Vår snedvridna värld

Hela jag är i ett upplösningstillstånd av upprördhet. Den sjuka nyhetsrapproteringen i våra medier får mig att må illa. Ingemar Bergmans död får spaltmeter efter spaltmeter i våra tidningar, tv rapporterar i timmar om mästerregissörens liv och leverne. Visst, han är en av de mest kända svenskarna genom tiderna, internationellt erkänd och evigt saknad av många. Personligen har jag inte satt mig in i fenomenet Bergman tillräckligt mycket för att egentligen tycka och tänka om hans filmer, det enda jag vet är att jag tycker att han verkade vara ett svin som behandlade folk i sin närhet som skit och som led av något übermenschsyndrom som fick honom att ställa sig över alla andra. Men hey, det är bara min åsikt, baserat på vad jag läst och hört om personen Bergman, inte regissören Bergman. Så vila i frid Ingemar Bergman. Världen saknar dig.

Men det som nu upprör mig så är att samtidigt som hela världens kulturelit ställer sig på rad för att visa och berätta vilket speciellt och fantastiskt förhållande just de hade med Bergman, samtidigt är det 6 miljoner människor på flykt i Kongo-Kinshasa. Var är rapporteringarna om detta? Var är de timmeslånga programmen om dessa människors nöd?

Just nu känner jag mig som något sorts moraliskt helgon som propagerar för att massans väl måste komma före den enskilde individens, och jag vet att det är en utopi att tänka så, men kom igen!! Det är SEX MILJONER som är på flykt! De har ingenting kvar, deras hem och liv är helt förstörda, kvinnor våldtas på de allra grövsta tänkbara sätt:

Utdrag ur GP´s artikel 070731 (länk till hela artikeln ovan):

"I går rapporterade FN:s speciella sändebud för våld mot kvinnor, Yakin Erturk, om grova sexuella övergrepp "vilka i stora delar i samhället uppfattas som något normalt".
Erturk, som just avslutade en elva dagar lång resa i landet, uttryckte djup oro över det extrema våldet mot kvinnor i Kongo-Kinshasa.

- Vidrigheterna som begås av dessa beväpnade grupper är av en sådan obegripbar brutalitet att de går långt bortom våldtäkt, sa hon i ett pressmeddelande.

- Kvinnor blir brutal våldtagna, ofta framför sina familjer. I flera fall tvingas manliga släktingar, att under vapenhot, våldta sina egna döttrar, mödrar och systrar. Mycket ofta blir kvinnor skjutna eller knivskurna i könsorganen, efter att de har blivit våldtagna. Kvinnor som har överlevt månader av slaveri, berättade för mig att deras plågare hade tvingat dem att äta avföring eller kött från deras mördade släktingar."

Det är så sjukt och overkligt att jag inte kan tro att det är sant! Jag vet att världen är en grym plats, och att människor är onda varelser, men det övergår min fattningsförmåga hur man kan göra något sådant här! Folk måste upplysas, regeringar måste reagera, detta måste nå ut till omvärlden!

Men vad får vi? Timmeslånga rapporter om en 89-årig man som lugnt och stilla somnade in i sitt hem, omgiven av vårdare och folk som brydde sig om honom.....


Jag var ett lite konstigt, men kreativt, barn....

Igår var jag hemma hos mamma och pappa och rensade lite i mitt gamla flickrum. Det är två år sedan jag flyttade hemifrån, men fortfarande står massa saker kvar hemma hos dem. Lådor med böcker jag införskaffat på auktion, Larson-serietidningar i mängder, gamla minnen jag sparat sen min tid med Pelle.....

I några av lådorna låg gamla noveller och arbeten jag gjort under min skolgång. Det är otroligt roligt att läsa igenom gamla skrifter och pjäser, men i vissa fall börjar jag fundera på hur det egentligen stod till i mitt huvud. Min mamma säger att hon alltid enbart sett mig som ett mycket kreativt och begåvat barn genom de noveller jag skrivit, men personligen hade jag nog börjat fundera åt andra håll om min dotter skrev som jag gjorde ibland ;). Här nedan följer en bisarr kortnovell jag skrev när jag gick i högstadiet, jag tror att det var i början av åttan: 



Sagan om Börje

"Börje är 54 år gammal. Han bor i en liten lägenhet i centrala Boglunda, ett litet samhälle i mellersta Sverige. Börje är perfektionist och pedant. Allt måste stämma i hans liv. Han hänger sina kläder i gråskalan, eftrsom det är den enda färg han klär sig i.

Börje jobbar på Boglundas Frysförvaring på fiskavdelningen. Han är den som filéar alla fiskar som kommer in, innan de fryses ner. Hans favorit är torsk.
Börje har jobbat på frysförvaringen i 40 år. Han har aldrig haft ett annat jobb. Han trivs där. Han brukar gå och låtsas att han äger förvaringen och att det är hans fiskar. 

Börje brukar hålla sig kvar längst av alla på kvällarna. När han vet att han är ensam så brukar han sätta sig i ett frysrum naken. Det ger honom en underlig känsla av makt. Ingen ska komma och bestämma att han måste ha kläder på sig när det är -30 grader. 

Börje har inga vänner. Han vet att alla är spioner som kommit för att fängsla honom. Han vet att de ergentligen är stora laxar som kommit för att hämnas på honom för att han skurit sönder så många av deras folk. Det är därför Börje måste vara smart och överlista laxarna. 

En dag så kommer Per Niklasson, chefen på avdelningen. Han är den ende som Börje litar på, den ende som han kan prata med, de kan tillochmed skratta tillsammans. Men idag är det annorlunda. Per  lägger handen på Börjes axel, och förklarar med lugn stämma att förvaringen är tacksamma över hans idoga arbete, men att de är tvugna att avskeda honom eftersom fiskavdelningen ska läggas ner.

Börje stirrar på Per. Nej! Nu ser han! Det ÄR inte Per! Det är Övestelaxen som kommit för att förstöra hans liv! Det svartnar för Börjes ögon, och allt blir tyst.

När han syn och hörsel kommer tillbaka så hör han att folk skriker runtomkring honom. Han tittar neråt och ser att hans förut så rena förkläde nu är nerkletat med blod, och det droppar från kniven i hans hand. På golvet ser han Överstelaxen som förklätt sig till Per ligga med uppsprättad buk och inälvorna utslängda på golvet. Börje sätter sig ner på huk, spottar Överstelaxen i ansiktet och väser mellan tänderna:

- Där fick jag dig allt, fiskjävel!"

Nu är det verklighet!!

I går vid halv fem-tiden hände det som jag väntat på sedan tidigt i våras: Jag har tingat en hund!! Jag är så überglücklisch så jag vet inte vad. Snart kommer mina killar få en lillebror, om bara åtta veckor. Jag är så nervös, glad och spänd. Hur fan gör man med en valp, haha!? Det var 9 år sedan jag senast var involverad personligen i valpuppfostran, hoppas jag kommer ihåg allt. Men med facit (mina killar) i hand, så gjorde jag ett jävligt bra jobb med de valparna.

Åååh jag är så nervig! Töntjag :P! Igår snurrade tankarna så mycket, så jag kunde inte somna. var huuur trött som helst, men kunde bara inte somna. Låg från 21 till 00 och bara vred mig i sängen. Men vid sådana tillfällen är jag glad att jag har en SnyggBjörn bara ett sms bort. Min underbare vän trotsade regnet för att tillsammans med mig promenera i en och en halv timme. Det där är fan att ställa upp, tack som fan Björs! Men för din egen skull, sluta vara en idiot,  SKAFFA ORDENTLIGA REGNKLÄDER :P!!!

Hoho, snart får jag en tredje sambo! Fan vad kul det ska bli! Kommer dock bli ännu trängre i sängen, jag kan ju varken lära valpen att sova i sin korg när mina andra hundar får sova i min säng, och jag kan ju inte få mina gamla hundar att sova i korgen nu när de fått sova i sängen i nio års tid..... Men det är ju egentligen inget problem, förutom de gånger man får lite mänskligt sällskap i sängen ;). Kan bli lite trångt då. Men WTF, är det någon som klagar har jag alltid två soffor de kan få sova på, gnälliga människor :P!

10 timmar magi

Kl 11 på lördag förmiddag började jag läsa min nya HP bok. Kl 21 slog jag igen dess pärmar. 10 timmar spenderade jag i denna magiska värld JK Rowling har byggt upp åt oss, och det var spännande och sorgliga timmar. Vissa besvikelser fanns däri, men till största del var det en underbar berättelse. Tyvärr kan jag inte ge någon närmare recension av den, då jag inte vill ge folk i min närhet alldeles för många spoilers....

Förresten, är det inte konstigt hur man så ofta alltid målar upp det värsta scenariot när man misstänker någonting? Eller är det bara jag som gör sånt? Kan det vara för att bespara en själv smärtan av att tro någonting positivt och sen få reda på att man blivit blåst, hellre döma än fria? Jag hade tankar på ett sådant värsta scenario nu under söndagen, och ältade det lite med Björs och Åsa, men bara nån timme senare fick jag reda på att det inte alls var så, tvärtom så var det mer positivt än jag hade kunnat tänka mig. Konstigt värre.... men rätt trevligt.

Jag har precis påbörjat min tredje jobbvecka nu, och på kontoret är det exakt lika lugnt som de andra veckorna. Ett samtal då och då, annars dödstyst. Både skönt och tråkigt, tiden går ju rätt långsamt när man inte har så mycket att göra.

För övrigt så hatar jag folk som inte kan hålla koll på sina mobiler när man försöker få tag på dem, haha! B.E, känn dig träffad : P!!


Crap....

Fan, jag har lyckats bli småkrasslig! Ont i hals och huvud, seg i tanke och kropp. Försökte motverka det genom att ta en varm dusch och gå och lägga mig redan 21 igår, men det hjälpte inte så mycket.... Jag HATAR att vara småkrasslig! Det är nästan värre än att vara riktigt jävla sjuk!

Jag som hade stora planer för helgkvällarna, får se om jag orkar... tur dock att jag får hämta min bok i natt, så jag har något att göra i morgon. Läsa läsa hela dagen!

Jag ska hämta mina killar direkt efter jobbet och ha dem hos mig ikväll. Underbart mysigt!

Min nya accesoar

Nu när jag har matchande rosa glasögon, rosa mobil och rosa digitalkamera, då KAN jag ju bara inte låta bli att köpa denna..... eller inte :P!

Jag har funderat....

Den nya Harry Potterboken (som jag längtar så sjukt mycket efter, hurra!) ska ju heta Harry Potter and the Deathly Hallows.... och översättningen blir enligt förlagen Harry Potter och de dödliga relikerna.

Men borde det inte vara så att den skulle heta Harry Potter and the Deadly Heirloms (stavningen kanske blev lite fel där)? Heirloms betyder ju typ "arvegods" eller "släktrelik". För vad är det korrekta översättningen på Hallows? Och deathly, är det verkligen ett ord? Dammit, min dvalande engelska ställer till det för mig.... :P

Dagens första hatobjekt

Som många vet är jag en gedigen hunddyrkare. Det finns inte mycket som är bättre än mina hundar, och jag älskar nästan allt som har med hundar att göra.

Men.....

Jag HATAR så många hundägare! Jag fattar inte, ni lägger ut massa pengar och tid (förhoppningsvis gör ni det, finns ju vissa idioter som inte fattat att det kräver tid och pengar) på utrustning, mat, koppel, halsband, promenader.... men ni kan fan inte plocka upp efter era hundar när de skitit??

Har man tagit på sig ansvaret som en hund innebär, då ska man för helvete kunna hålla rent efter den också! Det är sådana som ni som ger oss andra hundägare dåligt rykte, ni äckliga människor som inte orkar ta med er en påse ut på promenaden! Och särskilt ni som tar era promenader i innerstan, hur fan kan ni med att låta avföringen bara ligga kvar på trottoaren? Ni äcklar mig något enormt, är det pga ren lättja ni inte gör rent, eller tycker ni det är "jobbigt" att ta upp efter er hund? Då har ni fan inte förtjänat att ha en hund!!



Annars känns det som en otroligt bra dag idag, vet inte riktigt varför :). Jag är bara glad och lycklig!

Jag, Åsa och Björs åt middag igår igen. Mysigt värre att ha en liten "familj" att äta tillsammans med några dagar i veckan. Prata om ditten och datten och bara hänga. Vi har fått bästa dealen nu också, jag lagar maten, Björs betalar inträde till uteställen och Åsa är chaufför. Vi bidrar alla med vad vi kan ;)!

I just can´t help it....

...men Victoria Silvstedt är fan en av de snyggaste kvinnor jag vet, trots att plastikopererade kvinnor är något av det mest avtändande jag vet! There' s a paradox for you.



136508-85

Fuckin´ Gorgeous!

Mmmmmmm, PR.... !



DOH!

Nu är den bokad!

Natten till lördag kl 01.01 kan jag hämta hem den....

136508-84

Så glöm att få kontakt med mig i helgen ;)!!


Folk som ger mig obehag del 1

* Folk som inte förstår smileys
* Folk som tillhör religiösa samfund
* Folk med för korta jeans uppdragna i röven
* Folk som inte fattar Simpsons och/eller Family Guy
* Folk med flyktig haka
* Folk med tribaltatueringar
* Folk som äter chips eller popcorn ett och ett
* Folk med överkammning
* Folk som pga. slapphet inte stavar korrekt
* Folk som knäcker med nacken
* Folk med ögonbrynspiercings
* Folk som täcker datormusen med hela handen
* Folk som pratar tyst
* Folk som inte gillar djur
* Folk med t-shirten nerstoppad i byxorna
* Folk med slappt handslag
* Jonna
* Folk som är dumma
* Folk som ställer samma fråga flera gånger
* Folk som tuggar med öppen mun
* Folk (killar) med backslick
* Folk (killar) av bodbuildertyp
* Folk som pratar skånska
* Folk som skelar
* Folk som är/vill vara "stekare" alt. "brats"
* Folk med samma klädstil som i högstadiet
* Folk som äter blodpudding
* Folk som försöker vara konstiga/alternativa
* Folk med nervösa skratt

Jävvla Travianer!

Beaver och By, fatta vinken om man har på sig pyjaaaaaamaaaaaas i 1 1/2 timme! It means GO HOME ; )!! Tack vare er försov jag mig i morses med en timme, crap!

Men men, mycket trevligt sällskap är ni iaf!

Helgen är över....

... och det var längesedan jag uppskattade dessa två dagar så mycket. Efter att ha haft ett fritt val hur jag vill disponera min tid ända sedan i januari, så har återkomsten till 7-16 jobbet fått mig att inse exakt hur mycket helgen är värd.

Två dagar i rad på TH också. Mycket trevligt på alla sätt och vis, utom för plånboken.... goddammit, jag ÄR inte rik längre, jag måste inse detta!! Men men, jag har mycket mat i kylen, så det gör inte så mycket att jag spenderade lite kronor i baren.

Fredagen var ju Harry Potterdag också! Jag, Jörgen och Lena tillbringade tid tillsammans i Sagas mörker. Och det var verkligen värt det! Efter förra filmen kände nog alla vi HP fans ett litet stygn av besvikelse, men med denna film så har vi fått lite upprättelse igen. De löste allt riktigt bra, ett svårt uppdrag med tanke på att den femte boken är den längsta och filmen var den kortaste hittills. Jag gick i från bion med ett lyckligt leende på läpparna och ett ökat sug efter den nya boken som släpps nu på fredag, jag längtar!

Förrseten gjorde jag ett litet svanhopp ner i fjolligheten i lördags. Fan vad jag blir irriterad på mig själv! Överregera på saker jag eg inte bryr mig om, som jag VET hur de ligger till! Det är ren och skär idioti, och jag förbannar mig själv för det. Men men, ingen större skada skedd. Bara lite obefogad äganderättskänsla som poppade in i huvudet. När ska jag lära mig att vara nöjd med det jag har? Skönt som fan var det med en tillnyktrande promenad i goda vänners sällskap till allas vårt kära Stockslycke, och att ha två kärleksfyllda hundar som mötte mig i dörren. Inte fan behöver jag annat sällskap i sängen än dessa två små hårbollar, trots att fredag natt/lördag morgon verkligen gav mersmak, som vanligt.....

Så, helgens tacklista:
* Åsa! Tack för din underbara uppoffring för de två fulla musketörerna, västsveriges snyggaste fotbollsoffer och dennes vän. Taxi Pjotr var en gudagåva när vi ville ta oss ifrån den miserabla 55+ kvällen och komma i väg till mer....heta äventyr ;)!

* Björs! Trots din envishet med att vägra sova hemma hos mig och din oförmåga att uppskatta hundarna till det fullaste ;), så är du en jääääääävligt bra vän! Du är som vanligt helt jävla underbar! Skulle säga snygg också, men då får jag ju bara skäll av dig :P! Du är sannerligen inkarnationen av ridderlighet! Jag lovar, du ska få tillbaka allt du lägger ut för mig, jag vill inte parasitera på dig. Men tack. Tusen gånger tack för din givmildhet!

Nu jobba.

21.15 ikväll.....

HP5

Weddingbells are ringing

Jag är så lycklig! Så otroligt, oförfalskat jävla LYCKLIG!!

En av mina bästa vänner har förlovat sig med sin pojkvän. Han friade till henne i Marstrand. SÅ JÄVLA ROMANTISKT! Jag är en sucker för romantik, helst sådan som involverar mig, men mina vänner går nästan lika bra.

Och det underbaraste är att jag verkligen gillar hennes kille! Innan har hon bara varit ihop med idioter, men den här är verkligen ett guldkorn. Snäll, rolig, omtänksam, ambitiös, lätt att ha att göra med, och han är verkligen jätte-jätteförälskad i henne. En helt underbar människa.

Gud, jag börjar nästan gråta. Innerst inne är jag en riktig mjukis, även om jag ibland döljer det bra ;). Jag är så GLAD för deras skull!!

Camilla ♥ Marcus
Grattis som fan till er båda!

Och var ligger det tragiska i detta?!

Ung man skadad under Pamplonas tjurrusning


Fan vad RÄTT åt honom! Synd att han inte dog bara! Om man tycker att man är så jävla macho när man är ett totalt jävla svin som deltar i sådana djurplågerier som det är att hetsa tjurar att springa genom Pamplonas gator, så förtjänar man inte mer än att bli spetsad! Hoppas det gör riktigt, rriktigt jävla ont på honom, jävla machosvin! Kom fan inte och sök sympati när ni är så totalt jävla dumma i huvudet som ställer upp på sånt här. De ENDA som det är synd om här är de stackars tjurarna som garanterat inte valt att springa gatulopp mellan hundratals gapande dumhuvuden!!

Skyll er själva, era jävla idioter!

Som Gert skulle sagt: ÄNTLIGEN!

Mia dansar och ler! Igår fick jag ÄNTLIGEN avin hem om att jag kunde åka och hämta mitt modem på Maxi! Wohoo! Har haft ett internetlöst hem sen i april, och det har varit jobbigt vill jag lova ;)! Eller, tja, jobbigt och jobbigt..... men jag HATAR att inte kunna välja själv vad jag vill göra! Jag vill ha möjligheten att webba dygnet runt om jag vill, eller att strunta i det helt och hållet om jag vill. Jag vill kunna bestämma själv, helt enkelt!



För övrigt har jag funderat på en sak..... Varför finns det människor som envisas med att fortsätta umgås med folk de egentligen inte tycker om? Varför lägga ner tid och energi på personer som inte ger en någonting, ingen utmaning, inget stöd?

Personligen är jag väldigt noga med att de personer jag umgås med tillför mitt liv någonting. Gemensamt för alla mina vänner är att de får mig att skratta, sen har de allihop givetvis olika egenskaper och tillgångar. Men aldrig i livet att jag skulle behålla någon i mitt liv som jag inte trivdes med!

Detta medför att jag har vissa människor i mitt liv som min omgivning inte fattar varför jag behåller kontakten med. Men jag lovar er, varje person i mina umgängeskretsar har egenskaper som övervinner deras eventuella brister och fel. De är i grund och botten vackra människor i själ och hjärta, trots att de kanske inte har monetär rikedom eller är utpräglade karriärister. De är genuint snälla och omtänksamma människor som bryr sig om mitt välmående och som även bidrar till detsamma.

Sen ska jag ju absolut inte sticka under stol med att de flesta av mina vänner är störda på ett eller annat sätt. Störda, men ack så goda!

Min nya hjälte!!

Svante! Kaffebönornas Konung!

Du är fanimej guld värd!! Hur hade jag klarat eftermiddagstimmen utan dig?

Synd att du ska på semester, annars kunde detta blivit en bra tradition dessa veckor jag jobbar : )!

Baloo & Bokmal

Åh jag är kass! Efter att ha jobbat i två dagar är jag helt slut och näst intill febrig :P! Kroppen tar skada innan den vänjer sig vid att gå upp 6 och lägga sig 23 igen. Stentrött är jag, nästan så jag gick och lade mig vid 20 igår....

Men det kunde jag ju inte, för jag var barnvakt. Åt lille söte Baloo, hurra! Mina killar har flyttat hem till mor och far när jag jobbar och päronen har semester, och hundabstinensen är så stor att den går att ta på! Så tack Åsa för att jag fick passa myyyysBaloo! Jag och han kurade ihop oss på golvet och såg på TV, underbart!

Och igår kunde jag även ÄNTLIGEN hämta mina skolböcker! Öppnade den första när jag gick och lade mig, Svenskämnets Historia heter den. And I love it! Så jävla intressant, och jag har gett mig fan på att göra en ordentlig läslogg över alla kapitel. Så igår låg jag med penna och papper och antecknade, samtidigt som jag highlightade viktiga saker i boken. Nu jävlar ska här pluggas! Med ett litet uppehåll nästa vecka, då jag får nya HP boken i min hand, då säger jag hejdå till omvärlden och låser in mig tills den är utläst..... Jag kan inte lägga ifrån mig HP böckerna när jag väl börjat, de måste sträckläsas!

Får väl ta och jobba lite till nu.....

500-kg kliniken

Igår fick tungan en rejäl genomgång, då jag slickade igen ca 120 kuvert och satte frimärken på alla. Jävlar vad illa jag mådde, kan ingen komma på ett kuvertklister som inte smakar helvete?! 

Första dagen på jobbet gick fin-fint, jag lotsades in lugnt och försiktigt i rutinerna. Tur för mig att det är semestersäsong nu, telefonerna går inte precis varma *ta i trä*.  Idag har jag fått uppdatera mina kunskaper i vårt system som kallas S-change, där vi skickar meddelanden med namn som z03, z04 och z05 fram och tillbaka mellan elleverantörerna. Fattar fan noll :P! Liksom, negativa aperak, vad fan är det?? Ja ja, det kommer väl lösa sig det med... annars lämnar jag det bara tills den ordinarie styrkan kommer tillbaka.

För övrigt hade jag en underbar TV kväll igår!

19.00: Hells Kitchen. Jag bara älskar Gordon Ramsey, han är så gött ooond!
20.00: Simpsons
20.30: Family Guy
21.00: CSI NY
22.00: 500-kg kliniken

Det sistnämnda programmet tänkte jag stanna lite vid.....

Jag är inte precis känd för att vara liten och nätt. Med mina runt 90 kg (välproportionerliga och snyggt placerade sådana givetvis ;) ) har jag sedan länge passerat gränsen för vad som räknas som lätt och vältränad. Men ändå måste jag säga: För i helvete, skärp er era jävla fetton!! Hur kan man låta sig själv bli till en jävla 200+ kg blob?? Utan någon chans att kunna hålla sig själv ren, utan möjlighet att ta sig ur sin säng, med liggsår och död hud i centimeterslager!?? Synen av kvinnan med det spruckna, varande ruttnande såret under sin 30 kg fettvalk på magen väckte både sympati, medlidande, men även vämjelse hos mig....

Någonstans under resans gång borde man väl ha insett "Oj, jag börjar visst bli lite för tjock. Kanske dags att börja tänka lite på min hälsa?" För här snackar vi inte folk med några trivselkilon, utan sjuklig fetma! Och det blir ju inte precis bättre, i USA räknar man att tolv (12) miljoner(!) människor lider av sjuklig/dödlig fetma. Inte att de är "lite tjocka", inte "rätt överviktiga", utan sjukligt feta. Barn i 10-årsåldern som tangerar 200 kg gränsen (se länk i tidigare inlägg), 13-åriga ungdomar som får hjärtattacker... Det är S J U K T!!!

Visst kan man tycka synd om dem. Visst kan det till viss del bero på arvsanlag. Men det mesta beror ju på miljö och inställning. Jag ska inte säga att jag är något jävla hälsofreak eller en vältränad atlet, för det är jag absolut inte. Jag har en djupt rotad latmask, ett motto som lyder "god mat, mycket mat, och mat i rättan tid", jag gillar chips och choklad och äter gärna hamburgare och pizza. Men fan heller att jag skulle tillåta mig själv att svälla till oigenkännelighet. Kan jag inte komma upp ur sängen, ta på mig mina strumpor, eller ens torka mig efter jag varit på toa, skjut mig någon!!


Back to work

Så, nu sitter man här igen. Efter ca ett halvårs uppehåll har jag kommit tillbaka till jobbet. Och allt är som bortblåst, haha! Kom knappt ihåg hur jag loggade in på datorn. Ska bli spännande nu vid 8 då telefonväxeln öppnar och jag ska börja ta emot samtal igen..... Känner att jag kommer att få vidarekoppla ett x antal samtal innan jag kommer in i loopen : P!

För övrigt känns det som om jag varit hög som satan de senaste nätterna. Herregud vad mycket jag drömt! Riktiga sammanhängande drömmar, dock med mycket sjuka inslag, rena filmen om mig och mitt liv och tankar. Mycket kärlek, sex och skräck har det blivit, och myyycket skumma saker. Vad säg t.ex om en man som får för sig att han ska rensa tänderna på en vithaj med tandtråd, och givetvis blir han sliten i bitar av hajen med blodet sprutandes och kroppsbitar flygandes överallt...?


Jag är en mycket, mycket sjuk kvinna......

Våta tankar

Jag förstår inte varför så många klagar på regnet. Jag älskar det. Älskar att höra det mot rutan, älskar att klä på mig rätt kläder och gå ut på promenad i det, älskar även att klä mig i alldeles för lite kläder och rusa runt och bli riktigt dyblöt.

Även om regnmolnen täcker det jag älskar allra mest, solen, så finner jag dem ändå vackra. De är kompakta men ändå silkestunna, stora men ändå lätta. De sträcker sig över hela himlavalvet utan något synligt slut.

Ett varmt sommarregn på smaragdgrönt gräs, det är något av det vackraste jag vet. Och jag känner mig så fri i mina känslor då. Ett leende lyser upp det gråaste väder, tårar smälter samman med regndropparna och sorgen späs samtidigt ut. Just nu är jag glad, men samtidigt sorgsen. Ensam, men samtidigt fylld av gemenskap. Jag saknar närhet, jag saknar den heta kontakten kropp mot kropp, men även den sammetsmjuka smekningen av en hand mot min kind.
 
Jag kan inte få nog av känslan att känna mig älskad, jag vill bara ha mer och mer. Men för mitt egnas sinnes skull, så måste jag hålla allt på lagom avstånd. Jag behöver fart, fylla och glam för att hålla tankarna på avstånd. Men hur lätt är det, när man blir motarbetad av sin egna hjärna, den som låtsas, lockar och integrerar.....

Sova sova sova säng säng säng


Körde 70 mil igår, det ni! Hästutställning i Rockelsta (mitt emellan Linköping och Sthlm). Riktigt roligt, trots att Eros "bara" blev tvåa. Men som vanligt skötte han sig optimalt. Var nog liiiiite trött efter denna bilfärd..... gick och la mig 23, och vaknade nu vid 19. Sheisse, 20 timmar oavbruten sömn och massa drömmande. Jag är mentalt slut, och faktiskt fortfarande fysiskt trött....

Är väl iofs rätt bra, då kanske jag kan somna om ett par timmar igen. Ska ju börja jobba i morgon. 6 veckor på mitt rätt tråkiga jobb. Men man får ju iaf pengar! Har inte känt mig så fattig som jag gör nu på måååånga år.

Jo, förresten! Blev visst lite störd i in toklånga sömn! Fick ju samtal från min älskade Björs runt 00. Blev genast rätt sugen på ett par timmar på TH, men tröttheten tog överhand. Men du Björs, vad fan ringde du inte till Taxi Oskarson på natten för?? Billig och bra är jag ; )!



Fan, jag är sjukt sugen på närhet och kärlek nu!

Låt mig höra kärlekens tunga
säg att du älskar mig
Kärlekens tunga, kärlekens tunga
aldrig skall jag glömma dig

Tala till mig

Jag hör alla steg i trappen
men inga går till min dörr.
Nu sitter du som en fjäril i natten
och pratar som vi gjorde förr.
Allt det där om att va på väg nånstans
när man är tillbaks där allt började.


Oh "brother", where art thou? I hope you burn in hell!!

Ännu en stor, men på något sätt väntad, besvikelse på mänskligheten har slagit ner i min närvaro. Eller inte på mänskligheten i sig, utan på en enda människa. En människa man velat tro gott om, som man öppnat sitt hem för, som min mor och far ställt upp 100% på....

Försvunnen, utflugen, lämnat stan utan ett ord. Inte lämnat ifrån sig nyckel till vare sig jobb eller bil. Förått dem som stod honom närmast, de som aldrig tvivlade på hans ord, de som gång på gång hjälpte honom på fötter och gav honom ett hundratal chanser.

Ditt förbannade svin. Hur kan du? Hur kan du göra så? Jag är så ledsen i hjärtat, så besviken på dig. Och du visar dig inte vara mer än en narcissistisk jävla idiot. Hur vågar du säga så om pappa? Hur kan du med att säga att han inte vet hur det är att ha det svårt? Han har för fan älskat dig som den son han aldrig fick!! Han har funnits där för dig hela tiden, tagit in dig under sina vingar fast alla varnade honom för det. Jobb, pengar, lägenhet, dator, bil, han hjälpte dig med allt. Han gjorde allt för dig!!!

Jag hoppas du ångrar vad du gjort. Jag hoppas det plågar dig på nätterna. Att du ligger vaken och våndas över hur fult du skött allt, hur vidrigt du betett dig. Men jag tror inte du gör det. Det är ju inte ditt fel, eller hur!? Det är ju alla andra som är emot dig. Det är ju alla andras fel, förutom ditt!!

Din djävul, jag älskade dig som en bror!! Hur kunde du göra så??!!

Snippa??! Skärp er för fan!!

Orsaken till min irritation

Kom inte och försök ge mitt kön ett namn som har sitt ursprung i ordet snopp! En snippa?? Vilket jävla pucko har kommit på detta töntiga jävla ord?? Låter som en såssnipa ju! 

Jag har en fitta, möjligtvis en mutta, och den dagen någon försöker övertala mig att använda ordet snippa är den dag jag byter kön. Det manliga könet har ialla fall namn av alla de grovhetsgrader:

* Snopp
* Kuk
* Penis
* One-eyed trousersnake
* Åderpåle
* Köttsvärd
* Kärleksstav
* Pocket rocket

The list goes on and on.....

Varför skulle det vara fel att använda de ord vi redan har för det kvinnliga könet, varför behöva skapa ett nytt? "Det är för barnens skull, att de små tjejerna ska kunna namnge sitt kön" säger många. Om min framtida dotter någon gång använder ordet snippa, så skulle jag känna att jag misslyckats i min uppfostran av henne. En så vacker kreation som en mutta förtjänar ett bättre namn än det banala försöket....



Mer fitta åt folket!!