Dagens ungdom...

Andra dagen på min VFU idag. Och jag kan inte sluta förundras över respektlösheten hos vissa elever! Ord som cp, bögjävel, dum i huvudet osv far som skottspolar genom luften, och detta till lärarna! Är jag fel ute som kräver lite mer uppfostran av folk, även om de är i de "svåra" pubbeåren??

Fast vissa elever är rätt söta också. Idag bad en liten kille mig om hjälp på engelskan, en av de bråkiga eleverna. När han väl kom bort från sina stökiga kompisar verkade han faktiskt vara rätt seriös och intresserad. Det gäller nog för rätt många elever, att bara de kommer bort från kompisgänget så tycker de egentligen inte att skolan är så sjukt tråkig och ointressant som de vill ge sken av.

Mitt problem i min lärarroll kommer ju vara mitt temperament. Man FÅR inte få utbrott på eleverna JÄMT, man FÅR inte förlöjliga sina elever, man FÅR inte påpeka att de är regelrätt dumma i huvudet...  Som idag, kort konversation när jag presenterade mig:

"Tuff" kille: Varför valde du denna skolan att praktisera på, den är ju helt värdelös! Suger fett!
Jag: För att jag gick i denna skolan för flera år sedan, och jag vill se hur den har utvecklats sen dess.
TK: Den har fan inte utvecklats nått, se på alla cepisar här!
Jag: Ja, jag ser det på dig.....

Kanske liiiite för hårt : P? Men va fan, jag är ju inte lärare än, så lite friheter måste jag få ta mig!  

Nu ska jag ha en internetkonferans med min studiegrupp (om föreläsningar jag inte sett än, braaaa), sen tillbaka till skolan för två lektioner till. Sen avskedsfika på Götas, och så en tripp till Hellys kakkalas i GBG senare.

Tjo!


Fear & Love

Nu är det fan dags för hjärta och smärta igen! Weeping Willows nya album Fear & Love är i min ägo, och det är så vackert! En återgång tillbaka mot deras underbara debut Broken Promise Land. Att lyssna på den debuten, att riktigt höra den, är att veta hur det känns att vara kär. Och framför allt, att vara olyckligt kär. Detta nya album har också ett visst mått av den känslan. Det är vackert....

Weeping Willows tar mig tillbaka, tillbaka till året -99. Oskuldens tid, innan världens ondska och orättvisa satt sina spår i mig. Jag var ung, dum, och så sjukt kär i mitt livs stora kärlek.... Well, åren går fort. Nu är jag äldre, fortfarande dum, och har så smått tappat tron på kärlek. En bitter gammal hagga har man blivit, fan vad härligt ; )!

Och rastlös är jag!! Har saker jag kan göra, men inget som skulle stimulera mitt sinne! Kräsen är jag på mina sysselsättningar..... Därför fastnar jag framför datorn hela tiden, bloggandes bort ännu ett par minuter medans jag försöker samla tankarna....


Roskilde -07, någon : )?


Men va fan.....

Nu har Word kukat ur också! Det är FAN inte min dag med datorn idag i alla fall : P!

WTF!!

Hur fan lyckas jag?!? Verkar som om jag råkat avinstallera min dvdrom i datorn?? GÅR det ens att göra?? 

Var är mina datorkunniga vänner när jag behöver dem????

PAAAAAAPPAAAAAA!!!!

Safety first!

Visst att man ska skydda sig när man är ute och surfar, men detta gick väl liiite till överdrift... ; )?

Safe cybersex....

Är det detta som kallas för safe cybersex?



För liten hjälm eller för stort huvud ; )?

Mart ville också känna sig säker under fläkten :)

Och så säger folk att JAG är konstig.... : P!

Eeeeh...

Ok, kl är 04.26, och endast Mia är vaken! WTF!?! Tyckte ändå att jag gick upp relativt tidigt idag (08.20), så jag borde vara sovsugen vid detta laget... men ICKE!!

Fan, nu kommer dygnet vrida till sig som faaan för mig igen.... tur att jag gett upp tanken på Falköping i morgon, det hade nog inte fungerat!!

Borde kanske hålla mig vaken tills i morgon kväll nu, men det tror jag inte kommer gå. Jag kommer väl somna runt 6 sisådär och sova bort en hel dag. Fuck that shit, det har jag inte ork med! Men men, är huvudet dumt och olydigt får kroppen lida....

Någon som håller mig sällskap över en kopp kaffe eller 20 i morgon för att hålla mig vaken : )? RING OCH VÄCK MIG, låt mig inte sova bort mitt liv : P!!

Folle och fincigg, för fan!

Men ååååh kan en flicka inte ens få ha en depression ifred utan att man blir anklagad för att vara tråkig : P?  Men du har så rätt så Mart, du är fan den äldre, och klokare av oss (ibland). Kan ju inte spendera mitt bloggliv med att sitta och citera massa låttexter, sen när har det hjälpt! Självömkan är för kvinnor och barn!


 

Så för I helvete, får ta och ta mig i kragen och bli lite intressant igen. Inte mycket nytt vatten under broarna dock, när jag inte har varit heeeelt under isen har det mest blivit… just det, Götas och Åsa. Två institutioner som aldrig ger vika, dock kommer Götas ändra sig fr.o.m. torsdag, då de nya ägarna träder in….R.I.P Götas-epoken med Sulan och Sally, it will be sincerely missed! Men men, den nya epoken startade rätt bra, då jag och Åsa blev presenterade för de nya ägarna som ”en del av inventariet”, hahaha! Tro fan det, har man haft det som stamfik sen 14 års ålder så ska man absolut räknas till en del av inredningen!

 


(För övrigt så har jag lagt märke till att det kan bli lite resande för mig i år… Första anhalt Irland, sen Grekland, och sist, men fan inte minst, så börjar det smidas planer inför Roskilde!! Jag är liiiite i valet och kvalet fortfarande, men kombinationen öl, sommar, mat, musik, Mia, Patrik och Jörgen har ALDRIG slagit fel förut!! Eller, hrm, det beror ju lite på vad man menar med fel och fel…. : P!)

  

Fan, nu har jag ju fått upp ångan, why stop now?!? 

                       


Dagen idag:
Vid nio var jag uppe med Warro (min ena hund) hos veterinären. Stackaren har fått massa konstiga eksem, så nu är han fläckvis naken där vi var tvungna att raka honom för att få bukt med det. Kom därifrån med tre recept (antibiotika, cortisonsalva och så vätskedrivande till Beatnik, andra hunden). Feta 550.50 kr gick det på, men vad fan spelar det för roll när det gäller ens älsklingar?

 


Efter mitt pengadränerande besök på Apoteket blev det checkpoint Oriongatan med Åsa för att fika hos den nyopererade Carro. Mycket trevligt, även om kaffestunden stördes lite av VÄRLDENS kåtaste katt! Lilla Molly bara åmade och jamade sig så det stod härliga till, trodde fan att det bara var jag som var så sexuellt frustrerad ; )!


 

Efter utförd fikastund tog jag en snabb tripp hem och bytte om till jordens mest underbara plagg: Ridkläder! Mötte upp med Åsa i stallet där vi mockade en kärra skit, la upp hö och mat, ryktade lilla Marillo och tog oss upp till ridhuset. Och som den vänliga själ som Åsa är, så fick jag också en liten ridtur, wiiie! Stackars Marillo, det måste kännas när han får över 30 extra kg på ryggen, men det kan han ha! Kan ju inte få semestra med smärta flickor som Åsa hela livet ; )!


 

Efter ridtur, tripp till jobbet och lämnade tillbaka mammas bil, sen iväg till Götas och mötte upp med Åsa, Jörgen, pappa och Maja med Svante. Trevlig fikastund, inte aaaalls lika spänd som när bara Jörgen och Åsa fikar ; )

 


Skulle ha gått på handboll med Mart i kväll, men oroade mig för att inte orka med människorna. Så jag dumpade den idén och hängde med Åsa till ÖB och sen hem till henne, där kvällen kan summeras med 

  • Mat
  • Folle
  • Fincigg
  • Webb

Vi kom även på, att idag har vi spenderat nästan 12 timmar tillsammans! OMG, värsta toffelförhållandet ju : P!


 

 

Kan berätta att jag varit på min första praktikdag på ett högstadium här i stan.

Det jag funderar på då är : Hur bra är det när man läser till lärare och kommer på mer och mer att man HATAR barn : P?? Kanske redan nu borde fundera på att byta karriärsinriktning….? Äh, får väl ge det ett tag, blir det inte bättre då så är det bara att byta till ngt annat.

 
Det ordnar sig! 



Och förresten, ingen kan vara bra på allt, så låt min lugg vara sne om den nu råkade bli så ;)!!!!

 


Nu kanske dags för sömn? Klockan är visst SJUKT mycket ser jag nu när jag tittar på den : S! Men om man fan inte är trött, vad göra då?


Kort och koncis fråga...

...vad fan är det för fel på mig?

I come undone

Bryt i torsdags, högstadiet i fredags, Hönsetorp på kvällen och Göteborg Horse Show idag. Och nu, Monty Python tills ögonen blöder!

So rock and roll, so corporate suit
So damn ugly, so damn cute
So well trained, so animal
So need your love, so fuck you all
Im not scared of dying I just dont want to
If I stopped lying Id just disappoint you
I come undone


Your eyes

Loving is an art
We got it wrong from the start
We made love before
Now our love's become a war
A thing that seemed so right
Has turned into a bitter fight
It's driving me insane
I just want to stroll down Lover's Lane
Your Eyes
What do they see?
When they sting me like a bee
And numb me with surprise
Your Eyes
When your hope fades
They can cut like razorblades
And turn my blood to ice
We can't see each other
The way we used to do
And slowly everything is changing
Into something scary and new
I want to scream "I love You!"
But the words don't come out right
I want to throw my arms around you
But I keep my distance
Stuck here with my pride
Staring right into the reason for my Waterloo


Allt blir fanimej bara mer och mer strange? Alltså... oh, fuck it.... Aldrig ens fel att två träter, inte heller kan en rätta till det själv utan hjälp. Det får bli det det blir.... En kopp kaffe, så ses vi när vi ses

Rödvin & shoot 'em up

Ett kul slut på en irriterad kväll! Hade tråkigt som fan, ingen fantasi what so ever! Vad gör jag då? Jo, kontaktar min käääääre Dave Hill och glider bort och får mig serverat rödvin och krigsspel! Kan det bli bättre?? Jo det kunde det faktiskt, för efter ett tag kom även Gud Kresa och förgyllde vår vardag!

Spontant, lyckat och jävligt jävligt kul! Och nu godnatt...... strax : P!

Jag älskar.....

..... älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar ÄLSKAR Johan Glans!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GE MIG!!!!

Det gäller att tillfredsställa...

http://aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1005641,00.html

Är det positivt....

... när ens mamma säger till en med omtänksam men bekymrad röst:

"- Men, Mia.... Har du inte funderat på att skaffa dig en söt tjej då istället för en kille?"

Jag tror inte min mamma tycker att jag lyckats så bra i mitt val av killar.... : P

Förresten: ÄNTLIGEN har jag kommit tillbaka till Götas! Över en vecka sen jag var där! Total abstinens har jag haft! Och över en vecka som jag inte sett Åsa, hur fan har jag klarat mig??

Men nu ligger världen rätt igen, och jag är frisk nog att ta tag i saker och ting!

I feel so hollow

One more step and I could fall away
If it happened would it matter?
And I can't tell if I should go or stay
Same old picture feel so hollow
How can anybody know what's best for me?
Another page I turn in shame
And my decisions brought me to my knees
I needed someone to blame

I feel so hollow
I feel so hollow
Time to do what's best for me I believe I can change

Once upon a time in broken dreams
Reflection's that I can't face
So hold your breath and make a wish for me
Take me to a better place
Time always seems to be passing by
It never waits for me
If I could do it all one more time
I wouldn't change a thing

The Replacements

Ser på en helt OK, halvmysig footballfilm på TV, The Replacements. Och som så ofta annars, varje gång jag ser på en sån här teambuildingmovie, så finns det alltid minst en lagmedlem that gets my juices flowing....

Jag hade kommit undan lätt om jag sa att det var Keanu Reeves, som faktisk är en av mina unga tonårs-onaniobjekt, ända sen jag såg My Own Private Idaho. Men ack nej, denna dag bankar mitt hjärta lite extra hårt för Rhys Ifans

Rhys Ifans

Me like a lot!

Happy go lucky

Nu fick jag en sån där snabb känsla av lycka igen. För alla mina vänner. Vare sig jag känt er i snart 20 år, eller om jag så bara fått det underbara nöjet av att lära känna er de senaste månaderna, Det är inte tidsintervallen som räknas, utan hur mycket ni kommit att betyda för mig.

Ni som jag kan skratta ihop med, kan vara elak ihop med. Ni som lyfter mig när jag är ledsen och tar ner mig på jorden när jag lider av hybris. Ni som helt enkelt får mig att må bättre, med även de minsta små gester.

Ni som tröstat mig när jag varit ledsen, lett mig rätt när jag varit för full, bett mig skärpa mig när jag varit over the top, fått mig att skratta tills jag trott att jag ska dö.....

Alla dagar och nätter vi delat, alla upplevelser vi har tillsammas och events yet to come. Diskussioner, fikasessioner, musikupplevelser....

Jag hoppas ni fattar hur mycket ni betyder för mig, alla och envar!


Live long and prosper

-Mr.Spock

Men dammit!

Åh varför är man sjuk när man får erbjudande om fest på bästa partystället, där man tillbringat många, många glada kvällar och nätter?? Känner mig inte precis mer positiv nu : P

Annars har kvällen fan varit bra, när jag väl piggnat till. Spenderat kvällen med mina älskade killar, och ta mig fan om jag inte fick en minimalisk egoboost också.... I don´t suck, wohoo!

Och nu är det dags att sluta bryta ihop, och gå vidare. Älskar den känslan av beslutsamhet, gäller bara att hålla kvar den så länge som möjligt.

Och som vanligt har jag fastnat framför Jordan, Rättsläkare..... WHYYYYYYYYYYYYYYY??!!

Weak as I am

Nu har jag sovit nästan konstant sen jag kom hem från Karlstad i onsdags, och även om jag är långt ifrån frisk, så har jag ändå blivit så pigg att jag börjar tycka att det är sjukt tråkigt att bara vara hemma! Jag försöker samla krafter till att bli såpass stark så jag kan göra de två viktigaste sakerna jag har liggande (disken och processdagboken som ska vara inne senast söndag) men jag orkar bara inte ta tag i det!

Och jag måste fan bli frisk snart så jag kan ta mig ut från lägenheten och träffa mina vänner. Min hjärna mår inte bra av att vara ensam, den kokar ihop alla möjliga sorters tankar som får mig att bara må sämre.... Jag är ju för fan i ett känslomässigt Limbo, vet varken ut eller in! Till skillnad från många jag känner så är en crush något jag inte bara slänger av mig hur lätt som helst...

Dagens fråga:  Hur kan att bara vara mig själv fucka upp saker så? Behöver jag ändra på mig eller måste världen lära sig hur jag fungerar, ta mig med en nypa salt och bara acceptera mig?

Dylan Moran

Håller på att zappa lite mellan Scrubs och Dylan Morans föreställning Monster. Hörde precis den rpligaste meningen på länge, när han pratade om dagen då tre skinnskallar ville bråka med honom:

"Det skulle krävas minst tre av mig för att kunna skydda mig mot en tredjedel av en av dem, även om den bara attackerade mig med en bit av röven!"

Undra om det är febern som gör att jag är så lättroad : )?

På tal om Scrubs, jag vill vara Dr.Cox! Sjukt bitter, elak, och bryr sig inte om nån annan! Han e oooond : D!


Sjuk igen!

Jag fattar inte vad jag gör fel, nu är jag ceeepeeeekass igen! Feberfrossa så det krampar i hela kroppen, ont i huvud och hals och ner i lungorna. Sov till 18 idag, det hör inte till vanligheterna....

Så nu ska jag kurera mig med min dundermedicin, Ben&Jerrys Cookie Dough glass, wohoo!


I dina ögon
var det lättare att va
I dina ögon
Jag trivdes bättre i dina ögon


På tal om vackert...

... fan vad spexigt humör vi var på igår då! De mest crazy partytricken kom fram ; )

Party Party
Foto: Justin Sjölander


Need I say more...?


Roadtrip Långared

Så här vackert var det ute när jag och Åsa efter en klassisk ägg&korv macka på Götas bestämde oss för att ta en liten roadtrip:

136508-44136508-43136508-42136508-41
136508-40

Allt känns så jävla mycket lättare när solen lyser!

Åsa, snart är det dags för Pjotr att vila, när Osken börjar leva igen! Snart väder för nercabbat, hell yeah!

Hyperaktiv

Fan, man är inte normal när man efter en hård festnatt somnar vid 7, sen vaknar 10 och inte kan sova mer!! Spritter i hela kroppen på mig, jag måste uuut! Tur att Åsa och Götas finns!

"Förstör för dig själv, det är rätt åt dig!" " Men ge dig Baloo!!"

För att ha förstört det troligtvis bästa som hänt mig sen 2003...... så mår jag sjukt bra. Och det tackar jag Åsa, Mart, Jörgen och Björn för! Ni plockade upp mig från gråtfärdighet  till himmelriket! Att folk kan vara så, att folk kan bry sig så! Säger bara det, hur ofta lagar man mat kl 4 på morgonen!!

På tal om skoskav:

Vad hände med Kepskillen??
Vad hände med gemensam efterfest??
Vad hände med att jag skulle vara nykter idag : P??
Vad hände med taxichaffisen??
Och vad FAN hände med fototagningen!! Snart på en blogg nära dig... : P

Och Mart.... !!! Jag säger bara det, du och jag rockar fan fett!!!



Men ändå trots min glädje ....

Och vi kommer inte längre
Vi är tillbaks på noll
Men ingen kommer sörja
Vi har spelat ut vår roll
Vi glömmer hela skiten
Det betyder ingenting
Vi skulle kommit längre
Men räckte inte till
Vi blev som dom andra
Vi blev som dom andra
Vi blev som dom andra


Jag ville inte detta. Men det kanske är bättre så? Verkar som att jag får skylla mig själv. Känslomässigt dravel... Men jag har i allafall The Hollow som en påminnelse

Bortamatch av den mindre svettiga sorten

Fy fan vilken härlig dag det var i går! Strålande solsken och en hejdundrandes roadtrip till Lund med tre UNDERBARA pojkar. Tack Martin, Andreas och Kim (aka Mart, Andycore och Scofield) för att ni tillslut bestämde er för att jag fick åka med ; )! Var ett tag sen jag skrattade så ihärdigt under en flera timmar lång bilresa! Att målet för resan, bortamatch med AHK, inte var något laughing matter, det kan vi väl låta falla i glömska.... Fick ju ialla fall träffa på Leipe, Rönnborg och Martin också, det är ju inte varje dag det sker!  

Och jag ska förekomma alla eventuella blogginlägg på närstående bloggar genom att erkänna att min partyblåsa är FAN inte bra : )! Fick ju nästan lägga in en pissepaus var 30 minut, annars hade det skett olyckor i Marts bil! Goddamit, folköl rinner bara rätt igenom, och på vägen dubbleras verkligen vätskemängden! Allas vår käre
Andycore fick sig ett gott skratt då vi markerade vårt revir på ett nybygge någonstans längst vägen....

Lite tråkigt avbrott på kvällen bara, när någon vars åsikt man bryr sig om tycker att man är ett vandrande frågetecken och lite halvschizo, när jag själv anser mig vara totalt rak och ärlig. Hur fan kan två personer som egentligen är rätt samspelta prata förbi varann så mycket? Jag exploderade kanske väl lite mycket, men det kändes rätt just då!

Nåja, det är en ny dag idag.Det ordnar sig..... eller?

Vilken underbar (neces)särskrivning ; )

Undrar just var Fru Necessär är....

Åh särskrivning

Sweden Rock, någon??

För i helvete, nu börjar det suga i festivaltarmen här! Och för en gångs skull är det inte Roskilde som hägrar, utan Sweden Rock! Anledningen stavas: Aerosmith!!! Ett band som legat nära mitt hjärta ända sedan jag var liten, faktiskt så var den allra första cd-skivan jag ägde just Aerosmiths Get A Grip! Ett storslaget klassiskt rockband med enorma lager av bra låtar!

 Och sen skulle jag ju ljuga om jag inte nämnde att lite av lockelsen ligger i Steven Tyler... Finns inte många som slår den mannen i djurisk sexighet, grrrrrrrrr!!!

Tyler

Kvalfylld ända fram till kvalspel ; )

Åh sova till halv två är inte min idé om att ha skoj! Men men, det är det enda som hjälper mot mesförkylningar. Det och varma duschar. För mitt andra "problem" hjälper bara kallduschar....goddammit!

Känner mig sjukt mycket bättre idag! Behövde bara sova lite.... Lite näsdroppar, ipren, och mat, så kommer jag vara mitt vanliga, energiska, irriterande, övertolkande, överreagerande, charmiga jag igen ; )!

Nu är jag sjukt sugen på mänskligt sällskap!

TV natt

Fan, skulle ta nästdroppar förut mot min snoriga näsa... råkade ta mammas kortisonspray istället. Den var inte så effektiv som jag hade hoppats : P! Ska hålla mig lugn och fin så mycket som möjligt så jag blir frisk snabbt.... Har redan börjat fundera på utgången till helgen, naughty naughty som Jörgen skulle säga, har ju näst intill blivit uppmuntrad till jakt ; )! Största frågan är, öl eller inte öl?

Och fan vad jag längtar hem till min lägenhet! Sover hos mor och far i natt pga att det ska komma arbetare i morgon och sätta in kabeltv&bredbandsuttaget. Och jag var inte sååå sugen på att ligga och snora i min säng om det kommer massa okända män in och ska röja om bland kablarna.... Inte mitt mest erotiska jag to show of ; ).

Och hur fan ska jag kunna somna nu när jag sov fyra timmar förut?? Där försvann min bra dygnsrytm, crap!Nä, mer TV, kriminalundersökningar på discovery blir det nu. Sen kanske nån stackare vaknar till liv på msn senare, om jag inte däckat innan dess....


Need for speed?

Heldag i Fåglum, inte det vanligaste : )! Tack Mart för sällskap och uppvisning i betsandets sköna konst! Fast andra strykningen måste du nog klara ensam ; ).

Och VARFÖR ska jag vara så där löjligt ynklig och småförkyld! Orkeslös blir jag, goddamit!



Upptrappning: Att öka på någonting, utöka, vidareutveckla
Nedtrappning: Raka motsatsen

So what is it baby, spit or swallow : P?

This Divided State

Äckliga jävla människor!! Titta på This Divided State, och särskit på Sean Hannitys "argumentering" i mitten av filmen. Sjuk härskarteknik, förnedring och förlöjligande av liberalerna. Vad hände med att lyssna på vad motståndarsidan har att säga?? Vad hände med att låta alla ha sin egna åsikt, och respektera den även om man inte håller med om den?

Jävla skenheliga hycklande religiösa konservativa otoleranta äckel-as! Åh jag blir så förbannad att jag fan inte kan formulera mitt hat ordentligt! 

Se filmen! Och jag hoppas att du som tar mitt råd blir lika upprörd och förbannad som jag blir!

The freedom of speech, the right to disagree.... MY ASS!  


Heja Björn!

Trodde att jag skulle spendera söndagskvällen ensam med mina tre hyrfilmer (Hard Candy, This Divided State och BBC:s serie om Auschwitz) och min underbara Ben&Jerry glass. Men hej och hå, så skedde icke!


 Istället fick jag besök av den underbara varelse som är Björn! Brun som en grekisk gud släntrade han in genom dörren och förgyllde min kväll. Berättade anekdoter från Thailands stränder med porrigt poserande ryssar i speedos gjorde han med glädje, och myntade även mitt nya favorituttryck, kuksjuk! Jag föreslog att han skulle använda det som en adekvat ursäkt för att inte gå till jobbet i morgon och istället stanna kvar och se på film med mig, men han tyckte inte att det var en lika bra idé. Kan inte förstå varför ; ).

 Efter att ha smäckt i oss all glass och spenderat en stund på youtube (med efterföljande motorfel i datorn, WTF??) så var han tvungen att ta sin trötta lekamen och avsomnade röv och bege sig hemåt, tråkigt nog. Han höjde fan humörnivån här med massa grader, även om den faktiskt inte var så låg innan heller! I lööööööööve that guy!
 


Nu är det dags att smäcka i den andra filmen i dvd:n, blir Michael Moores dokumentär This Divided State, uppföljaren till Farenheit 9/11. Får nog spara den sista, serien om Auschwitz, tills i morgon. Den är ju faktiskt 285 min lång…. Men men, man ska aldrig säga aldrig! Kvällen är ju fortfarande ung, särskilt när man inte måste gå upp en särskild tid i morgon!

   


Dagens tanke
: Hispighet har blivit en del av min personlighet, med utgångspunkt i mig själv och inte beroende av någon annan. Det är inte en smickrande eller tilltalande egenskap, och jag försöker att inte nära den känslan och låta den utvecklas mer. Tyvärr finns den där, men det är bara att försöka ha överseende med den.


 

Det betyder inte att jag inte är avslappnad och inte mig själv.  Och inte heller att jag tappar min tillit. Den är fanimej rock solid, även om det verkar som jag vacklar i min tro….


Inte för att jag är gay.....

... men Dilana från Rockstar Supernova får det FAN att pirra lite gött i bäret! Goddamit vilken kvinna, och vilken sensuell röst!!  Yes please!!

Men överambitiös!

Varför har jag alltid problem när ett arbete har ett begränsat antal sidor : P. Koncist kan jag fan få det, men kort är inte my thang! 4 sidor processdagbok räcker inte för mig, argh!!