Äntligen bevisat ; )!!

"Beergoggles", eller fylleglasögonen har äntligen fått vetenskapliga belägg !

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,936011,00.html

Tänk att det finns folk som sitter och räknar ut formler till sånt här... Det är väl ett allmänt accepterat begepp att "supa nån snygg ; )? Det har väl hänt både en och två gånger....

Kommentarer
Postat av: Martin

Bah! Såååååååå dålig är minsann inte boken.. Enkelt uppbygd deckare = perfekt tidsfördriv, så det så ;) Men filmen ska du inte se, lova det.

Postat av: Scofield

Som alla vet har Martin rätt, som vanligt. Förutsatt att han pratar om Da Vinci-koden. Boken är fantastisk. Tänkte mer på en helt annan sak, som du skrev i ett tidigare blogginlägg. Från djupet av mitt hjärta tror jag verkligen inte att du, Mia, lämnar någon människa oberörd. En obefogad oro, även om den förmodligen inte är lika stark som blogginlägget ger sken av.

2006-11-22 @ 01:44:24
URL: http://mart.blogg.se
Postat av: Fröken Kaos

O ja! Och jag blir skitsnygg när jag dricker. Tycker jag själv iallafall.

2006-11-22 @ 09:39:07
URL: http://hejchef.blogg.se
Postat av: NocturnalNemi

Pojkar, pojkar, ni har så fel! Boken suger, and that's it! Som tidsfördriv funkar den, absolut, men jag FATTAR inte var all denna upphaussning om boken kom ifrån?? Det är ju inte precis världens åttonde underverk...

Scofield: Oron kommer och går, hade väl en "blaha dag" där bara... Fast ditt inlägg var trevligt! Nu får jag väl också hoppas att din åsikt om mig är någorlunda positivt i alla fall ;)!

2006-11-22 @ 10:20:09
URL: http://nocturnalnemi.blogg.se
Postat av: Fröken Kaos

Hi hi nu är du också länkad :-D

2006-11-22 @ 11:34:39
URL: http://hejchef.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback