I'm gonna fuck u til' u stay fucked!

Åhh Gardell har gjort det igen! Denne mångkonstnär har skapat årets bästa låt! Man kan inte annat än att garva och må bra av den! "Nästan Vackra" är en vacker skiva, trots bristande sångkunskaper! Me hjärta Jonas Gardell!

Julhelgen är över, och den har varit slapp! Bott hemma hos föräldrarna hela tiden, mysigt att få sova tillsammans med hundarna lite grann. Mycket bra presenter och god mat har det blivit, och även en rejält go fylla i går!

Efter en rolig tjejförfest som avhandlade allt från tuttklyftor till hjärntumörer till karatefyllor till hemmorojder så besökte vi allas vårt Hotellet, och hade sjukt kul!

Och alla dessa lustiga pojkar...


The married guy t.ex som fortfarande tror att jag är kär i honom (jag var sex år då killen, let it go ;) ),
Tafskillen som jag fick nita, ingen tar på mig utan mitt tillstånd! 
Kusinen, alltid lika go och glad och som fixade biljetterna, wohoo
SnyggeSambomannen som felstegade lite förra året, och gjorde det jääävligt bra ;) 
DansarMedSatan som bara är såååå underbar
Systersonen som är så ofattbart lik sin morbror ibland....
Bergskrigaren som bara bjöd på drinkar och var så glad så att se mig

Gamla vänner o gamla ragg, alla i en salig blandning och en trevlig sådan! Mina flickor tappade jag bort och fann allteftersom tiden gick. Kvällen avslutades på ett ovanligt sätt, med en smålänning som bedyrade hur vacker och trevlig jag var. (Hallå fem i tre ragg, hahaha!) Men tji fick han hos mig! Lite cred bör han allt få, inte helt lätt att ta mod till sig och skaffa fram telefonnummer till någon bara för att säga såna saker.

Efter samling vid grillen tog jag min bäste Björn och spatserade hem mot vår älskade stadsdel. Efter att vi skilts åt ägnade jag min resterande vakna tid att kommunicera genom sms, inan jag toksomnade i sängen, där jag vaknade vd tolvtiden idag med smink på hela kudden och mobilen under täcket. På något sätt kände jag mig inte rikigt lika läcker då som när jag gick ut :P!
 

Sent ska syndaren vakna....

Fy fan, klev upp ur sängen halv tre!!! Hade väldigt trevligt filmbesök till typ fem i morses, och "råkade" sen msn:a till halv sju... Damn woman, lägg av med sånt, man ska sooova på natten :)!

Så nu är hela dan förskjuten, men men. Första dan på "jullovet" får det väl bli lite si och så med. Så jävla dåligt av mig bara att jag sov rätt över tidpunkten då jag och Ohlsson skulle gå och fika :(. Jag är en ond människa, känns det som nu

Nu ska jag och Åsa iväg och tomta på Götas! Blomma till våra älskade caféägare ska införskaffas!

 

Jultomten har kommit!

I morse när jag steg upp, yrvaken efter fyra timmars sömn, så skulle jag leta upp en borste som låg i en påse. Jag tyckte mig se påsen ligga vid ytterdörren och tog mig dit. När jag nådde fram till påsen insåg jag att jag aldrig sett den förut! Förbryllad tittade jag i den....

Då har min fastighetsskötare nån gång under morgonens allra tidigaste timmar lagt in en present i min lägenhet! Vet inte om det är snällt eller lite creepy.... Hursomhaver, presenten bestod i en Alladinkartong, och en hyreshöjning på 109 kr :P! You win some, you loose some liksom....

Bra också var att min lägenhet ser ut som ett jävla rövhål och är jättestökig! Han kanske bussar hälsovårdsmyndigheten på mig nu hehe.... Saken är ju den att jag SKULLE dra ett rejält jävla röj igår, men på något sätt så fastnade jag på webben istället !? Huuur kan det komma sig?? 
Tror faktiskt att jag satte nytt msn rekord igår också, nio (9!) timmars sammanhängande chat med en och samma person!! Helt otroligt alltså! Tiden bara flöt iväg, helt plötsligt var klockan tre på natten och inte fan hade min lägenhet städat sig under tiden! Så jävla otacksam är den :P!

På tal om skoskav har dagen börjat riktigt bra! Halv åtta kom min älskade Åsa och hämtade mig och vi åkte och åt frukost hos DA MAN Suleyman! Risgrynsgröt, smörgås med ost och leverpastej, kokt ägg och apelsinjuice. Suverän start! Vid 20 i nio kom jag till jobbet, och om två-tre timmar är det dags att sluta för den högt efterlängtade julledigheten! Börjar den med att dra ner med Åsa till Göteborg för lite sista småshopping.

Fast innan dess, lunch hos Suleyman :)!


Litteraturlista e coolt

Kollade upp igår vad litteraturen till utbildningen skulle kosta... i runda slängar 2.500 kr ska jag införskaffa böcker för! Men de ser sjukt intressanta ut...

Jag känner mig dock totalt nollställd just nu, är det en litteraturlista endast för denna termin? Eller hela året? Eller hela utbildningen? Känner mig som om jag är sju år igen och precis ska börja skolan för första gången, fattar ingenting och vill bara ha någon som håller mig i handen och leder mig dit jag ska! Får väl ta kontakt med skolan eller Campus Alingsås och säga: "Hej, jag är idiot! Hjälp mig!"

(fick precis mess av en av mina goaste vänner. Han pluggar till lärare på GU och har redan börjat ta sitt ansvar och hjälpa mig, hahaha! Mina vänner är BÄST!)

Igår var förövrigt en riktigt lyxig dag! Två fikasessioner (fikade inget den andra och bara kaffe och smörgås den första, måste ju börja leva som en student nu!), sen hembjuden (dock efter lite påtryckningar ;) ) till Åsa för middag. Hemmalagade köttbullar, potatis, sås och lingon, MUMS! Finns inget som slår hemmalagad husmanskost! Följ upp det med kaffe och pepparkaka och man har en perfekt decemberkväll i glada vänners lag!

För övrigt är det sjukt skönt att det kommer pengar på kontot i morgon. Har varit tvungen att nalla lite från sparkontot, ajabaja! Pengarna där sjunker när de bör växa, det gillar jag inte! Och så värst mycket att spara kommer man väl inte ha nu med studiebidrag enbart.... Bäst att sätta undan så mycket man kan nu av den här lönen så man har det för regniga dagar....

Förresten! Om nån vet något bra (gärna billigt) hotell eller vandrarhem i Karlstad kan ni gärna berätta om det!

YoHoHo and a bottle of glögg

Igår var jag på julbord. Ett gott julbord. Ett DELIKAT julbord! Fanns allt man kunde tänka sig, och lite till! Och allt smakade verkligen hemmalagat, inte som något vaccumförpackat upptinat skräp! Åååh vad jag njöt, och åt! Länge sedan jag åt så mycket att jag mådde illa, men jag kunde bara inte sluta, hahaha! Älskar mat!

Blev även invald i vad som på jobbet kallas "Kontakten" (vitsigt värre när man jobbar på elbolag ; ) ) Det innebär att jag under detta året tillsammans med fyra RIKTIGT goa gubbar har ansvaret för bl.a företagsresan, extraaktiviteter, påskbord, midsommarfirande och nästa års julbord. Och jag hoppas verkligen att jag får vara med, även fast jag inte kommer jobba här under de närmsta fyra åren.... Jag är ju trots allt fortfarande anställd även om jag är tjänstledig!

Tjänstledig ja.... plugga stenhårt i fyra år, minst! Faaaan va kul! Ska lämna in ledighetsansökan idag, det verkar fortfarande vara lite splittat i ledningsgruppen om jag ska få 50% ledigt eller om jag måste ta 100%. Vi får väl se... det kanske visar sig att jag MÅSTE ta 100% för att hinna med studierna. Jag har faktiskt ingen aning, första gången jag ska plugga på högskolenivå ju!

Tog kontakt med CSN idag också, måste ju söka finansiellt stöd också. Krångligt värre verkar det, blä. Men det är väl bara att fylla i lappjävlen och se nöjd ut : )! Sen är det ju bara att bli så ekonomisk som möjligt.

Det oooordnar sig!

Skolbänken, here I come!!!

JAAAAAAAAAA!! Kom in på utbildningen!! Hello mental rikedom, HELLO ekonomisk kris : )!

Min kropp är död!

Åh gudars skymning! Var på mitt första BodyCombat pass igår, och idag är min kropp inte glad på mig! Vaderna är som två stenar och krampar varje gång jag tar ett steg, och skulderbladen känns stelopererade! Men det är ändå en sjuuuukt skön känsla, igår fick jag verkligen tag i muskler jag typ aldrig använder!

BodyCombat är då ett pass med till största del sparkar och slag i kombination, småplock från olika kampsporter och boxning. Ett fettförbrännande, konditionskrävande och aggressivt pass, precis vad jag behöver! Min kondis behöver förbättras otroligt mycket, och jag behöver även få utlopp för min ilska. 

Aggressiviteten i passet tilltalade mig otroligt! Vid alla slagkombinationer, backkicks och armbågsslag visualiserade jag bara folk som jag irriterar mig på, och jävlar vilken kraft jag fick i slagen då! Så tack, alla mina antagonister, ni förbättrar min slagstyrka något enormt!

Ska gå på ett nytt combatpass i morgon. Det kommer nog kräva ännu mer av mig, eftersom jag nu sett rörelserna en gång och förhoppningsvis kan följa med helt i dem i morgon. Hoppas bara att jag överlever : P!    

The L word...

Inte riktigt säker på vad som händer på nyår?

Rädd för att du ska vara festens mest misslyckade person?

Ingen fara, för ynka 84 000 kr kan du nu köpa in den garanterat  största losern i modern tid, allas vår käre ex Mr.Britney Spears K-fed!! (bild och info aftonbladet.se). Killen har verkligen inga skrupler eller någonsomhelst form av verklighetsförankring!! Alltså, hade jag varit hans mamma hade jag börjat fundera på om det är tillåtet med abort i 1456: e veckan.....


The L word...

Killen! Wake up and smell the coffee! INGEN vill hyra dig, och om nån gör det så kommer det vara för att håna dig! Skärp till dig och ta ett riktigt jobb och var far åt alla dina barn istället!

K-fed, USA: s svar på "Bionda".....


Lördag kväll och dans i TH´s park

Fan, valet och kvalet sliter i mig... Lutar mest åt en utesväng till Tallert och kolla läget. Eftersom pengar är en bristvara just nu tar jag tillfället i akt att stussa ut nykter med bil och höggravid vännina i släptåg! Hoppas hon inte börjar föda bara, det vore seeegt (sorry för det Lena ; ) )

Ska nog bara glutta lite på Shrek innan jag börjar göra mig snygg o läcker! Kvällen är ung och pungen är rund, som en vän brukar säga.

 

Skakad och störd

Nu har jag den där otäcka känslan i magen igen, känslan av att stå vid en avgrund och försöka bestämma sig för om man ska vända och gå tillbaka den trygga vägen, eller om man ska klättra (alternativt hoppa) nerför stupet för att se vad som finns där nere.

Min chef kom i morses in på mitt kontor och lämnade ett preliminärt besked om att de inte kommer kunna ge mig halvtidstjänstledigt. Tjänstledigt får jag, men de vill hellre se att jag tar heltidstjänstledigt så de kan ta in en helt ny person att göra mina uppgifter.

Situtionen blir då så att jag MÅSTE ta studielån, vilket jag hade hoppats klara mig ifrån. Om så blir fallet, så kommer jag efter avklarad studiegång sitta med ett lån på runt 400 000. Tänk om jag inte klarar det ekonomiskt? Tänk om jag efter halva utbildningen känner att detta inte var något för mig? Tänk om jag inte passar som det jag vill utbilda mig till?

Alltså, om jag bara litade på mig själv och min instinkt så skulle jag inte behöva sitta här med fjärilar i magen och oroa mig över framtiden. Men jag tappar lite tron på mig själv när jag står inför ett så stort, avgörande och nytt val som detta. Så fort det blir pengar inblandat, så blir jag nervös att förlora min trygghet. T.ex min lägenhet som jag så innerligt älskar, tänk om jag inte skulle få råd att bo kvar där?

Hade jag bara haft den minsta äventyrslusta i kroppen hade detta bara varit spännande. Men nu är jag en trygg, bekväm person som blir nervös av stora förändringar Jag vill inte vara sån, men så är det tyvärr.
Försöker hela tiden påminna mig själv om det jag tror så starkt på: Ångra hellre de saker du gjort, än de du aldrig vågade göra! Jag vill inte sitta och traggla på samma ställe hela livet, bara för att det är tryggt! Jag vill inte jobba kvar här, alla fördelar till tots. Och jag vet att detta kommer bli sjukt roligt.

Bah, jag är en feeegis : P!
 

Weeping Willows for the win!!

Boka in 14 februari 2007 för ännu mer smäktande, underbar musik!

Weeping Willows

Weeping Willows

(bild från weepingwillows.nu)


släpper sitt femte fulllängdsalbum, och säger att de nu hittat tillbaka till sitt fantastiska sound de hade med debuten Broken Promise Land 1997.

Så som jag LÄNGTAT att de ska hitta tillbaka till sitt ursprungliga sound! Visst älskar jag de andra skivorna med, och Magnus soloplattor, men Broken Promise Land har verkligen en speciell plats i mitt hjärta.... Så mycket minnen, så mycket känslor, så mycket vacker musik.

Jag vet att jag iallafall lagt en påminnelse i mobilen! 14 februari är albumet mitt!

Obs! Newsflash!
(nyheter från weepingwillows.nu)

"We will play acoustic versions of our new songs live on Swedish radio P3. Wedenesday December 20, 8 pm-10-pm on a show called Musikjournalen Live."

För helvete! Måste förbereda nuuuu! Jag äger ju inte ens en radio!  Webradio?!? Måste undersökas! *vaddå, jag hysterisk??*

Kunden har alltid rätt...?

En kund ringer in till mig (vi har två teleslingor på jobbet, en för kundtjänst/räkningsfrågor där jag jobbar, och en för priser/avtal)

Han raljerar på om avtal och priser, och jag försöker vänligt att berätta att jag inte jobbar med sådana frågor, utan att han ska ringa till den andra slingan för att få bästa hjälp. Då fnyser han åt mig och säger tyket att "ja, det märks att du inte kan detta!"

Jag:
"-Nej, eftersom jag inte jobbar med det så kan jag tyvärr inte svara på det. Du får ringa *telnr* för att få hjälp istället."

Han
"-Ja men på räkningen står det ju att man ska ringa det här telefonnumret om man har frågor på sin räkning!!"

Jag
"- Eeehh... men... det är ju avtal och priser du frågar om...?

Han
"-Ja, vaddå då?!


Faaaan vad man måste sätta på en professionell attityd och hålla sig tillbaka för att inte berätta för dem vilka jävla idioter de är!!! Skjut dem, allihop : P!!

Gråa jävla vardag

Först och främst sov jag sjukt dåligt i natt. Webbade till runt tre, bara för att jag drömde så jävla sjuka mardrömmar och inte vågade sova :S. Monsunregnet utanför mitt fönster och stormblåsten som hotade att slita min balkong av väggen gjorde ju inte det hela bättre, kan ju säga att det  var länge sedan jag önskade mig någon att spoona med så mycket som nu... 

Sen var jag väl vaken till typ fem, och gick upp vid kvart över sju... bara det kan ju knäcka den bäste. Att jag sedan, när jag tagit på mig heltäckande regnklädsel, gummistövlar och reflexväst, upptäckte att jag glömt hämta cykeln under helgen var verkligen grädde på moset!. Parkerade den ju i stan i fredags då jag fick skjuts hem för att det skulle gå lite fortare. Så nu fick jag, med två timmars sömn i kroppen, promenera in till stan i hällregn och ta cykeln bara sista biten...

Sen när väl kommer till jobbet så är det svinkallt, så nu sitter jag och arbetar med fingervantar och halsduk på mig! Osmidigt som bara helvete, kan knappt träffa tangengerna! Jag känner mig seg, kass o trött som ett jävla as. Vill bara hem o lägga mig och sova bort den här jävla dan.

(Lite lustigt är dock att jag fortfarande grämer mig för min fylla i fredags! Haha, vaddå jag långsint mot mig själv :D! Och känner jag mig själv rätt kommer jag nog göra det ett bra tag till....)

För övrigt har Åsa "tvingat" mig att regga mig på e-kontakt, det som jag tvekat så länge på. Bah! Humbug säger jag! Jag får väl ge det en ärlig chans dock, men mest för att kunna peka finger och säga "I told you it was not for me :P!" Jag tror inte på att träffa nån kärlek över nätet, men en och annan ny vän kanske inte vore så fel...?

Well hell, en tjockare tröja, en kopp varmt te och en varm, härlig kropp brevid min är nog det enda som skulle kunna rädda min dag nu.... Och två av tre kan man ju fixa lätt ; ).

Julfest = illa illa

Damn! Jag som skulle vara snygg, läcker, förförisk och elegant för mitt sköna möte i fredags/lördags. Istället fick mina arbetskamrater mig cpfull så jag blev ett kolli istället : P! Haha, eller, kanske inte riktigt SÅ illa, men jävligt otymplig blev jag! Får nog be om ursäkt för mitt fyllejag, var ju inte riktigt det jag hade utlovat....

Men jag hade redigt kul ialla fall! Och om det blir en nästa gång så ska jag fan vara nykter i tre veckor innan så alla sinnen är skärpta!  Och det finns ju en innestående att lösa ut.....


HRF - rätt eller fel ute?

Har i ett par dagar läst om salladsbaren i Göteborg som blivit försatt i blockad för att ägaren "vägrat" skriva på ett kollektivavtal. Ett 20-tal strejkvakter står utanför för att försöka hindra folk från att gå in i den 24-åriga innehavarinnas butik. HTF anser att hon genom att inte skriva på kollektivavtalet lurar sin handfull anställda timarbetare på närmare 50000 kr.

Av vad jag kan läsa så har hon som sagt några anställda, deltid eller timmar, som hoppar in då de behövs. Dessa tjänar 95 kr i timmen, vilket man skulle tycka är rätt bra betalt för lite extrajobb. Ägarinnan säger att detta är bättre för hennes anställda än om hon hade skrivit på kollektivavtalet.

Text från gt.se:

-  Det är allvarligt att hon har gått ut och påstått det. Hon förstår inte vad det handlar om. Hon ser bara på timlönen, 95 kronor, som är högre än kollektivavtalet säger om minimilön. Men hon bortser från semesterersättning, sjukersättning, avtalspension och helgdagsersättning, säger Dan Fransson, ombudsman på HRF.
- Vi har räknat ut att den anställde skulle få nästan 50 000 kronor mer per år med ett kollektivavtal.


Vad jag nu funderar på, är om detta inte är ett klart fall av  paragrafrytteri, där de involverade från facket har slagit ner på ett s.k "lätt mål" istället för att gå på större och svårare kolelktivavtalsvägrare. Vad sägs om de kinesiska arbetarna i Göteborgs hamn? Vad var det de tjänade nu igen, 4 kr i timmen? Varför inte attackera sådana arbetsförhållanden och arbetsplatser, istället för att ge sig på en liten egenföretagare som ändå ger sina anställda bra betalt? Känns lite som att de silar mygg och sväljer elefanter...

Jag ska inte alls ge mig ut för att veta de korrekta bestämmelserna för hur det ska vara med semesterersättning och dylikt, men min personliga åsikt är att om jag hade haft ett så bra betalt jobb för att hoppa in några timmar då och då, då hade jag inte brytt mig så mycket om övriga saker, utan bara varit lycklig över att jag fått lite extra klirr i kassan.

Affärsinnehaverskan har blivit så sliten att hon nästan känner att det skulle vara bättre att slå igen sin rörelse som hon kämpat så för. Skulle HRF känna att de vunnit då, om de tvingar en rörelse att slå igen och förlorar flera extra arbetstillfällen?

Läs igenom artiklarna på
http://expressen.se/?a=784157 och ge gärna din åsikt. Finns det någon som har rätt eller fel i denna tvist?

Tiden går sakta när man har tråkigt :P

Väääldigt dött på jobbet just nu.... Får väl ägna mig åt lite själaskådning tills de nya uppgifterna kommer in : )

JAG HAR:

(X) snott den här listan från nån

(X) rökt en cigarett (Dock inte medvetet, utan bara under rejäla karatefyllor)

() rökt en cigarr

() varit hög

(X) varit full (mycket, ofta och gärna!)


() hånglat med någon av samma kön (kanske möjligtvis lite, lite)

(X) varit kär (utav bara helvete också!) 

(X) blivit dumpad (kan hända även den bästa ; ) )


() dumpat någon (inte från "officiella" förhållanden, dissat ska man väl mer kalla det)


() fått sparken

() varit i knytnävsslagsmål (nej, men nerskallad blev man allt på Roskilde. The pain! Och liite slag har man väl utdelat.... men inget regelrätt slagsmål)


() rymt hemifrån

(X) haft känslor för någon som inte kännt samma sak (been there, done that, got the t-shirt)


() blivit arresterad

(X) hånglat med en främling (it's been known to happen)

 
() gått på en blinddejt

(X) ljugit för en kompis (men bara vita lögner)


() varit kär i en lärare
 
(X) skolkat (tyvärr så ja)

 
() legat med en medarbetare (räknas slavar?) 

(X) sett någon dö


() varit kär i en av mina internetkompisar

() varit i Kanada 

() varit i Mexiko

(X) flygit
 
() spytt i en bar

() sett en del av dig själv brinna

(X) ätit sushi (och FY FAN vad äckligt det var! Yuck!!)

 
(X) åkt snowboard (en halvtimme när jag var 15. Körde rätt in i en gubbe, voltade ner för hela backen och krascade nästan in i ett skidställ. Då la jag ner)


() crowdsurfat under en konsert

() varit i ett våldsamt förhållande

(X) tagit smärtstillande (värktabletter + morfin inför ett tandläkarbesök... Smärtgränsen är inte sååå hög hos mig) 

(X) älskar eller saknar någon just nu (både och, som fan)

(X) legat på rygg och sett molnen flyga förbi (underskattad sysselsättning)

(X) gjort en snöängel (men jag HATAR snö)

(X) haft ett te-party (teparty, glöggparty, party o partey... Älskar party helt enkelt!)

() byggt ett sandslott

(X) hoppat i en vattenpöl

() lekt uppklädd
 
() hoppat i en lövhög

(X) åkt släde

(X) fuskat när du spelat spel (fast jag gör det så snyggt att ingen märker det ; ) )
 

(X) varit ensam (självvald ensamhet är underbart, ofrivillig är vidrig)

(X) somnat i skolan/på jobbet (det gör ONT att dunka huvudet i tangentbordet...) 


() använt ett falskt id

(X) tittat på en solnedgång

() varit med i en jordbävning

(X) rört en orm

(X) sovit under stjärnorna

(X) blivit kittlad (och gör FAN inte om det! P-A-N-I-K!!) 


() blivit rånad

(X) blivit missförstådd (jag är ett missförstått geni)

() tagit hand om ett råddjur/en get

(X) vunnit en tävling (har man otur i kärlek får man ha tur i spel : ). Vann senast resa och boende i London för att gå på RHCP)

(X) gått mot rött

() blivit avstängd från skolan

() varit i en bilolycka

(X) haft kramp

(X) kännt dig som en utstött

(X) ätit ett helt glasspaket på en natt (lätt!) 


() dansat i månljus

(X) hatat ditt utseende (har vi inte alla det nån gång?) 

(X) varit vittne till ett brott 

(X) ifrågasatt ditt hjärta (vi är inte alltid överrens...) 

() varit besatt av post-it lappar

() gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna

(X) varit vilse 

(X) varit på andra sidan landet

() simmat i havet (FAN heller, det är hajar där!!) 


(X) kännt som om du håller på att dö

(X) gråtit dig själv till sömns

() lekt polis och rånare

(X) sjungt kareoke (hellre än bra)


(X) betalat för mat med bara mynt

(X) gjort något med dig själv som du inte borde gjort

() busringt

(X) fångat en snöflinga på tungan

(X) dansat i regn

() skrivit ett brev till tomten

(X) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om (jag och mina hårdrockspojkar i Danmark. Magiskt)

(X) blåst bubblor

() gjort upp eld på en strand

() förstört en fest (jag bara förhöjer dem ; ) )

() åkt rullskridskor

(X) fått en önskan inslagen

() haft sex med en apa (OK att jag gillar håriga killar, men detta vore att ta i :P! )

() burit pärlor

() hoppat från en bro (men varit bra nära en gång....) 

() ätit hund/katt-mat

(X) sagt till en främling att du älskar honom/henne

(X) kysst en spegel

(X) sjungt i duschen

(X) burit en svart klänning

(X) drömt att du gift dig med någon

(X) limmat fast din hand i något

(X) fastnat med tungan i metall

() kysst en fisk

() varit en cheerleader

(X) suttit på ett tak

(X) skrikit så att du inte fått luft

() byggt en kärra

() pratat i telefon i mer än sex timmar

(X) stannat uppe hela natten

() inte duschat på en vecka

(X) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet

() klättrat i träd

() haft en träkoja

() är rädd för att titta på skräckfilm ensam

(X) tror på spöken (eller, ja... energi från avlidna människor tror jag på. Inte regelrätta spöken)


() burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger

() spelat kyckling

(X) blivit puttad i en pool med kläderna på

(X) blivit tillsagd av en främling att du är het (all right!)

(X) brutit ett ben

() fångat en fisk och sen ätit den

() fångat en fjäril

(X) skrattat så mycket att du grät

(X) gråtit så mycket att du skrattade

(X) fuskat på ett prov

() haft en Britney Spears-skiva

(X) glömt någons namn (händer hela tiden, minnet är bra men kort... Har svårt för ansikten också)


() svimmat

() gråtit på tunnelbanan

(X) haft sex på offentlig plats

() snattat

(X) drömt att jag haft sex med en/flera vän/vänner

(X) pratat med en främling i mer än fem minuter (händer väl nästan varje normal utekväll : ) )


() gett en uteliggare mer än 50 kronor

() spottat på någon jag ogillat

() hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt

(X) haft sex i en IKEAsäng

() haft sex i en IKEAsäng på ett IKEAvaruhus

(X) varit svartsjuk

(X) jag kan skriva utan att titta på tangenterna

Cry me a river

Faaan vad jag är emotionell och vek! Igår efter träningen skulle jag bara sitta ner lite framför tv:n och äta. Och vad går på just då, om inte Extreme Makeover House Edition. Och jag satt och hulkade med gråten i halsen genom hela programmet, och en och annan tår föll från min kind.

VARFÖR är jag så känslig för dessa överamerikaniserade, känslokletiga smörjprogram??

Tv-stunder/program som fått mig att börja gråta:

*  Etreme Makeover (både människor och hus)
*  Dr Phil Show
*  Avrättningscenen i Braveheart (första gången jag gråtit när jag sett på tv)
* Oprah Winfrey show
* Den långa flykten (stackars små kaninerna!)
* Schindlers List
* Djungelboken (när Baloo ligger utslagen på marken)

osv. 

Gaaaah! Jag är så blödig!!!

Livet är så jävla orättvist....

http://blogg.aftonbladet.se/8482/

Jag tänker på familjen, och känner med dem. Jag vet hur de har det, då jag varit i exakt samma sits själv. Sorgen, skräcken, ovissheten om vad som ska hända med den man älskar som insjuknat. Att pendla mellan hopp och förtvivlan, att skrika ut sin smärta, känna sin egna oduglighet och hjälplöshet. 

Och vid vissa tillfällen orka ta sig tillbaka till varadgen, skratta och vara precis som vanligt igen. För att sedan ännu en gång störta ner i den svartaste mardrömmen som ett återfall är....

Tänd ett ljus, skänk en tanke eller lägg en kommentar i familjens blogg och stöd dem i deras värsta tid.

Embossing är mitt nya favoritord!!

Åååh inspirationskvällen fick mig minsann att sätta på mig spenderarbyxorna! Fattar inte varför det alltid blir en maxad köporgie då jag och syrran är tillsammans :P. Tur för min skrala kassa att mamma skickat med sitt kort med orden "köp julklappar till er nu!"

Jag är fullständigt överväldigad av alla snygga kort man kan skapa själv. Till och med jag kan, jag som är världens mest otekniska, opyntiga, okonstnärliga individ! Och de blir faktiskt riktigt bra också, wohoo!

I shoppingbagen hamnade bland annat:

* Värmepistol
* 40 kort i olika färger
* Hologram och Gold Details embossingpulver
* Scrappapper
* En kantsax med riveffekt
* Dubbelhäftande tejp
* Diverse omonterade stämplar
* Plexiglasplatta
* 9 meter snöre
* Olikfärgade stämpeldynor + en UNDERBAR vattenstämpeldyna (blir sjukt snyggt!)

Så hela helgen (med undantag av fredag kväll och lördag förmiddag, då jag planerar på att göra annat om allt går i lås...) ska vigas i pysslets tecken! Får nog till och med fyra nattgäster! Syrran, hundarna, och lilla Brun (en av syrrans katter) ska uppehålla sig här och bara vara kreativa!

Hurra för pyssel :)!

16 tons of hardware

Oh my god! Var iväg på ett BodyPump pass vid tio, och jävlar vad det känns! Pressade på lite extra tyngder för att riktigt känna att jag lever. Så otroligt skönt! Men SCHEISSE vad det skakar i kroppen då jag kör triceps! Kändes som om jag låg på en sån där skakbräda som Kicki D använde i Du är vad du äter  (ja, jag kollar på det programmet mycket och gärna!)

Programmets grundidé är väl otroligt lovande och bra, att hjälpa människor som inte riktigt klarar av själva att ta tag i sina vanor och ovanor. Men det är illa hur otroligt perfekta programledarna utger sig för att vara, både i den svenska och den brittiska versionen! Och om det nu skulle visa sig att de verkligen är så perfekta, fan vilket tråkigt liv de måste ha! Liksom, ha total koll på allt man äter hela tiden, inte unna sig någonting! Visst att jag vill vara hälsosam, men om det skulle innebära att aldrig mer få äta något som inte är superduperhypernyttigt, då tackar jag allt för mig.... 

Fast lite omprogrammerad har jag nog blivit av det programmet. När jag först såg det, så kunde jag sitta och dreggla över alla goda saker som fanns på bordet när de dukade upp en veckas ätande *naughty naughty girl*, men nu känner jag mest vämjelse över det. Hur fan kan man stoppa i sin kropp SÅ mycket skit?! Om jag hetsåt i tre veckors tid konstant skulle jag KANSKE klara av det, men på EN vecka?? Herregud....

Det värsta avsnittet jag sett hittils var en stackars 18 årig brittisk tjej med självförtroende nere vid fotknölarna, som redan hunnit äta upp sig till 130 kg till en ca 160 cm kropp. Att ha förfallit så mycket vid så unga år, det kan inte vara lätt... Hon måste ju liksom ha gett upp helt, att "jag är ändå så jävla stor, vad spelar 10 kg till för roll??" För vad finns det för annan anledning till att låta sig själv förfalla så? Det är ju helt och hållet psykiskt i grund och botten, att känna att man inte förtjänar att må så bra som man kunde göra. För det här att det bara är lathet som gör att människor blir feta, det köper jag inte rikigt...



I kväll ska jag och syrran på inspirationskväll för vårt nya, gemensamma intresse: Stämpling! Och nej, inte stämpling i bemärkelsen "att stämpla någon", utan pysselstämpling där man gör personliga kort, t.ex till födelsedagar, jul, barnafödslar, bröllop (you get the picture...) Det känns riktigt roligt att ha hittat en potentiell ny hobby efter det att jag sålde min häst. Och (förhoppningsvis) kommer väl inte stämplarna att ta upp lika stor plats som hon gjorde ; ).

Annars så håller jag som mest på att pynta in julen. Jag har satt upp julgardiner, julstädat, tagit fram tomtar, lagat julgodis, satt nejlikor i apelsiner och lagt tillsammans med kanelstänger, mina hyacinter har börjat blomma... har även fixat alla julklappar jag ska köpa! Så nu kan jag bara sitta ner, umgås med vänner och bara njuta av december och julens dofter! Hade glöggkvällar både i söndags (för släkt) och igår (med Björn och Åsa). Och mer ska det bli, som den tomtemor jag är (tyvärr inte pooorrig tomtemor dock, den klänningen är kasserad ; ) )

Nu, äntligen lunch! 

Lera görs av jord och vatten, smurfar Moder jord om natten...

Och eftersom det är första advent i morgon, lägger vi till lite julstämning på bloggen!

TACK Syster Webqueen  som fixar allt, både julkrans, bloggbakgrund och att putta upp mig och kukbilen ur lerjäveln! Händer det igen, så FÅR du skjuta mig!!

Telefonhyfs, hallå?!

Varför blir folk som ringer fel till mig sura när jag guidar dem rätt?!? ”Ja det telefonnumret sa de inte i växeln!”. Nähä?!? Men då har växeln FEL! Jag tror nog att jag vet bättre än dem, jag jobbar HÄR på företaget medan växeln ska hålla reda på hela kommunens samtal… Så snäs fan inte åt MIG när jag visar dig rätt, GUBBJÄVEL!!

 


Waa, märks att jag bara sovit två timmar i natt : P! Var hemma från jobbet i går, febrig och halvkass, och sov till 14! Lägg sen till att Åsa kom hem till mig runt 21 och fick mig att bälga i mig både kaffe och cola. Tacka fan för att jag inte kunde somna sen! Tur att man har webben då, hittade ett par trevliga personer att fördriva tiden med, plus fick hem lite ny, go musik.

 

 


Måste erkänna, att redan i förrgår kunde jag inte hålla mig längre… Då åkte julpyntet upp! Ljusslingor, adventsljusstakar, julstjärnor (både blomman och pyntet) ljuslyktor och fan och hans moster! Dock inte tomtar eller julgran, dessa kommer åka fram idag, akompanjerat av pizza och Idolfinal ; )!

 


Vissa tycker att jag är lite väl snabb i mitt julpyntande, men jag ÄLSKAR julen! Det är sjukt mysigt att äntligen kunna tända massa ljuslyktor och lysa upp i mörkret! Plus att jag känner mig så huslig då, igår både jag pyntade, lagade middag och gjorde julgodis, samtidigt! Kommer att bli en bra husfru åt någon rik, äldre man någon dag ; )…  

 


I eftermiddag ska jag till frisören, ÄNTLIGEN! Mitt hår växer som ogräs, helt otympligt är det nu! Så nu ska det klippas och färgas utav bara helvete!!