Ett helt nytt rum!

Jag fick ett nytt rum i min lägenhet i veckan :)! MIn pissiga jävla hall, som fått mig att må fysiskt illa varje gång jag klivit in i den, har fått en välbehövlig makeover! Tack pappa för uppsnoffsningen!!

Hall före:

Hall före

Fy för den lede, och detta har jag bott i i två år??

Hall efter

Hall efter

Now we're talking :)!!

Inhandlat idag...

image153

Wiiiiiiiii :D!!

En lite nice känsla...

... fast ändå så störande! Det är kul, men störande! Kittlande, men störade!

När jag inte vet hur jag ska tänka så lutar det alltid åt detta håll. Lägg av med det! Inget att tänka på, inget att bry sig om. Inbillning, bara inbillning...

Fast jag fnissar åt mig själv, rätt rejält. Roligt att vara lite fnissig ibland. Me like! Oväntat som fan, men jag kan inte sluta tänka.... I bilen, på jobbet, framför tv:n, i sängen, vid matbordet.... överallt dyker samma tanke upp, för att sedan försvinna, och strax komma igen.

Det hade varit kul, men nej, eller nja? Jo, faktiskt. Kan sugen vara rätt ord? Eller nyfiken?

Jaja, whatever, det går aldrig som man tänkt sig ändå. Bara att bita i det sura äpplet tillslut och inse att det nog är andra saker som funkar bättre för tankens objekt...

I  morgon: Köpa ett spel till Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!


Ett hårt slag emot demokratin (plus lite julsnack)

Jag har mycket att berätta en hektisk jul, men first things first....

Benazir Bhutto blev idag mördad. Alla människor som blir mördade är en förlust för mänskligheten, men att någon blir dödad för sina politiska åsikter är lite värre ändå. Det är ett brott mot hela mänskligheten och ett försvårande av demokratins framväxt i hela världen.

Hon blev som första kvinna vald till ledare av ett muslimskt land. Hon blev jagad ur landet och fick leva i exil i 8 år. Hon var segertippad inför det Pakistaniska valet. Benazir Bhutto kämpade för demokratin i Pakistan. Detta är några av osakerna till att hon mördades, vad följderna blir får tiden utvisa.

And now for something completely different....

Jag har haft en helt fantastisk jul! Dagar fyllda med glädje, mat, umgänge och allt annat som hör julen till. Det började faktiskt redan i fredags, med vad som skulle vara ett pepparkaksbak men som, efter en urballning från de två som tog initiativet, utvecklades till ett spel/tv/youtube/film-häng ända till halv fyra på morgonen. Tack Björs och tack Svante! Särskilt tack till Svante, som var den uthålligare av de båda! Såna filmkvällar vill jag ha mer av :)! "Is the ham.....scilent?"

Lördag kväll spenderades på Kelly's i Göteborg. Inte det vanligaste att jag tar mig dit, men FAN vad kul jag hade!! Så många underbara människor på samma plats, det KAN ju inte bli annat än succé!!! Tack tack TACK till Byzze, Hanna, Justin, Carl, Elias. Linn, Ohlsson och Madilyn för en kväll som inte kan återberättas, då ordvitsar och urspårningar stod som spön i backen!

Sen var det ju dags för julafton. Mycket släkt, mycket mat, mycket julklappar och MYCKET trevligt! Jag älskar julen!

Juldagen kunde ha spenderats på Hotellet, men jag hade viktigare saker för mig ;). Jag och Malin snyggade till Homer för annadagens utställning, som gick helt SUVERÄNT! Men jag skriver inte mer om det här, utan hänvisar de som kan finna intresse av det till
Mias Hundar . Uppdateringen där kommer dock dröja tills i morgon, då bilderna inte är riktigt redigerade än.

Så nu sitter jag här, och har snabbuppdaterat om julen, tittandes på mitt julklapps-Wii som inte alls är särskilt snabbt på att uppdatera sig ;). Men då kan jag bara blicka ut i hallen på mina nya, SJUKT snygga tapeter, så glömmer jag tid och rum.

Mallig morsgris

Jag har förgyllt min kväll genom att titta på Galenskaparnas En Himla Många Program. Det spelar ingen roll hur ofta jag ser det, jag garvar lika gott ändå. ÄLSKAR Galenskaparna. Hobby, Knut Kragballe, På Vinden, Perkele Studio X..... The list goes on and on and on på underbara sketcher och karaktärer!

Men just idag så såg jag på avsnittet där programmet MachoLasse visas. Och helt osökt kom jag att tänka på att musikframträdandet där stämmer så klockrent på min familjerelation. Ni som kan eran Galenskapartrivia vet vilken låt det är, men för er andra kopierar jag in det väsentliga i texten:

Men som du måste veta så är det så
Att om det nånsin ska kunna bli vi två
Ja, om du nånsin ska få behålla mig
Så måste mamma acceptera dig!

Du är okey, du är helt okey! - Okey!
Du är okey, du är helt okey! - Yeah, yeah!
Du är okey, du är helt okey! - Okey!
Du är okey, du är helt okey! - Yeah, yeah!

Ja, mamma måste veta hur gammal du är
Om du går i skolan eller står i affär
Ja, mamma måste veta, om du är unik
É din mamma vacker, e din pappa rik?


Det är verkligen så för mig, jag skulle aldrig kunna vara i hop med någon som inte gick i hop med min mamma (eller inte gick ihop med min övriga familj och släkt). Jag har en såpass tight relation med familjen och umgås såpass mycket med dem, att det skulle inte funka att försöka vara tillsammans med någon som inte passade in. Och tro mig, det är inte många som kommer igenom det nålsögat och blir accepterade. Absolut inte för attmin familj är svår, tvärtom. Men det är inte många som är värdiga att tas upp i gemenskapen ;). Hitills är det bara en som lyckas charma sig in helt och fullt, både hos mig och hela min släkt....
 
Vissa skulle säkert anse detta sjukt, men jag finner en enorm trygghet i det. Min familj skulle aldrig acceptera någon som de inte anser är värdig mig....

(Sen behöver de nog lära sig skillnaden mellan potentiella partners och toyboys. Toyboys inte behöver vara värdiga, det räcker med att de är goa ;) )

Nu, sova! Homer har redan däckat efter en kvällsrush tillsammans med Baloo!

Åh trött!

Oj oj oj vad det känns att det var längesedan jag jobbade heltid! Var på jobbet mellan 07.30 och 15.45 idag, inte riktigt heltid, men ändå mycket mer än jag vant mig vid! Så huvudet och kroppen är tröööötta! Jag är otroligt glad över att jag och Homer tog en promenad till jobbet i morses, då är ju ialla fall hans fysiska motion avklarad, bara lite klickträning kvar som man kan göra inne :). Jag tror fan inte att jag hade pallat att gå ut och gå just nu, kanske senare dock...

Men vad som är ännu värre än min trötthet, är att jag har ett pinsamt tomt kylskåp!! Inte ens en ungkarl som varit bortrest några veckor kan ha det så tomt som jag har det! Och pengarna för en storhandling finns inte just nu...  Fick ju fan sno ett tredjedelspaket snabbmakaroner hos mamma och pappa för att kunna laga mat idag :P! Tur att det är julhelg, då överlever man tack vare all smaskig julmat och behöver inte köpa något själv, wohoo!

Till sist, innan jag glömmer av det, kommer en liten julhälsning till er som kikar in här:

image152


Uppdatera mera?

Fan, har så mycket att göra nu för tiden att jag inte hinner sprida mina djupa (eller ens mina ytliga) tankar. Jag känner inte att jag har så mycket att dela med mig, mitt liv intresserar nog enbart mig just nu, och omvärlden har inte gjort så starkt intryck på mig att jag känt ett begär att diskutera det på länge.

Men jag rodnar, tackar och bugar åt er som uttryckt en saknad av mina cyberanteckningar. Det är smickrande att veta att jag roar er :). Så fort jag har strukturerat upp mitt liv helt med jobb och allt, så kommer bloggandet bli mer frekvent igen gissar jag!

Fan, jag har kommit på att det lackar mot jul jävligt rejält nu, och jag har inte köpt en enda julklapp än!! Illa illa! I år blir det dock bara shoppat till den allra närmsta familjen, har tyvärr inte råd med mer :(. Finns så många människor i min närhet som är värda all världens julklappar, men jag hoppas att ni vet om det!

Min irriterande förkylning har fixat till sig rätt rejält, fortsätter det så så blir det Party och Partey på lördag! Då ska jag till GBG och festa loss med mina underbara utflyttade vänner. Vi ses inte ofta, men när det väl blir av så blir det jävlarimej festande och skratt tills man gråter ögonen ur sig! Älskar dem allihop, mina England/Halmstad/Umeå/GBGboende vänner!!!

TIll sist så ska jag lägga upp en bild jag fick mailad till mig idag från min arbetskollega. Den är tagen på vår julfest, och ni kan ju gissa vilket humör jag var på under kvällen ;)

image151

Happy Happy Joy Joy!

Nu rinner de' te'!

*dräggel*

Oh herre min Jesus och alla tolv jävla apostlar!!!

GE MIG!!!!

It doesn't take two to tango.....

Lyssna bara. Det är ofattbart. Tack Björs som visade mig detta.




Det HÄFTIGASTE jag hört på länge!!!

Here kitty kitty kitty


Tack som fan Rockbaren!

Thank you!

Mycket trevligt att komma hem till ett brev från Rockbaren. Ännu trevligare var det som låg i:

* Ett stamgästkort, som ger en rätten att gå före i kön!
*Ett presentkort på 500 kr!

Tack som fan, you made my day :D!

Min Björs har ett litet annorlunda liv än andra...


Björn Widerholm

Ålder:83
Civilstånd:Student
Yrke:Singel
Moderklubb:187
Position i laget:75
favoritspelare:Holmalunds IF
Gör om tio år: 
I matlådan:Mittfält/forward
dold talang:Liverpool FC
Filmtipset:Dave Grohl
Resmål:Björn
Sparas sist i gottepåsen:8

Seriematcher säsongen 2007/2008
LagSpelade matcherMålVarningarUtvisningar
A-Lag herr 3 0 0 0