Fertilitet och Födelsedag

Klackarna i taket och prisa Gud, Athene är dräktig! Jag och syrran var i Falköping igår och fick det konstaterat via ultraljud. Detta innebär att det inte är något fel på syrrans hingst Eros. Lyckliga dag, en sten föll från hjärtat på oss båda. Så nu är det fritt fram för betäckningar, och nästa år kommer förhoppningsvis två Eros-föl se dagens ljus på Hönsetorp.

På kvällen var det öppen bar i Hol, då min kusin Joakim fyllde 21. Mycket mat, mycket släkt, mycket myyysigt! Jag firade Eros fertilitet med massa massa sprit, och kvällen var helt underbar. Och den avslutades på bästa möjliga sätt, med Vat 69 hemma hos B.E,  that loveable chap! Det, mina damer och herrar, är sällskap av världsklass. Det känns bara så rätt, bra och välstrukturerat, där vi båda vet vad det handlar om. Och alla dessa skratt, goddammit vad det får mig att må bra!


And now, for something completely different:


Ditt fega jävla äckliga, sönderknullade patetiska kräk! Hur har du mage att kalla dig för människa? Hur har du mage att skylla ditt värdelösa liv och dina förbannade jävla fel på andra! Väx upp för fan och ta ansvar för dina handlingar! Du är av den lägsta rangen på den mänskliga skalan, en patetisk jävla lögnare! Du förtjänar inte att andas samma luft som den du behandlar så illa! Hur i helvete kan du med att försöka vända allt till att det är synd om DIG?? Det är FAN inte synd om dig, du är ett jävla low-life, en människospillra, en dålig ursäkt till man! Du kan för fan inte försöka få det till att du är oskyldig till allt, ditt jävla förbannade svin! Jag är så ARG på dig!! Hur fan kan du med, hur fan kan du leva med dig själv?! Hur fan kan du titta någon som litar på dig i ögonen och ljuga personen rätt i ansiktet, om och om igen?? Hur FAN är du funtad?  Du är ett förbannat jävla svin, och om jag aldrig ser dig igen så är det fan för tidigt!! Skyll fan inte dina förbannade fel på andra, endast DU är ansvarig för DINA val och beslut!! Jag har alltid trott illa om dig, och det är fan inte konstigt när man får det bekräftat att du är en DÅLIG människa gång på gång! Jag har försökt ha överseende med dig eftersom du varit en viktig del i livet för någon jag älskar. Och jag HATAR dig för det du gjort mot henne. Ditt förbannade jävla äckel, undstå dig inte att komma nära henne igen!!

TP med Björs och Tråk-Åke

OM han inte hade lämnat walk over pga gnälligt, sömnigt sinne, så var SnyggBjörn på väg mot en seger i TP. Prisa Gud för honom dock, han stillade min och Åsas hunger, både den fysiska och den könsliga ; ).  Slemmig, men mättande.

Folle och nachos, FTW!

UUUUUUUUUUUUUUSCH!!!



Jag ryyyser
!!

Viljan är svag och köttet är starkt....

.... and who am I to complain? Säger som Brittan, Ooops, I did it again : P!

Trefaldigt jubel för Tråk-Åke, som hängivit sig åt bra framfusighet!!



Även jubel för:

* Tack-för-flytthjälps-middag hos Lenas föräldrar
* Singstar
* Efterfest med roliga pojkar
* B.E´s citat om efterfesten: "Fyra bögar och en flata, fan vilken misslyckad fest ; )!"
*
B.E själv
* Conan Barbaren
* MMS kl 06 på två fiiiina nordsvenskar

Världen snurrar, medan jag försöker ligga stilla....


Smskontakt av oönskad sort

Åh vem sms:ar mig inte nyss, om inte den underbara människan som jag inte klarar av att vara med, vars nummer jag raderat. Ett sms med underliggande invit. Ett vänligt, men kyligt sms tillbaka var allt personen fick, sen raderade jag smsen och därmed nummret.

Men jag ska inte säga att det inte kändes lite i själen.....


Förövrigt sitter jag och läser gamla poesi - och dagböcker från så långt bak som när man gick i sjätte klass! Och fy vad pinsamt det är att läsa vissa stycken, jag var så oskuldsfull och naiv då! Men det är ändå jävligt kul att se vad som hände förr, och vad jag tyckte och tänkte om saker då.

I have a new addiction....

...och den stavas HEROES!

Tack vare Mart har jag kunnat se denna serie så som jag vill se serier, i ett sträck. Jag vägrar bli fast vid serier på TV (förutom Simpsons och Family Guy timmen på 6:an, den tittar jag på så ofta jag kan), så jag väntar tills serien finns att köpa/ladda ner och ser alla avsnitt i ett kör. Kan bli lite jobbigt med serier som gått i massa säsonger, men men, man får ju offra sig lite ; ).

Men tillbaka till Heroes. Jag ÄLSKAR den serien! Karaktärerna, miljöerna, själva idén! OK, visst känns det ibland som lite X-men rip off, men jag accepterar det tack vare att konceptet på något sätt ändå känns fräscht. Manusförfattarna har varit riktigt, riktigt kreativa och duktiga! Man kan relatera till figurernas liv och dilemman, och den innehåller både hjärta och hjärna. Plus en liten roll för Kapten Sulu (Georg Takei) från Star Trek, wohoo!


Ni som ännu inte hunnit finna denna underbara, beroendeframkallande serie, kolla på den A.S.A.P! Den ska nog börja sändas i höst i svensk TV om ryktena stämmer.


Heroes

Sex/FutureLove, Love/FutureSex?

Pryda vänner göre sig ej besvär att läsa, som vanligt är jag för ärlig
Dock inte detaljerad ; )




Jag och Lena pratar ofta, mycket och gärna om killar och sex. Och dessa samtal har fått mig att inse att jag har ändrat inställning totalt de senaste månaderna.

Jag har ,sen Pelle dog, misstolkat mitt sug efter sex med olika människor som tillgivenhet, ibland till och med kärlek. Så här i efterhand har jag ju insett att jag inte varit kär i någon av dessa personer, jag har endast haft ett enormt behov av närhet och just själva liggandet. För lets face it, det är GÖTT att ligga! Ofta och mycket, eller hårt och brutalt som Byzze skulle uttrycka det ; )!

Men nu har jag stött på ett annat problem. Istället för att missta kåthet för kärlek, så har jag på något sätt lyckats separera sexet från kärleken, så nu kan jag verkligen inte tänka mig att bli ihop med dem jag ligger med, och inte heller att ligga med dem jag möjligtvis skulle kunna tänka mig att vara ihop med!? How sick is that?? Liksom,borde man inte bli kåt på dem man kan tänka sig kunna bli bra pojkvänner? Eller bli kär i dem man tänder sjukt mycket på?? Måste bearbeta detta, får helt enkelt sluta ligga med dem jag tänder på ; )



Hå hå, ja ja, så länge mina problem håller sig så här små får jag ju vara glad för det : P! Vad skulle man ta sig till om man inte hade dessa små köttsliga dilemman att oroa sig för.....


 


Litteraturlista HT 07

Wiiie! Har precis beställt alla mina svenskaböcker till nästa termin! Åååh fattig blev jag, över 2000 kr! Men men, är man en boksnobb som jag som vägrar använda begagnade böcker, så får man skylla sig själv. Nya böcker är så otroligt mycket bättre, dels för att jag älskar lukten av obläddrade sidor (det är ett flertal gånger jag gått till bokaffärer och bara bläddrat och luktat i böckerna), och dels för att med nya böcker så slipper jag få äckliga tankar om att den förre ägaren skavt pungen mot sidorna eller ngt sådant....

Kurera mig kurator

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen: ALLA borde under någon period i sina liv prata med en yrkesmänniska om sina problem! Det hjälper, jag lovar!

Jag har sedan i februari gått till kurator, då mitt liv krackelerade något enormt just vid denna tidpunkt.... Och att ha dessa 45 minuter att bara sitta och prata om sig själv och sina problem, att älta sorger och glädjas åt framtidshopp, det är guld värt! "Jag ser ljuset Jonatan" är känslan man får efteråt. Att kunna sitta och gråta tills ögonen blöder, älta saker som hänt för över tio år sedan, det är som att vårstäda själen.

Visst gör jag det med mina vänner också, men jag vill inte tynga er med alla mina tankar, även om ni är de allra bästa människor man kan tänka sig.... Om jag får gråta ut på er axel någon gång i bland, så räcker det för mig. Jag vet ju att ni vet hur ni ska plocka upp spillrorna av mig och sätta ihop mig till mitt riktiga jag igen. Love you loads!!

Nu ska jag till Maxi och panta burkar så jag har råd att köpa frukost : P! Det är drygt att vara student med sommaruppehåll på studielånet....


Harry Potter FTW!

ÄNTLIGEN!


Har nu beställt Harry Potter och Halvblodsprinsen, och förhandsbeställt Harry Potter and the Deathly Hallows! Vet inte om jag sagt det förut, men jag är ett hard-core HP fan! Har alla böckerna både på svenska och engelska, och har läst dem ungefär fem ggr styck...

Det är något av det mest fantastiska  man kan göra, att hitta en bok (serie) som trollbinder en så som HP serien har gjort med mig. Till att börja med ytan på boken, karaktärerna, omgivningarna, språket. Sen handlingen, spänningen och mörkret som sänker sig över texten ju längre in i serien man kommer. (från HP och den flammande bägaren skulle jag intelåta små barn läsa den själva). Sedan att dyka djupare ner i texten, hitta olika delar av intertextualitet (T.ex skolan Durmstrang: Sturm und Drang, någon : )?).

Jag älskar varje aspekt av Harry Potter böckerna, och slukar textmassan så fort jag får den i min hand. Att lägga ifrån sig boken är ju inte att tänka på, utan den måste passas in att börjas på de dagar jag har ett par timmar över, så jag kan läsa från pärm till pärm. Det ligger ett sånt massivt arbete och en sådan finess bakom dem att jag blir överväldigad av J.K. Rowlings genialitet och minne. Alla som läst/hört en intervju med den kvinnan vet hur fantastiskt gott hennes minne är, då hon kan svara på de mest detaljerade frågor om triviala saker från fans utan någon större betänketid. Jag beundrar denna kvinna sjukt mycket. 

Och sen för att vara lite mer ytlig..... Hot damn,
Daniel Radcliffe har vuxit upp! Gimme gimme!

Das Kartoffelfestival

Phew, äntligen över för denna gång! Blev relativt bra balans på det detta år, fredag sjukt bra väder och jag var skitfull, lördag hällregn och jag var nykter. Älskar mig själv när jag kan köra bilen hem vid dåligt väder och inte behöver traska i spöregn.

Dock lite väl hårt på fredagen än det var meningen.... Måste ha varit mitt bra humör och  min snygga klänning, blir fan alltid lika berusad i den : P! Kvällen avrundades ändå med en oväntad soffövernattning av en gammal "vän?" (som vekrade tro att han skulle få mer än att sova, men icke!). Dock, tack vare osmidigheten hos vissa vänner (läs : Emphatic ;) ) så kan det nog vara så att folk tror att det skedde mer.... men men, WTF, det bjuder jag på : ) ! 

Kvällen slutatde även med ett raderande av ett kärt mobilnummer, som går till en underbar människa jag älskar att umgås med, men som testat mitt tålamod en gång för mycket... Jag må vara överseende med mycket, men folk som antar att de vet vad jag tänker och tror, de kan bara dra åt helvete. Så, om kontakten återupptas från andra hållet, finns det bara en vänlig diss att vänta. Lite sorgligt, men vad fan, varför skaffa mig problem medvetet? (nu gäller det bara att fyllekåt-mia kommer til samma insikt som nykter-mia : P)

På tal om kontakt, fick jag tag på en gammal skön bekant via sms, som jag inte pratat med på över fem år! Fan vad kul det var, och han verkade tycka det var lika kul! That made my weekend!

Nu har jag världens största dilemma: Pizza eller kebab??

Jag blir så trött....

När FAN ska folk inse att om man väljer att sätta barn till världen, så har man åtagit sig uppdraget att göra deras liv så bra som möjligt! Precis som med djur så är det ingen rättighet att skaffa barn, man måste fan förtjäna det!

Man har åtagit sig att älska dem, vårda dem, få dem att känna sig speciella, särskilda, att de är värda någonting. Man ska vaka över dem, vakta dem, skratta med dem och skälla på dem. Man måste vara den vuxne, sen man skaffat barn så SKA de gå före allt annat! Visst ska man ha sitt egna liv, men man är ta mig fan SKYLDIG att se till sina barns bästa!

Och så finns det folk som gör
så här....



Tvångssterilisering FTW!!!

Morgonpromenader är underskattade

Gick runt Gerdsken idag runt halv åtta. Goddammit vad skönt det var! Men det var fan precis på gränsen, för när jag kom tillbaka hem igen så hade graderna stigit till kokpunkten. Vill man motionera nu så måste man ju se till att vara uppe med tuppen eller vara vaken inpå småtimmarna. Fast jag ska inte klaga, jag har ju iallafall inte päls som mina små killar har. De ligger bara helt utslagna hela tiden, nu har jag efter några timmars solande tagit mig ner i källaren så de ska få svalka sig lite.

Förresten är jag heeeeelt värdelös :P! Har fortfarande inte fått gjort min sista uppgift. Tack och godnatt.... att jag inte bara kan få gjort den så jag slipper ha den liggandes i bakhuvudet hela tiden!! Crap... Har ju dock fått otroligt mycket bra respons även i efterhand för "min" examinationsuppgift, så jag får väl flyta på det lite.

Fråga: Är det en komplimang när *någon* säger till en "Du måste ha legat med massa killar!"  : P ?!

Uppdatera sällan blir det ofta...

Fan, har ju inte en chans att blogga ens hälften så mycket som jag vill! Sitter fortfarande strandsatt utan varesig tillgång till blogg eller msn. Vojne vojne, hur ska det gå för fladderdalen??

För övrigt har jag varit bakfull i två dagar nu :P! Icke kul! Svågern fyllde 30 i onsdags, så i lördags var det fest för honom. Och jävlar vad kul det var! Inte lika kul att både jag, syrran och svågern endast orkade gå ut och lägga oss ¨på gräsmattan på söndagen, sen sov vi där till 18.... Seeeega var vi, börjar bli för gamla för fylleslag! Och att jag har sår och blåmärken på både knän och i ansikte, det ska vi inte ens prata om.....

Jag hade även en sjukt bra fredag! Började med en romantisk middag med Lena och Liam på den nya italienska restaurangen i stan. Efter sjukt god mat (och en barnspyaaccident som vi lämnar därhän) traskade vi runt i stan, köpte lite folköl och gick hem till dem för att webba lite. När mor och son började dåsa till, så lånade jag en amningströja av Lena att ha över klänningen (utan klänning blev urringningen lite väl exotisk.... ;) ) och färdades med apostlahästarna hemåt. Inte ens halvvägs kom jag förren jag utanför FoF stötte på min käre bekant Herr Hildor, där han satt och klagade över ömmande svanskota efter hård brännbollsmatch. Så jag tog mina medhavda folköl och slog mig ner med honom och hans sällskap.

Det var faktiskt sjukt myyyyyyyyyyysigt! Kvällen var mer än ljummen, himlen var nästan ljus, och alla var glada och sommarlyckliga. Inte blev det hellre sämre av att två av mina morbröder och två av mina kusiner dök upp och gjorde oss sällskap. För att inte tala om att mina drömmars man Björn (aka SnyggBjörn ;) )  och musikens vidunder, denna skivsamlingens mästare, denna musikvalets poet Svante också dök upp och förgyllde vårt nattliga samkväm. (den senare gav mig även bannor för att jag inte skriver tillräckligt mycket om honom i min blogg, my apologies to you Svante ;) )  Tror även att jag hittade en ny vän i Sundet aka Abborren aka Johan. En mycket trevlig grabb trots hans böjelse för romantiska komedier ; )! Inte heller förglömmas skall B.E, som alltid är ett lika sjukt bra sällskap! Ännu en sjuk och underbar bekant till mig som gör mycket bra....

Så, helgen har varit miche miche brååååå, med mycket trevligt umgänge både dag - kväll och nattetid :)!



Till helgen: Potatisfestivalen

Sola i Karlstad

Har spenderat måndag och tisdag i Karlstad för slutexamination i denna kurs, och avslutning på min första termin. Gestaltningen gick hur bra som helst (MovieMaker FTW!) och jag och Magda fick hur mycket positiv respons som helst! Falköping rules!!

Och fy fan vad kul jag har det tillsammans med mina kurskamrater! Finns så många som jag gillar så jävla mycket! Tack vare min utbildning har jag alltså skaffat mig kompisar i Lidköping, Lilla Edet, Orust, Degerfors, Årjäng, Karlstad och några platser till. Distansutbildning är fan så mycket bättre än internetdating ; )! I måndags var jag ute med fem av dem + en make och åt god mat, igår nästlade jag mig in i Karlstadsgruppens slutfirande. Öl och snacks och mängder av skratt gjorde att ångesten var stor när jag var tvungen att säga hejdå redan kl 18 för att inte missa min buss hem, där jag fick sms som påpekade hur otroligt trevligt de hade och hur de blev fullare och fullare. Avundsjukan frodades i mig.

Dock hann jag bli bjuden tillbaka till Karlstad i juli, då jag, Tim (20),  Jenny (22) och Agneta (47) ska göra staden osäker under en långhelg. Jenny och Agneta skulle ha delad vårdnad av mig, och Agnetas 27 årige älskare ("tanten" är heeelt galen och häftig!) var gästlistansvarig på några klubbar. Klasskamrater är bra att ha :)! 



För övrigt: Är det normalt att känna igen sin killkompis röv och gångstil på ca 60 m avstånd ;) ?

Planen för veckan:
Idag: 30-års kalas.
I morgon: Ansiktsbehandling (tack som fan Lena!!), ev fika, sen försäljningsmöte på Arkitektvägen
Fredag: Derby Holmen - AIF, kanske öl och utnyttjningsförsök ; )
Lördag: 30 årsfest i Hönsetorp

Späckat schema i underbara tider!

En liten tanke?

Att hålla all världens styrka och kärlek i sin famn, att hysa plats åt världens hat. Att utnyttja utan att utnyttjas. Alltid konspirerandes, innest inne allvetandes! Jag är stolt över att vara kvinna, och över att vara jag....

FoF FFS

En trevlig, dock lite urartande kväll, igår på FoF. Sommaröl med parasoll och sugrör smakade mumma, så fler än beräknat slank ner... aj aj aj, hemma vid fyra. Men jag fick ju motion i alla fall när jag promenerade till (den oväntade!) efterfesten :)!

Men när jag vaknade i morse, insåg jag ännu en gång varför jag säger till mig själv att inte vara ute och festa. Visst är det kul för stunden, men sedan är det som ett tomt hål både i själen och i plånboken. Det är så ytligt, så just nu. Det ger mig inget bestående, mer än lite lätt huvudvärk och några glada minnen. Minnen ska man inte förringa, visst, men jag vill ha ngt mer..... Men ingen skugga kastad på mitt sällskap! De tre musketörerna och Dartanjang (Mudden) var trevliga som få, som alltid!

Men jag måste lära mig att fatta att jag själv vet vad som är bäst för mig, att det alltid är samma sak hela tiden. Jag vet vad som är värt och ovärt....

I morgon sker något som verkligen är värt! Hästskötar- uppgifter! DET är att leva och njuta!
 
 

Time keeps a-slipping

Så, överlevde gårdagen i år med. Visste att jag skulle göra det, men det är fan aldrig roligt.... Jag känner mig aldrig så ensam som jag gör när maj börjar gå mot sitt slut.

Men men, dax för nya tag. Jag kan inte bara överleva, måste leva också....

Så helgen ska startas med en helkväll på FoF med De Tre Musketörerna, a.k.a. Järngänget :P! Vi som står när de andra faller and so on. FoF FTW FFS!!

Sen blir det till att vara kreativ i morgon, har både en medieuppgift, en stooor gestaltningsuppgift och en 30-årspresent att fixa i helgen. Och på söndag har jag hyrt ut mina tjänster som hästskötare/matsäcksfixare. Folk som inte har ngt särskilt för sig kan ju dyka upp på Bollebygds Ridklubb och hejja fram Fröken Foglé och Mongorillo till MINST 65% i båda ritterna :)!

Hmmm... undrar om min self-tan-lotion har absorberats nu så jag slipper vara naken mer? Hoppas att den fungerar bra och jämnar ut hudtonen lite, råkade sola mig till en härlig dansk flagga-nyans igår... kritvit och knallröd, yay vad sexy!

Men men, som min vän Camenbär alltid säger: Hellre brun (eller röd :P) och fet än blekfet!

Snart: Foot Of Africa!