att jag ska behöva visa upp mina obefintliga teckningskunskaper : P! Jag har mååånga goda sidor och talanger, men teckning är FAN inte en av dem!


Min älskling är tillbaka!!

Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN står den hemma hos mor och far igen! Min älskade lilla bil, den bästa i världen! Jag har känt mig sjukt otrogen när jag hållt på och strulat runt med fucking jävla Gubbaudin, men nu är det vi två igen, jag och min älskade Osken!

Osken


Batteriet må vara dött efter månader i garage, och eventuellt döljer det sig något problem under motohuven, men det ska fixas så snart som möjligt! Sen är det bara att fixa på sommardäcken, fälla ner taket och premiärglida till tonerna av COC och Tool. Ett måste under årets fösta tur, Aenima (låt 1,2 och13) och Deliverance (låt 1 och 3) albumen. En ritual som sträcker sig ungefär sex år tillbaka.... 

För övrigt har jag lekt cowboy i två dagar! Min vän Lena har tillsammans med sin lillasyster köpt en otroligt duktig westernhäst, en 6 årig quarter som kallas Liona. Så jävla underbar och snäll, och otroligt rolig att rida. Nästan så jag funderar på att sadla om (pun intended) och bli westernyttare senare i livet. När och om jag nån gång i livet har tid och råd med en egen häst igen.....

(om ord ser helt felstavade ut då och då så beror det INTE på att jag fått en släng av dyslexi, utan att min R tangent muppat ur! Man få liksom SLÅ ner tangenten, och ibland missar jag detta....)

Vi har haft mycket diskussioner på väg till, och i stallet. Man kan nog summera dem i en mening: "Problem kommer man alltid att ha, så varför köpa sig fler?" . Kan anpassas till alla aspekter av livet, men vi sätter det mest i samband med de två ämnen vi ägnar mest tid åt, hästar och män :  )!
 
Vill till sist påa min väns nystartade blogg, emphatic.blogg.se. Mycket, mycket sympatisk människa ; )!

Manslut?

Manslut

Tack för bilden Jurg ;)

Blir jag åtalad nu?

Jag överskred mina befogenheter som lärarkandidat idag. Jag tog fysisk kontakt med en elev i bestraffande syfte, fy skäms på mig! 

Men innan nån får några överdrivna eller perversa  tankar i huvudet (hör du det Jörgen :P!) så får jag väl berätta att det jag gjorde var att ta en elev i örat, inte hårt överhuvud taget, men jag nöp ändå fast och sa till honom att sätta sig på sin plats, efter att han sagt en otroligt elak insinuerande sak om en kvinnlig klasskamrat. Jag tål INTE att man säger elaka saker till någon, även om man inte gör det i klarspråk. Så efter att jag fått killen att gå tillbaka till sin plats, så satte jag mig lugnt ner och förklarade att jag aldrig, ALDRIG ville höra honom säga någonting sådant igen så länge jag var i närheten.

Efter jag var klar med det, så var det hela överstökat och vi pratade med varann som vanligt igen. Fast nu i efterhand så känner jag att jag kanske var lite väl hård, eller jag vet inte.... Jag frågade ju inte om hans synpunkt, om han fattade varför jag bler så upprörd på honom, om han tog det hårt eller om det bara rann av honom som vatten på en gås. Typiskt nog så ska jag inte dit innan fredag, annars hade jag ju kunnat prata igenom det med honom i morgon.

Får väl se om det ligger en anmälan om barnmisshandel och väntar på mig i slutet av veckan.....


All världens väder

Igår spenderade jag hela dagen ute i syrrans skog tillsammans med syster, mamma, mormor och två galna hundar. Vi röjde bort sly och nersågade/nerfallna träd. Satan i gatan vilket träningspass det var! Att hantera stockar kan vara nog så ansträngande (she said meaningly...). Att vädret inte kunde bestämma sig drog ju sitt strå till stacken även det. Under de timmarna vi stånkade och slet så fick vi känna på både stekande solsken, stormbyar, hagelskurar och spöregn.

Hagelh?Fullt med stockMyskatt!H?ll i hatten


Förresten, jäääävligt bra lördag denna helg :)!


Dagens WTF??

En insändare i AT, nästan för bra för att vara sann.... Jag citerar:

"Sedan några månader är Orvar Säfström ny värd för Sveriges Televisions temakvällar på lördagarna. Säfström har tidigare sjungit i dödsmetallband som Entombed och Nirvana. Entombed har som få andra musikband indoktrinerat svenska ungdomar med destruktiva budskap om satanism, mord, hat, död och demoner. Och självklart hånades kristen tro och kristna värderingar i bandets texter.

Nu har Orvar Säfström fått en ny plattform för indoktrinering och påverkan. Satsningen som ny programledare för lördagens temakvällar går helt i linje med SVT:s lansering av nazism och satanism i programmet Rundgång. Att indoktrinera unga människor med sjuka budskap om satanism och dödskultur tycks nu vara rumsrent i SVT, liksom att ifrågasätta och håna kristen tro. Det statliga mediaföretaget har för länge sedan övergett sitt public service uppdrag.

Bengt Göransson"

Min käre, käre Bengt..... Vad lever du i för värd egentligen? Sen NÄR arbetar Orvar Säfström och SVT för att lansera nazism och satanism? Sitter du där i din kristna högborg och ser Orvar som någon sorts motpol till det rena och hedervärda som DU tycker att du står för? Och varför skulle folk INTE få ifrågasätta den kristna tron? Den om någon försöker ju indoktrinera (som verkar vara ett ord du är stolt över att du nyss lärt dig, eftersom du anväder det hela TRE gånger i din lilla insändare) unga människor med sjuka budskap! Har du någonsin hört uttrycket "inte kasta sten när man sitter i glashus"...? Att sitta och spy galla över Orvar och hela SVT (dessutom på helt felaktiga och verklighetsfrämmande grunder) är så absurdt att jag knappt finner ord för det.


Och tro fan att vi hånar kristen tro och kristna värderingar om det kristna samhället befolkas av sådana inskränkta idioter som du!

Burn baby burn

Fan ta skolans bandspelare om den inte tar brända skivor i morgon..... då sitter jag fan eye hole deep in muddy waters, eller som man säger på ren svenska, riktigt i skiten!

Men jag har äntligen blivit klar med både min insändningsuppgift och förberedelserna inför lektionen i morgon. Känns skönt att för en gångs skull vara klar innan deadline! Framförhållning är inte alltid min bästa kvalité.....

Pillertrillare

Åh har precis hämtat ut medicin från apoteket och läser på bipackssedeln. Det är nästan så man blir mörkrädd! Fetstilar mina personliga "favoriter" : P:

Vanliga eller mindre vanliga biverkningar:

Ångest, eufori (eeeh oxymoron?), sömnstörningar, darrningar, muskelryckningar, kramper, svindel, trötthet, gäspningar, huvudvärk, nersatt koncentrationsförmåga, aptitlöshet, avmagring, illamående, kräkningar, muntorrhet, störningar i smaksinnet, svettningar, rysningar, sexuella störningar (den oroar jag mig inte så mycket för, kan inte bli mer störd på den fronten : P), överkänslighet, håravfall, störningar i seendet, muskel ? och ledvärk, blodtrycksfall när man reser sig hastigt.

Sällsynta eller mycket sällsynta:
Oredighet (som i icke-redig?), magsmärtor, blödningar, blodkärlsinflammation, laktering, allvarliga allergiska reaktioner, ljuskänslighet, inflammation i svalget, andnöd, minskad natriumhalt i blodet, leverinflammation, Lyells syndrom (sällsynt hudreaktion där huden stöts av) (eeeeuuuu, fuckin´ nasty!)


Jag menar, ska inte medicin få en att må BÄTTRE ; )?


För övrigt fick jag och Mart riktigt gyllene stamgästbehandling idag, då vi helt plötsligt blev serverade krokofanter på fint fat. Det ni, kära vänner, är att vara serviceminded och bry sig om sina kunder! Stoooor eloge till Götas för den fina lilla gesten!


Gött AHK!

Enligt säkra källor innebär vinsten med siffrorna 31 - 30 och en förlust för GUIF att AHK nu slipper kvalet!


Grattis AHK! Keep up the good work!

It just sickens me!

Någonting av det äckligaste jag vet är folk som bär runt på näsdukar i fickan. Och nu snackar jag fan inte den hygieniska engångssorten! Ack nej, det finns ju fortfarande de som har en tygnäsduk som de går och samlar sin näsas exkrementer i, fy fan vad det får mig att ryyyyysa! Vem vid sitt sinnes fulla bruk vill gå runt med fickan full av snor?? Är det en ekonomisk fråga eller bara en kvarleva från förr, då det var lite elegant att ha en snusnäsduk med sig?  Detta är en tradition jag vill få död på fortare än fortast, för mitt eget välmåendes skull.

Grattis Åsa till ännu ett VG! You fuckin´rock!!!
*glad banan*


Ljusa dagar

Ännu en dag att lägga i mappen av lyckade. En glad och ljus dag, utan knappt någon svärta. Fan vad underbart det känns! Som om det finns en nystart inom räckhåll, nya krafter att plocka fram, ny styrka att hämta. En känsla av att ha lyckats rida ut ännu en storm lägger sig i mitt bröst. En gnista av hopp att allt kommer att ordna sig till det bästa. Lite smolk i glädjebägaren finns fortfarande kvar, men inte i närheten av de ubåtar som där brukar flyta....

I skolan går det just nu riktigt bra, har fått kontakt med många utav eleverna. Konstigt nog har flera utav bråkbarnen fattat tycke för mig, kan inte fatta varför, jag skäller ju bara på dem : )! Jag har lärt mig riktigt mycket under den gångna veckan, även fast Åsa tycker att jag är en dåååålig pedagog bara för att jag ibland vill slå ihjäl dem! Kan väl inte vara förbjudet att tänka tanken? Men men, att jag kan tygla mitt humör såpass bra som jag gör måste väl även det räknas som en framgång, eller?

Vid halv sju åkte jag och syrran ut till Vinna Hundcenter och hälsade på vår "gamla" tränare Emelie och tittade på en av hennes agilitykurser, Och fy faaaaan vad jag är sugen på att skaffa en ny hund att träna med! Mina killar får ju inte träna något, allt tack vare jävla hjärtfel och spondylos : P! Jag vill ha en frisk ung hund att träna lydnad, agility, spår och sök med! Och varför inte kantarellsök, finns ju de som gillar svamp.... 

Efter att ha stått på en blåsig agilityplan i över två timmar så gjorde jag ett besök på jobbet hos två av mina favvopojkar, för kaffe och allmänt snicksnack. Miche, miche trevligt! Gjorde absolut mitt glada humör ännu bättre!

Morgondagen kan dock bli tung, läkarbesök då. Får se om det finns nån hjälp att hämta där....




När du har varit i alla vrår
när du har testat allt som går
och när du har tröttnat
kom ihåg mig då

När det blir varma sommardar
kom ihåg mig då
kom ihåg mig då
När vinterisen ligger klar
kom ihåg mig då
kom ihåg mig då
Här finns du kvar


Man vet att man är stamgäst...

.... när till och med Götas nya ägare kommer och frågar om vi som alltid är där har några förslag till deras nya buffé!

Ååååh vi är en del av inredningen ; )!

Lördagen i ett nötskal

upptuttning

No comment ; ) ...

Kvällens bästa :
* Den flörtige sångaren
* Dansen och födelsedagståget på MMS
* Det oväntade men högt uppskattade samtalet från min kusin!
* Suleymans fylla
* Jocke (d.y) plötsliga uppenbarelse
* Åsas ovanliga fylla
* Lennarts lyckofylla!
* TV-spelsefterfest till 06



Stabbasläkten for the win!


Bubble Bobble kickar!

En relativt hård helg har nu blivit avklarad, men den har varit jävligt rolig! Tallert både fredag och lördag, det var länge sen det hände! "Några" hundralappar fattigare har man även blivit, men det känns faktiskt som om det var värt det : ). 

Fredagen var ju menad att bli lugn och fin, tre folle lät som en bra gräns. Men vill man ha det lugnt ska man INTE gå ut med Peter : P! Det första han gör är att korka upp en flaska rödtjut till oss att dela på, fast den fick han till mesta del dricka upp själv. Rödvin kombinerat med utgång är inte my cup of tea, då jag har en härlig förmåga att få sjukt blå tänder och läppar av det, och man kan ju sägga att raggningsfaktorn inte precis stiger då ; ).

En snabb sväng på FoF, där vi inte kände oss riktigt tillfreds med utbudet utan bara tog en snabb öl. Sen hastig taxi ner till Tallhyddan 18 (åååh lammkött) där jag höll mig inom en bra gräns, två öl och en White Russian (att sen Peter bjöd på två 12: or Long Island, det räknas väl inte ; )?) Jag hade en riktig bra kväll, om man bortser från att stalkern ÄNNU en gång försökte inleda en konversation med mig, och att jag som vanligt blev förvirrad och förundrad över de dubbla budskapens mästare....

Kvällen borde ha tagit slut när det stängde, men jag lyckades nästla mig in på efterfest hos Tommy. Världsklass på den, jag menar, Bubble Bobble och öl, finns det något att klaga på?? Så runt fyra traskade jag hem, idogt försökande att lösa ett problem som egentligen inte är ett problem enligt mig, utan bara en lång radda av missförstånd och felaktiga antaganden från BÅDA sidor. Fast jag tror nog mer att situationen förvärrades än tog ett steg närmare sin lösning...

Lördagen fick en sloooow start, huvudet var tungt och ögonen ömma. Tur i oturen att roadtripen med Åsa o Mart blev lite försenad (med ca två timmar). Men när vi väl kom iväg så var det en fantastisk rolig tripp!

FamiljemiddagHyr ?sa i ?sa

(här följde ett sjukt långt inlägg om lördagen, men KUK blogg.se ballade ur och det försvann! Få se om jag orkar rekonstruera det i morgon.... Åååååh när ska jag lära mig att göra en kopia i Word!!)

AHK for the win!!

Kommer precis från matchen i Nolhagahallen, och fan vad kul det var! Vilken skillnad mot matchen i Lund, nu var det spännande, hetsigt och snyggt. Visst, då och då var det lite väääl slarvigt med bollen (passningar upp på läktaren och till motståndarlaget, WTF?). Men annars var det fan underbart! Och behöver jag tillägga att AHK gick vinnande ur matchen? Wohoo!!

Nu ska jag äta gott, sen ska jag nog ut och ta en öl eller två med goda vänner. Om jag orkar ta mig ut igen vill säga... ; )

But before I go, lite bilder från förra lördagen, den ödesdigra partydagen!


Snygg-?sa

Åsa var som vanligt sjuuuukt snygg.....



Jason

...dock inte i början av kvällen, hahaha!


?h Tallert

Lite tid och mycket alkohol senare....

Tråkiga klockan!

På måndag fyller Beatnik nio år. Gamla gubben blir han, och lite skavanker har han fått. Inte för att det märks på honom, han är sjukt pigg och glad, busar och hoppar som en galen valp. Men det hörs. Som de flesta andra Cavalierer har han drabbats av blåsljud på hjärtat, och det är så ljudligt att jag kan höra hans lilla hjärta även på avstånd, som när vi ska sova och han ligger vid fotändan på min säng.... 

Men nu var det inte det jag skulle komma in på, utan mer undra varför han inte har lärt sig om sommar -och vintertid under dessa nio år ; )! Sen han var valp har han fått mat kl sju på kvällen, give or take viss tid. Och minst en timme innan så har han börjat gny och gnälla och krafsa på skåp för att han vill ha mat nuuuu.!Och hans inre klocka är så jävla punktlig och inställd efter kl 19.00 sommartid, att nu under vintertiden så börjar han få hungerkrupp redan vid fem! Så nu ligger han ute i hallen och ser ut som han inte fått mat på en vecka minst!!

Dumma, dumma, underbara älskade hund!

image54

- Åh min roliga piphamburgare!


Rollercoaster Tycoon

Nu börjar jag fan bli trött på denna känslomässiga bergochdalbana! Och måste vänta ända tills på onsdag att träffa läkare, goddammit! Jag har sagt det förut, och kommer aldrig sluta säga det: TACK ni som är mina vänner, som får mig att skratta, som står ut med mig. Ni är fan bättre än alla antidepressiva tabletter i hela världen! Och prisa gud att jag har den familj jag har.....

Lite roligare nyheter: I morgon ska jag hålla i min första lektion, iiih. Dock under supervision, men nästa fredag ska jag ha den lektionen HELT själv, då min lärarutbildare är upptagen med de nationella proven. Måste se till att ha ordentligt med material att fylla den lektionen med, så ungjävlarna håller sig nöjda. Ska ta en lätt utväg nu det första och hålla i en lektion om musik på engelska. Det brukar kunna intressera och starta diskussioner....

Note to self: Arbeta med ditt jävla humör! Bråkbarns beteende ska vara som vatten på en gås, INTE ett startskott att börja skälla på dem : P. Alltså, jag fattar inte hur fatalt vissa föräldrar misslyckats med sin uppfostran?

Ey, Mr Know-It-All...

Nyfiken, nyfiket, nyfikna adj.
vetgirig, frågvis

Vetgirig, vetgirigt, vetgiriga adj.
intresserad av att lära sig, nyfiken

Ergo, lite av en hönan/ägget situation.... ; ) 

Goodbye Gubbaudi!!

ÄNTLIGEN är Gubbaudin out of my hands! Sattes ut på annons igår, och helvete vad det ringde hela dagen! På min mobil, morsans mobil, pappas jobbmobil, you name it! Snyggaste var ändå när bilen väl var såld och det ringde en sjukt full finsk man till pappa och sa att han bara måste ha bilen! Pappa försökte förklara att den redan var såld, men mannen sa bara "nej, nej, nej, JAG behöver bilen!"

Men nu, créme de la créme på hela historien: När den nya "lycklige" ägaren skulle köra iväg med sitt nyinköpta vrålåk..... POFF, så smäller generatorremmen, och bilen går inte att köra en meter till! Så nu får den stå kvar uppe vid pappas verkstad tills de kan laga/bogsera den till Göteborg... 

Det var fan ett värdigt avsked från den jävla cepebilen! Men men, nu är den som sagt inte mitt problem längre, and I´m doing the happy dance!!

Hehehe!

Varför får Åsa söta djur på msn, medan jag får mangaporr : P!

Damn you Jürg ; )!

Remiss, recept, ro?

Ett steg i rätt riktning, absolut....





  

En slocknad själ

När någon väljer att försvinna, att göra slut på allt, så känns det konstigt. Även om jag aldrig kände dig, utan bara träffat dig ett par gånger, så tycker jag att det är så hemskt att du valde att sluta så här. Att du inte såg någon annan utväg, att detta var det enda rätta för dig.

Din familj och dina vänner måste ha så otroligt ont just nu. Jag vet att de har det. De som älskade dig, och de som saknar dig så otroligt mycket nu.

Hoppas din trasiga själ äntligen fått ro, och att du hamnat på ett ställe som är det bästa för dig.

Rest in peace


May the Foot be with you!

Åsa.... wiiiiiiiiiiie!!!!! Och detta toppar vi såååå lätt i morgon, du, jag, Jörgen och David!!

Foot of Africa - Good!!
Miffokillen - Bad!!
Bruntröjan - Good!! (eller ? Åhhh varför är jag så otrevlig ; ) ?)
FredRock - FUCK YEAH!! (Good)
Torsten Flinck nekad - Bad!!
David & Chauffören &  Ozzy - So FUCKING good!!
Att inte svara på SMS - BAD!!

Åh ingen lust att sova, kommer på MINST tre saker jag hellre skulle göra..... Men men, a woman has got to do what a woman has got to do!

Jag får krupp!!

Vad händer med min inspiration, mitt textflöde?? Jag sitter som ett jävla frågetecken med ett tomt worddokument framför mig, och får inte ner ett enda ord! Det är ett jävla helvete, har hållt på (med undantag för två timmar då jobbet var in desperate need of me) sen 10, och inte fan har jag fått ner något på pränt!!

Totalt blockad i hjärnan, skrivkramp utav bara helvete..... har mailat till min seminarieledare och förklarat mitt problem, får se om hon kan ge mig något tips eller råd som blir den förlösande faktorn...

Och så är jag sjuuuuukt sugen på att vara social och dricka öl idag! Nån som behöver glatt sällskap att snacka lite skit med :)? Give me a call!

Hmmm...



136508-53

Varför känner jag igen mig så ; )?

Babyboom

Har nyss avslutat en mycket trevlig lunchdate (startade kl 14) med min underbara väninna Lena och hennes lille nyfödde Liam. Fan vad lilkillen vuxit sen jag såg honom senast! Börjar se ut som en riktig liten person nu, inte bara som en bebis bland andra. Riktigt lugn och söt , ett sånt där barn som för ovanlighetens skull inte får mig att vilja sterilisera mig...

Och som vanligt får jag och Lena alltid igång så klarsynta och ärliga konvsersationer. Me like!! Vi kommer alltid fram till sådana bra slutsatser, som verkligen stämmer!! Vare sig ämnet är allvarligt (som min totala genomklappning förra veckan) eller lite mer trivialt men ack så intressant och viktigt (läs: män), så känns allting mer upprett och utklarat efter en träff med Lena. Sen hur fan vi lyckas försätta oss i de situationer som kräver dessa uppklarande diskussioner, det fattar jag inte : P....

And now for something completely different.....

Igår var jag och min partner in crime nere i storstaden för att gå på kakkalas hos Helly . Och JÄVLAR vilket kakkalas! Minst sju sorters kakor, varav de hembakta drömmarna var just drömmar! Jag måste ha ätit minst 20 st innan Åsa  i egenskap av vårdare/målsman satte ner foten och sa att nu fick jag fan inte äta mer!! Och tur var väl det, jag mådde faktiskt riktigt, riktigt illa när jag väl kände efter.....


Kalle & Helly

Grovarbetaren Kalle, Mållgan och födelsedagsbarnet Helly!


(mar)drömmar

De underbara drömmarna som gick åt som smör i solsken!


Var är Louise?

Helt plötsligt var Thelma där, men var fan gömde sig Louise??