Dagens WTF??

En insändare i AT, nästan för bra för att vara sann.... Jag citerar:

"Sedan några månader är Orvar Säfström ny värd för Sveriges Televisions temakvällar på lördagarna. Säfström har tidigare sjungit i dödsmetallband som Entombed och Nirvana. Entombed har som få andra musikband indoktrinerat svenska ungdomar med destruktiva budskap om satanism, mord, hat, död och demoner. Och självklart hånades kristen tro och kristna värderingar i bandets texter.

Nu har Orvar Säfström fått en ny plattform för indoktrinering och påverkan. Satsningen som ny programledare för lördagens temakvällar går helt i linje med SVT:s lansering av nazism och satanism i programmet Rundgång. Att indoktrinera unga människor med sjuka budskap om satanism och dödskultur tycks nu vara rumsrent i SVT, liksom att ifrågasätta och håna kristen tro. Det statliga mediaföretaget har för länge sedan övergett sitt public service uppdrag.

Bengt Göransson"

Min käre, käre Bengt..... Vad lever du i för värd egentligen? Sen NÄR arbetar Orvar Säfström och SVT för att lansera nazism och satanism? Sitter du där i din kristna högborg och ser Orvar som någon sorts motpol till det rena och hedervärda som DU tycker att du står för? Och varför skulle folk INTE få ifrågasätta den kristna tron? Den om någon försöker ju indoktrinera (som verkar vara ett ord du är stolt över att du nyss lärt dig, eftersom du anväder det hela TRE gånger i din lilla insändare) unga människor med sjuka budskap! Har du någonsin hört uttrycket "inte kasta sten när man sitter i glashus"...? Att sitta och spy galla över Orvar och hela SVT (dessutom på helt felaktiga och verklighetsfrämmande grunder) är så absurdt att jag knappt finner ord för det.


Och tro fan att vi hånar kristen tro och kristna värderingar om det kristna samhället befolkas av sådana inskränkta idioter som du!

Kommentarer
Postat av: linn

håller med dig darling, nästan för bra för att vara sann.. bor bengt i alingsåsnejden? har ni kollat upp i telefonkatalogen vart hans brevlåda bor än och vidtagit åtgärder? jag visste inte att orvar var med i nirvana!
mycket ska man läsa innan man dör..
eller tror du att det är ett skämt? nån som skrivit på kul bara? man blir ju frestad att tänka sig det, men.. innerst inne vet man att det inte är så.
keep on prenumerera på AT haha!
puss

2007-03-27 @ 17:20:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback