POM

Mitt hjärta gör så ont, som om det blivit slaget i tusen bitar. Jag önskar jag kunde skära ut det, och begrava det tillsammans med dig. Det är dåliga dagar nu... Jag fungerar inte, äter inte, skrattar inte. Bara sover, gråter och drömmer om dig. Fyra år på torsdag. Varför?

One down, three to go

Fan, lyckan över att ha blivit klar med en försenad uppgift grumlades något av att inse att jag missat ÄNNU en deadline, har en deadline på måndag kl 12, och jag får fan inte över filen jag behöver från mobilen till datorn... *suck*

Jaja, nu är det lördag, och som Timbuktu brukar säga: Det ordnar sig!

Nu: Grillat. Kött i långa banor, wohoo!

Sen: Foot of Africa!!

En doft från förr

På tåget till Falköping i morses fylldes min näsa av en underbar, maskulin parfymdoft, som kickstartade en massa känslor. Först kunde jag inte placera varifrån jag kände igen doften, men sen kom allt tillbaka till mig. Det doftade som en svunnen romans från inte så länge sedan. En flyktig och ytlig romans, men som lämnade starka spår på något konstigt sätt. Kan vara för att den fick ett så abrupt slut? För även om det aldrig skulle ha lett någonvart (och om det hade gjort det hade det varit helt fel) så var det ändå en vacker period.....

I vilket fall doftade det ljuvligt, och det fick mig att tänka på närhet och naken hud. Kanske inte det bästa att ha i huvudet när man är på väg till föreläsningar, men det kändes fint ändå.


I klassrummet var det bedrövligt
Jag visste varken ut eller in
Vad jag än försökte att göra
Var det omöjligt att låta bli
Jag försökte va koncentrerad
Men såg bara kroppar överallt
"snälla doktorn, kyl ner mig
svalka mig, ge mig nåt kallt"
Nakna kroppar, nakna män
Jag ser bara nakna män
nakna kroppar, nakna män
Jag borde väl tänkt på nåt annat, men
Jag tänkte på nakna män

Två klassvinnare och en Best in Show!

Detta är resultatet av gårdagens hästutställning i Tidaholm. Och satan i gatan vad bra det känns! Ajax skötte sig perfekt hela dagen, inte illa av en liten ettåring. Och Eros var som vanligt snygg som fan, så snygg att han slog alla andra godkända hingstar och vann hela skiten! Wohoo vad "våra" hästar är snygga!! Ajax fick 40 poäng och gick etta i sin klass, och Eros fick 42 poäng. Dock tycker jag att han förtjänade lite mer, så snygg som han var (och nej, jag säger det inte av partiskhet). Han har ju fått 44 poäng som högst, och det är på den nivån han förtjänar att vara. Inte för intet som han vann hingstklassen på Europautställningen som gick av stapeln i Halmstad förra året....

Snygga Ajax
Hönsetorps Ajax    


                                                                        
Snygga Eros
Kyllemos Eros RS 403

En lång dag blev det, gick upp sex och åkte och lämnade hundarna i stugan där mamma och pappa sov. Sen iväg till
Hönsetorp för att packa in hingstarna, and off we went! Mycket spännande bilfärd må jag säga, då vägbeskrivningen fan inte stämde ett dugg.... Men med sunt förnuft och syrrans lokalsinne så hittade vi fram till utställningsplatsen tillslut.

Som hästskötare är jag den som håller i den häst som inte är aktuell att gå in på banan. Syrran får sköta all visning och handling, och jag sköter hämtning av saker, passning av bilnycklar, svarande i mobiler, vattning av hästarna, bytande av nummerlappar, gå med hästen som jag håller och hålla den nöjd och glad osv. Vid enstaka fall är jag med inne på banan, te.x. då sto med föl ska visas eller så. Annars så håller jag mig till mina skötaruppgifter, och till det viktigaste av allt, att äta! Vid alla utflykter krävs en diger matsäck för att hålla mig och min syster nöjda. Ångesten var hög igår när vi kom på att vi bara hade två mackor var med oss, men som tur var hade jag förutom kaffe packat med en halv förpackning leverpastej och en låda rödbetssallad. Lyxfaktorn på mackorna steg snabbt med dessa tillbehör!


H?nsetorps Ajax och Kyllemos Eros
Ajax och Eros myser efter utfört arbete

Runt fem hade vi sopat banan med konkurrenterna ;) och började fara hemåt. Ett kort pitstop på McDo för att fylla upp energinivån hann vi dock med. Och tur var väl det, för väl hemma på gården igen så fick vi börja kånka ved som skulle staplas inomhus. I'm a lumberjack, and I'm OK. Kan ju säga att jag stenslocknade så fort jag óch killarna lade oss i sängen vid 23 på kvällen.....


Innan denna fantastiska söndag, otroligt bra fredag! Middagsbjudning runt nio med Åsa, Lena och Liam, där jag bjöd på maten och lokalen. Uppklädda till tusen och matglada var vi allihop, synd bara att lilla killen inte tyckte att vi var det roligaste sällskapet så Lena var tvungen att åka hem tidigt. Jag och Åsa fortsatte kvällen med folköl och Hästsport, tills kvällens första besökare kom i form av mina drömmars man Björn (du får nog tillbaka namnet SnyggBjörn nu, den andre förtjänar det inte  ; )!) och musikvalets mästare "Svante". Underbara människor att starta kvällen med. Sen kom Kristian, Peters och David i en strid ström, snäppet fullare än oss andra. Och inte att förglömma kvällens snabbvisit som gjordes av Mart. Wham, Bam, Thank you M'am typ : P!

Innan jag visste ordet av var kl runt 4 på morgonen. Då kördes de lite mer berusade ut så det blev lite lugnare (Åsa den svikaren hade ju dragit runt halv 3 redan...), och sen tog jag hundarna och följde Björn hem, så att han inte skulle försvinna på vägen ; ). Efter väl utförd avlämning av honom var det bara raka vägen hemc och i säng som gällde, att lägenheten såg ut som ett rövhål och luktade gammal alkis förträngde jag till en annan dag.

OMFG.....

Haha, javisst. Det var exakt så jag sa, eller hur? Men, förresten, vad var det DU sa? Hund, gris, grishund, gris, människa? Middag? Nice? Liksom, vilja men inte våga eller vaddå? Inte jag som tog upp det, inte jag som tänkte det. Lägg inte ord i min mun och förvirra mig, utan låt det bara vara som det är, så blir det som det blir! *suck* Allvarligheten ligger som en skugga, och jag som redan tagit på mig solskydd!




Nervösa människa,
vacker som en dag och svag.
Rädd och sårad
och helt underbar.
Men inte mycket mer.



Kukbilar....

En Volvo V70 är fan inte mycket bättre än en jävla gubbaudi.... Crap!!

Tits or GTFU : P

Hmmm, konstig fylla jag hade i lördags :)! Lagom hos Maja, HYSTERISKT full på TH, och lagom när jag åkte därifrån. Kunde nog inte varit bättre, jag var oerhört glad hela kvällen. Och natten. Och söndagen. Och söndag natt. Goddammit, två nätter och en hel dag, wohoo! Även om Domedagsprofeten visade sig, utan att någon av oss visste varför, så var det otroligt härligt. Rädsla får en att säga konstiga saker har jag märkt, och jag dömer ingen för det.... Man får helt enkelt vänta och se vad framtiden har i sitt sköte.

Jag har mailat till en ny uppfödare nu. I Gävle. Sex timmars resa med bil, och då ska jag åka dit en eller två gånger också innan jag hämtar hem hunden, om jag nu får köpa en därifrån.... Men det är det värt! Syrran är fortfarande nervös att jag ska balla ur, inte palla, inte orka. Men jag vill! Jag måste! Det finns inget val, det är så jag vill ha mitt liv, och då är det så jag måste forma det. Jag kan inte låta ovesäntligheter förstöra för det jag egentligen vill! Jag fastnar för trivialiteter, som jag borde slänga åt helvete, Jag vill ha en hund till, jag måste ha en hund till. Jag kan inte beskriva varför, men jag bara måste.

Nåväl, försökte kolla efter alternativa färdsätt. Men flyg hittades inget, och tåg kostade 1050 kr enkel resa.... Så tack men nej tack, det får allt bli bilfärd! Kan bli riktigt mysigt, jag och Malin on the road again.

Jag är allvarsamt glad, och inte fjantigt hysterisk och osäker. Miiiiiche brååååå!





Alltså....

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen..... När man känner att man sitter på en död häst är det dags att kliva av! Mina älsklingar, stånga er inte blodiga! Det kommer inte ändra sig!

Och JA, det är lätt att vara klok när det inte handlar om en själv...

Gjorde precis ett vuxentest på
emphatics hemsida. Visade sig att jag ligger på en beräknad ålder av 34,9 år.... Crap! Kan det ha ngt att göra med mitt frekventa användande av ICA kortet? Igår storhandlade jag för 1400 kr, tack och godnatt!

Ska man eller inte?

Är det värt att chansa? Värt att försöka? Eller är det bättre att vara kvar i den trygghet jag nu hittat? Var och fikade med Djävulen och Ängeln idag, och den ena sa ja, ja ,ja och den andre sa nej, nej, nej! I valet och kvalet är det lätt att trigga fantasin, konstigt nog mest med negativa föreställningar.... Ena sidan av mig säger att det bara kommer att gå käpprätt åt helvete, medan den andra har hoppet kvar....

Ja ja, fuck the what, ger det ett tag till, så jag får våndas lite mer : P!

Kan det inte sluta regna nu när jag ska ut och sköta om hela gården? (gården är syrrans och sambons ställe). Jag älskar att vara bondmora, gå ute och fixa och greja med alla djuren.

Förresten råkade jag nog, helt utan mening, göra ett rasistiskt påhopp på min favoritelev igår. Absolut inte min mening, men inte mindre osmidigt för det! Hoppas att "hete killen" inte tog allt för illa upp.... Och på tal om mina elever, jävla snorungar (sagt med kärlek)! De frågar mig om jag kan köpa ut cigg till dem! Eeeh, NEJ?!

Nu kommer solen! Mors!

Snöskulptur FTW!

136508-78

Jag dansar och ler!!

Eller, kanske mer rycker och ler, min dansanta sida är ju fan inte den starkaste :P! Men jag kan inte göra annat efter en sån underbar helg, wohoo!

Fredag kväll spenderades nyktert på allas vårt FoF, de miserablas högborg. Fullt av idioter, men det gjorde mig ingenting, för mitt sällskap var sjukt bra! Åsa, Helly, Mudden och Eva (plus en och annan från Gååuuooldmaaaaaaajn ) förgyllde min kväll. Dock drog jag hem någorlunda i tid, och lämnade en dramatisk Åsa som förgäves försökte övertala mig att hänga med till JG. Men ack nej, jag skulle hem och sova!

Var nära att missa min uppstigningstid i lördags, hade satt mobillarmet helt åt helvete fel. Så jag kom inte upp innan 20 över 5. Varför denna djävulska uppstigningstid? Jag och syrran hade en lång och spännande resa framför oss, då vi utan riktig karta eller väginstruktioner skulle ta oss till Degerfors för att gå på Dvärgschnauzerklubbens utställning. Och resan var fan värd den tiden, för vi fick ett underbart väder och såg massor av vackra och söta hundar. Mitt hjärta blev stulet av en 6 årig svart tik vid namn Doris, och ett litet svart/silver yrväder på 9 veckor. Nästan så jag funderar på en sådan hund själv. Mitt hjärta har ju varit inställt på Pinscher, men med vissa tankar i huvudet så vore det nästan smartare att byta ras....  Men vi får se vad som händer, årets sista intressanta Pinscherkull föds i pingst, så vi får se vad som kommer där.

Efter en heldag på gräset, och efter att jag somnat i solskenet på min picknickfilt och fått bannor av syrran för detta, styrde vi färden hemåt, och var hemma på hennes gård strax efter 19.00. Sen var det bara att ta sig raka vägen hem och snygga te sig, för att bege sig till förfest innan Hotet. Jag var på toppenhumör, mitt sällskap var det dock lite värre med på sina håll... Men efter en Martiniflaska och ett par krossande omgångar av Singstar (jag minns inte riktigt Åsa, det var blå mick som vann va? Och... vänta lite, var det inte JAG som hade den blåa micken??!!) så åkte jag och MILF:en Lena till Hotet. Redan på ditvägen började en plan utformas i mitt lilla huvud...

I korta svängar, så hade jag JÄTTEKUL! Förfestgänget kom dit lite senare, jag träffade på min kusin, mitt "plastsyskonbarn", Kicki var apsnygg och Åsas humör steg hela tiden. Vi dansade och drack, skrattade och konspirerade. Jag hamnade i diskussion med en underbart trevlig kille som försökte övertyga mig om de romantiska komediernas förträfflighet, men ICKE! Jag motargumenterade honom så bra att han bjöd mig på öl, alltid trevligt att få något av nån vars smak man hånar ; )!

Och senare..... the neckbone is connected to the headbone, hihi! Utvecklades fan till bästa söndagen på lääääänge. Som jag alltid säger: Hellre ångra de saker man gjort, än de man aldrig vågade göra! Det är klart, att aldrig ångra någonting fungerar också väldigt, väldigt bra.... 

Nu, fortsätta på min jävla SFI artikel så jag kan publicera den nån jävla gång! Gah, att jag alltid skjuter upp saker!!

Men WTF !!

Jag som var så nöjd över att jag brutit mitt beroende! Nu är jag ju suuuuugen igen..... ; )

Eller, ja, så mycket panik är det inte. Men visst kittlar det lite. Och det skulle det ju inte göra!! Nä, en hundutställning i morgon så går det nog över....



Förresten, HIGH FIVE på mig och mitt lokalsinne! Lyckades fan ta mig helskinnad både tur och retur till Lidköping! Fan inte illa för en sån geografianalfabet som jag!


Gaaaaah!

Vad fan händer?? Varför går ALLA elektroniska prylar emot mig??

* Jag har avbeställt mitt Internet från BBB för mitt hus ska få bredband från Tele2. MEN! Det drar ut så jävla mycket på tiden att nu sitter jag utan något bredband alls hemma!

* Min mobil släpper inte fram vissa samtal, utan låter dem gå direkt till röstbrevlådan.

*  När jag skulle åka från kyrkogården förut, så var morsans och farsans bil stendöd. Inte en tillstymmelse till att starta. KUKBIL!!!

* Jag fick då logga upp på msn via mobilen för att se om jag hade någon bilkunnig kompis online. Då la mobilen av : P!

Underbart att jag ska åka till Lidköping i morgon och bilen är helt död..... tur att far min är i Helsingborg, så jag kan sno hans firmabil.

Ehhh, hur var det nu.... Lidköping låg åt Boråshållet va ;)??

Vårligt osammanhängande


Våren får mig alltid att bli sä jävla tokfnissig! Och inte blir det sämre av att roliga, oväntade saker händer!
Men huuuuur jobbigt är det inte att vara tvungen att åka hem till mor och far för att webba?? Goddammit..... Jävla Tele2, kom igen nu!!!

Vi smög från festen
Är kvällen jag minns den du redan har glömt
Var det vår första och sista gång?

Vi kommer att ses igen
För hur kan nått som är fel, kännas så här rätt
Åh hur kan nått som är fel, kännas så här rätt  

Damn, nu fuckar mitt huvud med mig igen, haha : )! Fast det är en jävligt rolig känsla när den inte går överstyr..... Men det är lugnt, jag är ju så jävla coollugn nuförtiden... (yeah right, and monkeys may fly out of my butt:P!!)





Jävla SJ!!!

Hur fan kan man låta tåg åka innan utsatt tid?! Nu är jag fan strandsatt i Falköping alldeles för länge!
Men men, jag har ju Valborgsminnen att fördriva tiden med.... ;)