Nu har jag varit duktig!

Har på en timme lyckats plocka i ordning, dammsuga och vika tre påsar med tvätt! Så nu ska jag ta en paus och se på Simpsons, sen diska och packa, sen är jag fit for fight att gå upp vid fem i morgon... :P

Segt med ex-uppgift utan x

Ligger i sluttampen med min ex-uppgift, och det går lååååångsamt. Inte blir det bättre av att min x-tangent "råkade" hoppa loss från mitt tangentbord (se förra inlägget, har ingen aaaaaning om hur det gick tll...:P!).

Jag är snart inne på min 5:te A4 sida, och det är minst fem sidor vi ska ha. Men inspirationen tryter, fingrarna smeker inte längre tangenterna, i huvudet står det still. Jag spenderar mer och mer tid på buke och dylika hemsidor istället för att kämpa mig igenom det lilla sista jag har kvar. Crap. Får jag bara skrivit en sida till så kan jag slappna av, och istället koncentrera mig på att röjja upp i detta helveteshål som jag kallar hem. Ser fördjävligt ut, och jag MÅSTE nästan få städat idag, eftersom jag åker till Karlstad i morgon. Och är det något jag hatar, så är det att komma hem från en resa och det är ostädat. Då vill jag bara gå och hänga mig....

Och vad värre är, jag vill ha chokelaaaaad! Jag skyller på Björs, det var han som tog upp det medans vi åt soppa igår kväll, och sedan dess har jag inte kunnat släppa det. (Om det är någon som vill slippa hamna/ bli borttagen från min lista över personer som borde skjutas, så kom med en nybakt kladdkaka till mig, så blir jag er för evigt tacksam!!)

Allahelgons dag i helgen va? En dag då vi borde hylla våra döda och tänka på dem extra mycket. Som om man inte gör det varje dag ändå... En sak är rätt skönt, men lite sorgset ändå: Detta senaste året, sen i typ april, är det första då jag inte en enda gång varit nära att ringa till Pelle för att berätta någonting för honom, bara för att sedan inse att det inte går....Känns som om acceptansen äntligen infunnit sig, och jag har kommit tillrätta med allt. Jag har landat, och står stadigare än någonsin innan. Nästan lika stadigt som när jag hade Pelle...

Om han hade funnits kvar, så vet jag att han hade sett fram som fan mot nästa vecka! Då ska troligtvis jag och JanneDanne ha en regelrätt Star Trek kväll! Får väl se om vi lyckas övertala Syster Emma att vara med också, hon är lite anti, den okultiverade flickan ;)!

Nähopp, nu verkar hjärnan ha snurrat ett par varv till, kanske kommer på något mer till ex-uppgiften då :)?

Men helvetes jävlar!

Hur fan lyckas man snäppa loss en tangent på sitt tangentbord?? Och, ännu viktigare: Hur fan får man fast den igen?!?!?!?


Gammal är äldst?

Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta när jag läser detta


Haha, fullträff!

Hmmm, vad har Magnus Uggla gjort i min dagbok när han skrev sin nya singel Pärlor för Svin ;)?

Sen kom, han som gick på tabletter. Kaffe o cigg.
Han var, din blott, enstaka nätter.
För ett risigt ligg.

Du, du e du e för fin. Du e, du e. Du e för fin för det trash du gillar,
Varför ska du kasta pärlor åt svin?
Du e du e för fin. Du e, du e. Du e för fin för så fula killar,
Sluta upp att kasta pärlor åt svin.


Klockrent!

Äckel-päckel syssla!

Nu har jag rensat badkarsavloppet. Det är INTE my idea of fun! Tur att det iallafall är ens egna äckel-päckel man måste rensa bort, förmultnade hår, hudavlagringar och annat mysigt :S. Fy FAN för att städa offentliga platser, där man inte har en aning om vad det är för äckliga människor som har varit där!

Nu ska jag, Åsa, Baloo och Homer strax dra ut en stund. Sen blir det en sån här :

image142

Yummie!

Världspremiär för Mias Hundar!!

För några inlägg sedan berättade jag att det skulle bli ändring på mitt bloggande om mina hundar. Jag håller vad jag lovar, från idag ska bloggen till största del vara fri från mitt hundliv. Nu kommer bloggen bara fyllas med kärlek och hat till andra saker än hundar, så som det oftast varit :).

Ni som är intresserade av att fortsätta följa vår utveckling, läsa om mina hundar och vår träning, är numera välkomna till min nystartade hemsida som finns på 
www.miashundar.se



image141

Varmt välkomna :)!

Sveriges just nu mest patetiska människa?

Jag har rätt så stor tolerans mot våra svenska kändisar. Jag läser om dem, håller koll på dem, men jag engagerar mig inte så ofta mer än så. Men ibland kan jag inte låta bli att irriteras, att våndas, att t.o.m skämmas för vad de säger och vad de gör.

Turen har nu kommit till vår kära lilla girl next door, Linda Bengtzing

bild lånad från Hemmets Journal

Kära Linda!

Jag läste i AB för ett tag sedan att din melodischlagerfestivallåt skulle handla om "Magnus svek mot dig". Snälla, säg att du skojjar med mig? Hur patetisk är du egentligen människa!? På ett sätt tycker jag synd om dig, vill krama dig och säga att du inte ska låta en enda liten sak förstöra dig för så många år framåt, men på ett annat sätt vill jag bara lyfta dig i kragen från marken och bitchslappa lite vett i dig! Jag vill slå sans i dig och skrika åt dig: "för HELVETE Linda, sluta vara en bitter jävla kärring och gå vidare!!"

Hur länge sedan är det egentligen du och Magnus var ett "par"? Två år? Tre? Varför i helvete går du fortfarande runt och snyftar i tidningar om hans "svek" mot dig? Kan du inte se hur pinsam du är som om och om igen tragglar samma jävla sak, kan du inte SE att den enda du skadar är dig själv?  Jag FÖRSTÅR om du känner dig sårad, men kom igen, det är flera fuckin' år sedan!

Är det kanske ett sätt att få publicitet, att få tablåläsarnas blickar mot dig igen? Jag hoppas nästan det, för det vore så mycket värre för dig om du verkligen var så störd att du inte kunde komma över denna händelse.  Vad hände med att gå vidare med sitt liv, släppa taget om det förflutna och istället se framtiden? Varför stå och dunka huvudet blodigt mot samma jävla vägg i så många års tid?

Visst, han kanske svek dig, men släpp det! Han är sedan länge tillbaka med sin fru och tre barn nu, och om det är där han vill vara, så låt honom!  Och gör dig själv (och oss andra) en tjänst, sluta älta dessa saker i allmänhetens öga. Om du inte känner att du ännu kommit över det, så älta det för dig själv och med dina vänner, men låt oss andra slippa höra om flera år gamla nyheter.

Men jag tycker även synd om dig, det gör jag. Du är söt och talangfull, du kan få tidningarnas uppmärksamhet på annat sätt än genom att presentera dig själv som den svikna, långsinta bitterfittan. Jag skulle vilja ge dig ett gott råd på vägen:

Förströelse är en sak, förnerdring är en annan.

On the road again

Igår var det en spännande dag i mitt lokalsinneshandikappade liv! Jag skulle lämna Homer tillsammans med Beatnik och Warro för att ta mig till Falköping och se vår telebildföreläsning. Så runt kvart i nio kom jag hem till föräldrarnas hus,och tog alla tre hundar och gick ut en sväng. Eftersom det var första gången de skulle vara ensamma en längre tid, så ville jag ha dem trötta och lugna, så Homer inte skulle vara fööör jobbig på de gamla gubbarna :).

Men jag gick nog lite för länge.... När jag kom tillbaka var kl redan kvart över 9, och tåget till Falköping gick 9.30! Jag låste in hundarna och drog iväg tll stan.Och med varje minut som gick växte min frustration. INTE EN ENDA JÄVLA PARKERINGSPLATS gick att uppbringa!! Jag cirkulerade säkert en trefyra gånger både på albano, Bryggaren, SJ parkeringen vid tågstationen... Men ingen ledig ruta fann jag. Så det enda jag kunde göra var att sitta i bilen och se tåget komma och gå.

Då tog äventyret sin början, då jag inte hade något annat val än att köra till Falköping! (För er som inte vet, mitt sinne för vägbeskrivningar och direktion är näst intill obefintligt). För att få färdriktning ringde jag syrran. Hon hjälpte glatt till men tystnade i telefonen när jag lade in den smarta och überbonniga kommentaren:

- Stockholm.... det är förbi Hol va?

Nå väl, jag satte av i Silverpilen och banade mig väg mot Falköping, akompanjerad av P2:s program av klassisk musik. Jag körde på i ett rätt friskt tempo, men efter att ha fått nästa heads-on möte med en lastbil som inte riktigt hade koll på var hans sida av de slingriga Herrljungaskogsvägarna var, så saktade jag ner mer. JAg ville ju till föreläsningen i tid, men jag var fan inte beredd att dö för det!

Som back-up för när jag kom fram till Falköping satt syrran med Enirokarta om var Lärcentrat låg. Jag ringde och pratade lite med henne, men helt plötsigt bröts samtalet. Mobilen dog. Så där satt jag, strandad i min egna bil och hade endast mig själv att förlita mig på, jag som en gång t.o.m. cyklat vilse i Alingsås!

Men vet ni vad? Jag grejade det! Blommor och kartonger till vinnaren! Efter att ha svängt av vid fel infart,  krånglat mig igenom Falköping från ände till ände och snurrat runt inne  centrum som en yr höna, så såg jag taket på lärcentrat, och någon minut efteråt hittade jag vägen som tog mig till en parkering precis utanför :)! Glad i hågen och segerviss spatserade jag med stolta steg in mot hörsalen, med känslan av att ha vunnit över en av mina egna fördomar om mig själv :)!

För övrigt lärde jag mig bl.a. två saker på föreläsningen som jag vill dela med er andra:

Den korrekta kompareringen av ordet "Få", som i några:

 Det är ett flertal av oss (tror allt att det var Mudden som sådde tankefröt från början) som grubblat på gåtan hur tredjeformen av ordet "få" skulle se ut. Få-färre-en? Få-färre-ingen? Få-färre-någon? Men hav förtröstan, kära vänner! Jag vet den korrekta formen, den som håller på att tas in i SAOL as we speak! Håll i er nu, för den korrekta kompareringen är:

Få - Färre - FÄRST!!!

Ja, jag vet! Det låter som något hemmabygge. Men enligt min lärare i svenska språket, så är det exakt så det heter :). Kom ihåg det till nästa gång!!

Och en sak till:

Åsa, jag vet att du gillar att vara språkpolis och rätta oss andra ;). Men här får du en rättning, som vi diskuterade i förra veckan, där du vidhåller vid inkorrekta fakta. Och låt mig säga, att det känns underbart att ha rätt i denna frågan:

I orden Psykolog och Psykologi, så ÄR bokstaven P stum!! Inget jävvla PSSSSS, utan ett vanligt, enkelt SSSSS ljud!

Wham, bam, thank you ma'm!

Bästa responsen EVER!!

Fick respons från skolan idag på en grammatikinsändare jag och Magda gjorde. Och jag blev helt varm i själen och överlycklig :)! Jag bara MÅSTE visa er, jag tror aldrig jag kommer få så här jävla bra respons igen:

(OBS! betygen som fanns att få på denna uppgift var U och G. Vi fick VG....) 

"Stort tack för en utmärkt text! Ni har all anledning att känna er nöjda med er fina debattartikel, vilket ni väl kanske också förstår med tanke på det betyg er text har fått *ler*. Nedan några kortfattade intryck sammanfattningsvis:   Även om en text har ett sammanhang, som er text ju har som ett inlägg i en befintlig debatt, behövs i princip alltid en egen rubrik. Den ramar in, och spelar stor roll för att leda in läsaren i texten. Men utöver detta är er inledning fullkomligt strålande. jag vet inte vad som skulle kunna vara bättre.

Ni visar upp ett föredömligt, korrekt och varierat språk på hög nivå - ytterst stilsäkert, varierat och mycket träffsäkert. Vi talar inte enbart om passande ordförråd eller korrekt meninegsbyggnad, utan om effektufulla stilmedel som upprepningar och meningsfragment. Fingeryoppskänsligt att också binda texten genom att t.ex. inleda med "men" som variation!

Ni använder er elegant av sakargument, och ni hänvisar enligt konstens alla regler. På detta vis blir det mycket svårt att "komma åt" er argumentation! Ert resonemang, och er tes, bygger ni på ett solitt, gediget, kunnigt och förtroendeingivande sätt. Ni demonstrerar både ämneskunskap och språkskicklighet. Ett övergripande argument rör kommunikation, vilket känns rimligt och välvalt. Kommunkation betonas verkligen i dagens kursplaner.

Något som imponerar, är er förmåga att nyansera, genom att ni lyfter fram situationer då grammatiken verkligen har ett egenvärde. Jättesnygg avslutning. Jag har inte ett enda förslag på något som verkligen skulle göra denna text bättre. Roligt att se!"

Falköping rules!!!


Svammelsurium

Kom genom Larses kommentar på mitt förra inlägg att tänka på två saker:

1. Min coaching/organisationsförmåga

OK, just min coachning Larse var väl lite på den skojfriska och humoristiska sidan (även om resultatet blev jääävligt bra, eller hur? Du kanske ska hyra in mig på fredag, så spöar vi alla tillsammans ;)). Men jag har vid flertalet tillfällen märkt av att jag har (när tillfälle ges och tidpunkten är rätt, märk väl!) har en otroligt förmåga att coacha/organisera människor, händelser och andra saker. Jag har coahcat/organiserat ridlektioner, personliga dagsscheman, folks känsloliv, räddning av vilda djur, träningsplaner, möten, arbetsuppgifter, examinationstillfällen, middagar und so weiter. Oftast med bästa möjliga resultat. Jag hoppas att detta kommer att visa sig även sedan, när jag (förhoppningsvis) jobbar som lärare.

Men så varför i helvete är det så mycket lättare att organisera andra än sig själv??

2. Min sång(o)förmåga

Jag har alltid drömt om att kunna sjunga. Stå på en scen och underhålla, sjunga en passande sång för någon som fyller år, vyssa ett barn till sömns osv, allt som kräver en fin röst. 

Men sanningen är att jag sjunger hellre än bra. In fact, jag sjunger uselt. Kan inte hålla en ton, kan inte hålla en takt, kan knappast hålla en melodi. Jag har i hela mitt liv blivit "utsatt" för folks "ärliga" kommentarer om detta. Det rör mig inte såå mycket i ryggen, men som man säger, sanningen kan svida.


Men ibland finner även en blind höna ett korn! Jag kommer ihåg en gång hemma hos Lenas föräldrar, Maria och Kenneth. Vi hade käkat middag, tagit ett par öl, sommaren var fortfarande igång. Ett parti SingStar kanske? Jag fann mig själv bland semiskolade sångare, esteter, och (tack och lov) Kenneth, som verkade vara lika tondöv som jag ;). För efter att jag rivit av mitt paradnummer "It's not unusual" med Tom Jones, så tror Kenneth att jag kan sjunga! Jag ger mig själv en klapp på axeln och tackar Kenneth för hans välvilliga och selektiva hörsel...

Så, om någon vill ha en omgivningsorganiserande sångfågel med röst som en rostig motorsåg, I'm your woman ;)!

Nu, sen hotellfrukost!


Min vän Björs

Inte nog med att du förgyller mina dagar med ditt utseende och din personlighet, men du är ju användbar också :D!! Du spaltventilernas övermästare, tack som fan! Nu behöver jag inte arbeta så mycket för att bibehålla värmen i sovrummet *nudge nudge, wink wink, say no more ;)*.

Men sluta dra ner mig i fettoträsket igen :P!! Ben&Jerry är inte kompatibelt med viktminskning har jag hört....

För övrigt: Gjorde årets sista övernattning i stugan nu i helgen. Jag, mamma, moster, mormor och tre hundar. Sjukt mysigt. Årets sista promenad runt sjön var sjukt vacker och gick i takten till "Du & jag Döden". Precis lagom melankoliskt för en höstdag som denna.


Jag ger dig min morgon

Härliga natt, enbart 1 (en!) enda "olycka" i korgen :)! Homer har inte till 100% fattat att han måste SÄGA till när han vill ut, så allt som oftast har han väckt mig efter att han är klar.... Så skedde också i natt, runt halv tre. Men han hade lite hum om saker och ting, för när vi väl kom ut så kissade han en gång till!

Och nu på morgonen blev det lyckans dag, för kl 06.45 så väckte han mig INNAN han kissade ner sig (jag har aldrig behövt en *glad banan* på bloggen så mycket som nu!) !!. Duktiga lilla hund, det ska nog bli bra med honom med....

När han ätit frukost och varit ute en gång till tränade vi även nosetouches/nosduttar i öppen hand. Och han gjorde det jättebra det med :)! Träningen går nästan helt enligt planerna!

Nu, efter en underbar frukost bestående av macka med ost, skinka, keso och paprika, en kopp kaffe och ett glas multivitaminjuice, så tror jag nog att jag och Homer ska dra oss till soffan för en timme eller två av klassisk, fantastisk, genialisk brittisk absurditet när den är som bäst!

P.s. Om det är någon som tycker att det har blivit lite väl mycket hund i bloggen det sista, så kan jag meddela att detta kommer inom kort ändras. Mer info följer... D.s


I'll be back!

Akkurat morsomt och ofödelsedag

Nu har jag ÄNTLIGEN fått iväg min norskauppgift. Den blev inte bra, men den blev klar. Nu är den iaf sänd, så får vi se hur mycket backning jag får på den och hur mycket jag måste komplettera med....Jävla skitnorska, att det ska vara så svårt för mig att läsa det?! Fattade knappt någonting i boken, kände mig helpuckad!

Ja ja, nu är den ivägskickad iaf, så jag kan koncentrera mig på viktigare saker... Som min "bantning" och Homers träning :)!

 Igår var det en riktig lyckodag för Homer! Först, när vi var ute i Hönsetorp, så klagade jag på att han var lite frusen av sig. Då fick vi en finfinpresent av syrran :)!

Polo är varmt och skönt :)


Senare på eftermiddagen kom faster Azzi och lämnade ännu en omtyckt present!

Lilla Isbjörn

(ignorera mannen bakom isbjörnen,han är norsk :P)

I've been used

Ja, det känns så. Utnyttjad light iofs, men ändå... Det är falskt och fegt och fult. Jag gillar det ICKE! Att bli ett ofrivilligt mentalt femte hjul, ett förkläde, en ursäkt för att få träffa en annan person... Det är lågt. Lägre än Glocalnet. 

Trodde du inte att jag märkte att du så fint smög in frågor om personen i fråga? Att jag inte märkte hintarna och hälsningarna du bad mig vidarebefodra? Att du efter att ha etablerat den kontakten du önskade inte ens längre pratar med mig på msn?

Du, bara så du vet, efter denna utspyning av galla och irritation, så kommer detta inte betyda något för mig längre. Vi var inte ens nära bekanta eg, och nu har jag verkligen tappat lusten att lära känna dig mer. Ytlig kontakt, fine, men no more.

P.s. Hon är way out of your league, bara så du vet! Kkkl på dig!! D.s

Så bränner jag 1000 kr på en timme

* Tvättar bilen med Diamanttvätt (och fick en kaffe på köpet, fan va nice!)
* Handlar på Maxi, en shoppingtur som resulterade i :

1. En Chilisås
2. En MåBra Tidskrift
3. En tub leverpastej
4. En komplett Monty Python box (- Suppose he attacs you with a pointed stick??)
5. En cykelpump

KLART!!

Söndagmorgon

Uppe nästan med tuppen måste man vara med en liten valp. Fast i natt sov Homer oerhört bra, vi gick och lade oss runt halv två (innan dess förlovningsmiddag för Malin och JK och städning sen när vi kom hem runt ett) och han väckte mig sedan inte förrns halv sex. Mycket bra, hade dock varit bättre om han väckte mig innan han kissade ner sig.....

Nåväl, ut och kissa lite till(duktig valp), sen in och sova till 8. Då gick vi upp och både folk och fä fick frukost. Vi tränade även lite på Targeting från Klickerkurs 2 som vi började på i torsdags. Homer fattar nu riktigt bra att han ska trycka med tassen på target:en (targetet? Sin/sitt target?) (ett knallgult plastlock). När jag har fått in momentet med ett kommando, så kommer jag ´kunna använda det både inom lydnaden och agilityn. SÅ det gäller att öva öva öva, jag har två veckor på mig till nästa kurs, och då ska fyra moment vara nästan fullinlärda. Det är jävligt kul att se och märka när hunden börjar fatta vad man vill att den ska göra :).

Snart ska jag sätta igång med stora tvättardagen, både hund och bil ska bli så rena så.


Så här kan det se ut om man blir bjuden på frukost på Arkitektvägen :)
(bild från en romantisk frulle för mig och Åsa, som tyvärr inte närvarade idag)


image134


image135


Jag finner inga ord....

Och nej, bilden är inte PS'ad....


image133

Hur kan man göra så mot sin kropp?

Musikalisk orgasm

Jag har lyssnat och lyssnat och lyssnat.... Kents Ingenting hamnar hööögt på listan! Gåshud direkt, det betyder att det är miche brååååå!

Längtar sjukt mycket efter nya skivan, den är förbeställd så jag behöver bara vänta på att den dimper ner i brevinkastet.

image132

I want to ride my bike

Igår var jag, Åsa, alla våra hundar och Andreas en sväng på Gårdscafét och tog en kvällsfika. Så jävla mysigt när de har öppet sent på kvällarna, thank you Ljus i Alingsås. Satt från 20 till 22 och njöt av den kalla friska luften och den goda Cafe Moccha:n.

Det man fick tänka på är att Homer fortfarande inte är tillåten att gå långa sträckor, så då fick jag ju hitta ett alternativt transportmedel till honom. Och det fann jag i förgår, då jag och Homer hälsade på min käre B.E, tog ett glas vin och såg på finsk krigsfilm.

image131

Cykelkorg är myyyyysigt!

I'm a big, big girl

Det är inte alltid jag tänker på det, men ibland slår det mig. Jag är tjock. Överviktig. Mullig och dallrig. Vilka ord man än väljer för att sätta på det, så är summan av kardemumman att jag är för stor för mitt eget bästa.

Och ja, jag vet att alla säger att "det syns inte", "var sitter de kilona" "du är inte tjock, du är bara jävligt stor (tack för den Ohlsson ;) ). Men jag känner det. Jag ser det. Mina kläder blir otrevligt åtsmitande och jag känner mig bara äcklig. Absolut inte alltid, men ibland.

Därför har jag tänkt att göra något åt det. Så jävla svårt är det inte, det enda jag behöver är att skaffa mig lite självdiciplin, självkontroll och karaktär. Hur svårt ska det vara?? Jag får ge mig fan på det, så får vi se hur långt jag kommer. Mitt drömmål är minus 14 kg innan 8 april, då jag fyller 25 år. Det är inte omöjligt, det är tillockmed rimligt. Men så förbannat jävla svårt....

Men men, jag ger det ett försök. Jag har ju faktiskt en viktnedgångsguru att se upp till, allas vår
DJ Emphatic! Han har inte bara lyckats gå ner massor i vikt, utan att även hålla den vikten (plus minus några kg hit eller dit enligt honom själv) i flera år nu. Han är fan ett föredöme inom viktminskning. Jag önskar att han kunde lägga upp före och efter bilder, så alla kan se hur jävla redig han är! Hör du det Jörgen!!!

Tillbaka till mig och min stora lekamen.... Banta tänker jag fan inte göra. Det är löjligt, det är ointressant och tråkigt och dessutom funkar det inte! Nej, jag sätter upp lite andra regler som förhoppningsvis ska funka...

* Äta mindre portioner
* Äta bra frukost
* Inget onyttigt på vardagar, minimalt på helger
* Minimalt med sötdricka
* Minimalt med alkohol 
* Försöka äta var 3-4 timme
* Inte äta efter kl 21 på kvällen

Sen kommer ju Homer snart bli så stor att vi kan gå ut och gå längre och längre promenader. Så då tillkommer ju även det. Och det kommer bli den huvudsakliga motionen för mig, för jag varken orkar, vill eller har råd att gå på gym. SÅ jääävla tråkigt och tidsödande. Been there, done that... Jag vet hur det blir, jag löser ett årskort, går dit regelbundet i ca två månader, sen ger jag fan i det. Näpp, denna gången behåller jag mina pengar för mig själv!

Så, nu har jag spillt mitt hjärta och erkänt vad jag tänker göra. Så nu kan även ni håna mig om det inte går i lås :).

Första utställningen bokad!

Den 2 december ska Homer premiärvisas för domare! Då ska vi se om han är något att ha i utställningsringen. Så nu blir det till att öva, öva, öva på uppställning, ringvisning och gång med utställningskoppel. I'm syked!

Tur att jag i går kunde komplettera min utställningsstass med ett par låga skor som blev pricken över i:et. Ska lägga ut en bild nån dag, så ni får se hur jävla seriöst jag tar mitt utseende då det gäller att visa djur. Synkat, matchande, snyggt och elegant ska det vara! Att det sedan är lite kärringvarning på utstyrseln, det kan jag allt leva med ;).

Förresten så har jag hamnat i en sits där jag både vill ha kakan och äta den.... Jag gillar INTE när jag känner så, man kan inte få både och!

Plus att jag måste banta... FI FAN vad tråååååkigt! Men nödvändigt. Längtar tills Homer blir äldre så vi kan börja ta långpromenader tillsammans. Jag måste bli smaaaaaaaal :P!

Hihihihi!

Jag går händelser i förväg, det är jag medveten om att jag gör.... Men jag är fnissig ändå. Alldeles oväntat fnissig. Konstigt att så lite ändring kan göra så stor skillnad.....

Upp kl 6 i morgon för att åka och se på MH test i Lerum. Så jag gör nog resten av kvällens webbande från sängen.

Tack och godnatt.

Det dimhöljda Stockslyckes gorilla

Typ så känner jag mig just nu. Det ligger en mjölkvit hinna över hela området, man kan se max 50 meter framför sig. Riktigt spöklikt och vackert, särskilt när de färgsprängda höstträden går att urskilja i diset. Jag och mina tre killar var ute på en morgonpromenad vid 07.40, och det var riktigt underbart. Kyligt och friskt, men inte kallt.

Igår förlustade jag och syrran oss i god mat från Musses. Åååååh 200 g oxfile, perfekt grillad, med jävligt goa pommes och medelhavssås.... Me like!! Jag säger då det, den dag jag blir vegetarian är den dan det snöar i helvete. Mia likes her meat!

I tisdags, samtidigt som Beatnik opererades, så fick Homer sin 3 månaders vaccination. Så nu i dagarna har han fått träffa två kompisar till, Baloo och Arne. Och det är väl tur att storleken inte har någon betydelse när det kommer till vänskap.... ;)

Stooora Baloo
Stooora Arne

Allt gick bra!

Allt gick bra
Beatnik mår bra
Tumören är borta
Hurra hurra!


Fan, jag är barnsligt lycklig. Och übertrött... Homer har fått urinvägsinfektion (väldigt vanligt bland valpar), så i natt var jag uppe varje timme och torkade kiss efter att han kissat ner sig i sömnen. Stackars kille. Men nu ska han få medicin, så det försvinner det med.

Nu, disk, dusch, sen hem till mor och far för att sova över på golvet med min nyopererade Beatnik.

Tonårsfylla och trött kropp

Phew, jag överlevde helgen med nöd och näppe! Alltså, det ÄR inte bra att dricka för sällan, jag blir så jävla seeeg då jag väl gör det ;).

Men, så jävla kul hade jag i fredags. Danne och Emma är två underbara pärlor som roar mig mycket :)! Hoppas verkligen på lite mer kontinuerligt umgänge där.... Fast då kanske man kan slippa den härliga tonårsdrycken Vodka&Cola ;)?

Annars har det inte hänt så mycket denna helg, förutom att vi hade examensfika för Malin igår. Hon är numera examinerad och diplomerad hundtrimmare. Om ni känner någon som behöver trimma sin hund, be dem då kolla in
TrimTorpets hemsida.

Nu ska jag ta och bada Beatnik, han ska nämligen in på operation i morgon och ta bort sin äckliga knöl han har på vänster baklår. Jag bävar för detta, hans dåliga hjärta och narkos är INTE en bra kombination... Jag bönar och ber för att jag ska få hem honom så fort som möjligt, och att allt ska gå bra. Jag klarar INTE av att förlora honom nu, och inte på ett operationsbord...